Gjør stas på mor på søndag

Sjokolade og kort til mor på morsdagen
Et koselig kort er det fineste man kan få på morsdagen
Sjokolade og kort til mor på morsdagen
Lakrids har gavene til både morsdag og Valentines
Morsdagsgavetips
Morsdagsgavetips
Morsdagsgavetips
Til venstre: Gavesett fra Olivenlunden1830. Til høyre: Søte makroner fra Olivenlunden1830. Under: Hjertekonfekt fra Dropsen.

Morsdag er rett rundt hjørnet, og det skal feires. Sjekk ut disse gavetipsene!

Å gjøre ekstra stas på mor i familien – det er en glede! Noe lite, noe stort, noe selvlaget, noe velvalgt – det er mye å ta av.

En god frokost, blomster på sengen, servere favorittmiddagen hennes, være vaskehjelp for en dag eller ta henne med ut på tur et sted hun liker. Mulighetene er mange - ønsker du noen tips til hva du kan kjøpe til mor i tillegg, viser vi

Smakfulle gaver

Lakrids

Ok, Lakrids by Bülow – you had us at hello. Denne søte gavepakken smelter på tungen, og varmer mors hjerte.

Herlige oljer

Olivenlunden1830 er et himmelsk sted for alt som er godt. Hva med et fint sett bestående av gode oljer? Eller en søt pakke med nydelige makroner?

Konfekt

Konfekt smelter på tungen, og kan nytes både alene og i godt selskap. Hos Dropsen har de konfekt i løsvekt eller fine hjertebokser.

Morsdagsgavetips
Et skrevet kort er noe av det koseligste man kan få.
Morsdagsgavetips
Kort fra Norli.
Morsdagsgavetips
Morsdagsgavetips
Morsdagsgavetips
Fotobok, små og store bilder - mulighetene er mange hos Elite Foto

Et fint kort

Gjør deg flid med fine ord til en du er veldig glad i. Norli og Ark har et godt utvalg med fine tekster - akkurat til din mamma.

Fotominner

Et innrammet bilde, kalender, fotobok – noe selvlaget gjør det lille ekstra. Stikk innom Elite Foto så hjelper de deg der.


Sjokolade og kort til mor på morsdagen
Hos Ark Bokhandel hjelper deg med boken mamma vil elske
Morsdagsgavetips
Gavekort
Gavekort gir mange muligheter og kan brukes i stort sett alle butikkene på Sandvika Storsenter

Blomster

En nydelig bukett blomster er en fin oppmerksomhet, egentlig alle dager i året. Men mor vil uten tvil lyse opp av vakre blomster på morsdagen. Mester Grønn har flere ferdig lagde buketter.

Herlig hud

Ole Henriksen er både et skikkelig farge-pop på baderomshyllen, men også gode, aktive og deilige produkter for huden. Dette settet gir en dose luksus til en mor som fortjener nettopp det! Ole Henriksen og flere andre merkevarer finner du hos Vita.

Gavekort

Her på Sandvika Storsenter er det flere muligheter til å lene seg tilbake og la dyktige hudpleiere og behandlere gi deg herlige ansiktsbehandlinger, massasjer og mye mer. Dette gjør du hos Elite Klinikken, Skintific og Sandvika hud og kroppssenter. Perfekt gave!

Morsdagsgavetips
Sengetøy hos Lexington
Morsdagsgavetips
Morsdagsgavetips
Duftlys fra Mark + Brandy. Skinnhansker fra Hanskeriet
Morsdagsgavetips
En klokke til mor - om du skal slå ekstra på stortrommen
Morsdagsgavetips
Morsdagsgavetips
Hjertesmykke fra Bjørklund. Armring fra Thune.
Morsdagsgavetips
Morsdagsgavetips
Mestergull diamantring
Halssmykker hos David-Andersen, øredobber fra Gullfunn. Diamantring fra MEstergull.

Sengetøy

Fin å gi, fint å få. Sengetøy i god kvalitet er en holdbar gave, og hva er vel egentlig bedre enn å sørge for å gi noen mange netter med god søvn? Lexington har sengesett i fantastiske farger og deilig kvalitet.

Duften av duftlys

Ah, et duftlys skaper virkelig en harmonisk atmosfære. Det er dessuten en flott gave til ei du er glad i. Lola James Harper får du hos Mark + Brandy.

Varme hender

En investering som varer, og noe en mamma helt sikkert setter pris på. Hanskeriet har hansker til alle anledninger og sesonger.

Det lille ekstra

En klokke er så absolutt en flott gave om du virkelig ønsker å gi din mor noe ekstra fint. Hos Urmaker Larsen har de et godt utvalg i mange ulike prisklasser.

Smykker

Den største klassikeren av alle, og heldigvis finnes det vakre ting i ulike prisklasser. Tenk på hva slags stil mor liker – gull, sølv, diskret eller mer iøynefallende. Her er våre favoritter fra Bjørklund, Thune, David-Andersen, Mestergull og Gullfunn.

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal