Lysere tider og sarte toner

stue med beige sofa og stol og lyse puter
eikfarget skjenk med lyst interiørtilbehør
Håndlaget look og kunstinspirert pynt ser vi mye av denne våren! Vi ser sarte farger som beige og hvitt i interiøret.

Vinteren ligger fortsatt ute, men vi går mot lysere og lettere tider! Vårens kolleksjon hos Princess er elegant, lett og med nedtonede og dempede farger.

Den har en herlig miks av naturfarger i kombinasjon med sarte toner i mosegrønn, terracotta, beige og brunt. Overflatene er naturlige og røff, som for eksempel rotting, jute og lyst treverk.

Mønstrene henter inspirasjon fra åker og eng - det naturlige, rene og bærekraftige. Vårens interiør finner du hos Princess!

grå sofa med fargerike puter og blå gardiner
fargerike puter i lys sofa
stue med grå sofa og lyse, blomstrende gardiner
lyse gardiner med plantemønster, putetrekk i fersken og grønnfarge
sherpapledd over benk

Fin fasong på pynteputene

Vil di friske opp på soverommene eller skape en ny stemning i stua, er nye puter en genial måte å friske opp et rom på en rimelig måte. Med innleggsputer i fjær får du en finere fasong på pynteputene i sofaen. Vi har et stort utvalg av pynteputetrekk som passer til.

Vi har mange pynteputer i velour i mange herlige farger og størrelser. Flere av putene er laget med trekk i slitesterk bomull, innmat i fiber, og vaskbart trekk med glidelås. Velg mellom rektangulære og kvadratiske puter, en eller flere dekorative knapper, og massevis av flotte mønstre. Du kan også kjøpe separate innleggsputer i fiber eller fjær.

Gardiner med snert og stil

Populære Lena gardin finnes i mange fine farger og matcher vårens pynteputer. Du finner også supermyke og store sherpapledd med teddyfôr.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.

blomstrete akrylduker på kjøkkenbord
blomstret kjøkkenforkle, grytekluter og diverse kjøkkenutstyr
pådekket bord med mørk og lyse spisebrikker

Kjøkkenet er husets hjerte!

Kanskje ikke så rart, for kjøkkenet er jo et rom hvor vi bruker tid hver dag, hvor familien samles til middag, hvor man sakte våkner opp fra mørke vintermorgener over en kopp kaffe og litt frokostblanding.

Princess har et fint utvalg av akryl- og voksduker til både innendørs og utendørs bruk. Velg blant ferdig kuttede duker og duker på metervare. Bruk gjerne filter for å finne din favoritt!

Spisebrikker i alle farger

Det er også dekorativt og praktisk med spisebrikker på bordet. Vi har spisebrikker i flere ulike design, størrelser og farger.

Vi har klassiske firkantede brikker, men også runde brikker og både ensfargede og mønstrede. Spisebrikker er ikke bare praktisk. De kan også brukes som et kjapt triks for å piffe opp spisebordet. Vi har mønstre som matcher duker, gardiner og servietter hvis du liker å matche flere elementer i hjemmet.

En bordbrikke i plast er veldig lettstelt da den er lett å tørke av, mens en bordbrikke i tøy kanskje er mer dekorativ. Uansett om du vil ha brikker fordi det er praktisk, eller om du vil ha det for å livne opp interiøret, så har vi noe som passer alle.

lys stol med beige ullpledd
lyst sengetøy med grå blomster
lyseblått sengetøy
soverom med grønne og lyse blomstrende sengetøy
grønt sengetøy med hvitt avtrykk av blomster og planter
lyst sengetøy med plantemønster

Bærekraftige materialer

Ull er et 100 % fornybart og naturlig materiale, og er derfor en av de mest bærekraftige materialressursene vi har.

Luftig krepp

Sengesett i krepp er lette og luftige og passer godt på våren og sommeren når det er varmt i luften.

Glatt bomull

Bomull er et naturlig materiale som er skånsomt mot huden og holder seg godt vask etter vask. Velg blant mange fine mønstre og fargekombinasjoner!


soverom med mørkeblå vegger, mørkeblått sengesett og med beigefargede pynteputer
grønt sengetøy
ferskenfarget sengetøy
grønt satengsengesett
blått satengsengesett
Silkemyk sateng!

Vi tilbringer nesten 1/3 av livet vårt i sengen

Det er en god grunn til å gjøre det hyggelig på soverommet! Alle våre kroppsnære produkter er Oeko-Tex 100 merket. Det er godt å vite at tekstilene er trygge, både for oss og for naturen! Våre satengsengesett er vevet med tynne fine tråder, noe som gir en myk og glatt overflate. Sateng er en fin bomullskvalitet, som holder seg like fin vask etter vask.

Silkemyk sateng

Har du først sovet i sateng er det vanskelig å finne noe som føles like luksuriøst å sove i! Våre satengsengesett er svalende, silkemyke og av god kvalitet. Unn deg selv det lille ekstra i en tid hvor vi er mye hjemme.

Eksklusivt med egyptisk bomull-sateng

Ønsker du noe av det aller beste bør du velge sengesett i egyptisk bomull-sateng, vår aller beste bomullskvalitet. Bomull er et naturmateriale, og egyptisk bomull er kjent for sine lange fibre, som gir en tynn, men slitesterk tråd. Måten sengetøyet veves på gir en fin, myk og glansfull overflate, som er ekstra behagelig å sove i.

Den gode kvaliteten gir deg en luksuriøs hotellfølelse - hjemme!

lyst sengetøy med grå blomster
Sengesett i Percale.
soverom med lyst sengetøy
brunt sengesett
Sengesett i linbomull.
blåfargede puter, og blomstrete sengetøy
jerseylaken i kurv i ulike farger
Jerseylaken i ulike farger!

Slitesterk percale

Sengetøy i percale er vevet med ekstra tynt garn med lange bomullsfibre. Overflaten er glatt, myk og er slitesterk. Unn deg selv litt luksus på soverommet.

Fløyelsmyk flanell

Flanell er varmende og egner seg godt når det er kaldt i luften. Vi har mange lekre flanellsengesett, og vi har flanellslaken som passer godt til!

Myk og slitesterk linbomull

Made sengesett er laget i bomull og lin. Myk, deilig og slitesterk kvalitet som føles sval mot huden. Pakket uten plast, og kommer i dekorativ stoffpose laget av overskuddsmateriale fra produksjonen.

Jerseylaken

Alle våre jerseylaken er pakket uten plast. Vi bruker stoffrester fra produksjon til å pakke lakenet i. Posen kan du for eksempel bruke til oppbevaring, så du får det fint og ryddig i skapet! Våre kroppsnære produkter er Oeko-Tex 100 merket og er derfor fri for skadelig kjemikalier.

ferskenfargede håndklær
bad med fargerike håndklær
håndklær i rosa og blåtoner

Badet - et sted for velvære og ro

Med noen enkle grep kan du gjøre badet om til et sted for velvære og ro. Med tykke gode håndklær, matchende badematte og en deilig duftserie får du herlig avslappende spafølelse.

Håndklær i bambusviskose

Tom håndklær er laget av silkemyk bambusviskose, og føles som en blanding av den fineste silke og den mykeste bomull. Bambusviskose absorberer fuktighet godt, og har en utpreget evne til å puste. Bambus er en rask fornybar ressurs.

burgunderrød badematte, fargerike håndklær

Deilige dufter

Vårens dufter finnes i en rekke behagelige dufter. Kom innom oss og lukt deg frem til din favoritt!

Håndsåpene er milde og skånsomme for hendene og er dermatologisk testet, parabenfri og uten allergener. Både romduft og duftlys er veganske! Duftlyset brenner i ca. 35 timer.

Mykt og lunt!

Myke og absorberende badematter er deilige å sette føttene på etter en god dusj! Våre badematter finnes i to størrelser, og finnes i mange fine farger som matcher våre håndkleserier for sesongen.

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 09:00 - 19:00