22 tips til nydelig vinterglød

Smilende dame med lukkede øyne tar på seg øyneskygge
Nei takk til gusten vinterhud.
Dame som holder en krukke med krem og smører seg på nesen
Hvit strikket genser fra Helt Coco, kr 1500 // Krem fra Sensai fra Fredrik & Louisa, kr 2130.
Tre hudpleieprodukter
Maske Sisley fra Fredrik & Louisa, kr 1280 // Clarins Beauty Balm fra Fredrik & Louisa, kr 400 // Shiseido Foundation fra Fredrik & Louisa, kr 695.
Solpudder
Blushkost, blush, eyeliner og leppestift
Guerlain Terracotta Powder fra Fredrik & Louisa, kr 670 // Highlighter fra Sisley hos Fredrik & Louisa, kr 1130 // Sisley leppestift fra Fredrik & Louisa, kr 555 // Eyeliner fra Kylie Cosmetics hos Kicks, kr 200.
Øyenskygge, blush og pudder
Dior highlighter fra Fredrik & Louisa, kr 570 // Kylighter fra Kylie cosmetic hos Kicks, kr 335 // Smashbox highlighter fra Kicks, 365.
Smilende dame holder pudder og har en kost mot kinnet
Påfør de lyse fargene på høydene i ansiktet for å fremheve ansiktstrekkene.
Foundation
It Cosmetics Nude Glow CC fra Kicks, kr 485.
Nærbilde av foundation som er på en hånd
Dame dust i bakgrunnen, holder en foundation
Bare Minerals Foundation fra Fredrik & Louisa, kr 420.

Nei takk til gusten hud. Her er sminke- og kultproduktene som gir øyne, lepper, negler og hud en vakker glød disse kalde månedene.

Begrepet «gusten vinterhud» er et de fleste av oss har hørt. Klimaskifte og temperaturforskjeller er ikke hudens beste venn, men det finnes heldigvis gode løsninger, i form av riktige hudpleieprodukter og sminke med det lille hintet av varme, farge og glød vi sårt trenger.

Her har vi samlet 22 produkter som gjør nettopp det. Prøv et tips eller flere, og lys opp side om side med den glitrende snøen.

Hudpleiende produkter

En fuktighetsgivende anti-age dagkrem som reduserer fine linjer og fremmer hudens naturlige glød. Sensais produkter er gode, og smelter inn i huden. Dette er en rik dagkrem, og det trengs på denne tiden av året. Sensai Absolute Silk Illuminative Cream (Fredrik & Louisa) reduserer synlige rynker og fremmer hudens naturlige glød, samtidig som den tilfører rikelig med fukt og næring til huden. Dessuten en nytelse å påføre!

Masque Eclat Express (Fredrik & Louisa) er en rensemaske som inneholder rød leire som umiddelbart etterlater huden med en vakker glød. Leirens absorberende evne, kombinert med planteekstrakter som gulrot og nype, samt essensielle oljer fra rosmarin og kamille bidrar til å fjerne urenheter som gjør huden blass. Konsistensen er myk, og du slipper den stramme følelsen noen masker kan gi. Påføres i et tykt lag på ren, tørr hud i ansikt og på hals. Unngå området rundt øynene. La virke på huden i 3 til 5 minutter, og skyll deretter av med varmt vann.

Clarins Beauty Flash Balm (Fredrik & Louisa) har vært på markedet i over 40 år, og dette lille kultproduktet er elsket over hele verden. Først tilbudt som en maske, men denne nye versjonen kan også brukes som en dagkrem. Den nye formelen inneholder 96% naturlige ingredienser, og passer alle hudtyper. Fukt og glød i en herlig liten pakke, altså.

Til huden

Shiseido RevitalEssence Skin Glow Foundation (Fredrik & Louisa) er en serum-foundation med hudpleiende egenskaper som fukter og pleier huden. En medium dekkende foundation med en vektløs formel som lett blendes inn i huden, og gir en nydelig, glødende finish som varer hele dagen. Dessuten inneholder denne litt av it-ingrediensen niacinamide som i kombinasjon med andre ingredienser sørger for en sunn bakterieflora på hudens overflate. Dessuten sitter denne behagelig på, og holder seg fin hele dagen.

Sisley Palette L’Orchidée Highlighter Blush (Fredrik & Louisa) er en highlighter blush som gir en lett, glansfull effekt. Formelen bevarer hudens mykhet og er behagelig på huden. Denne trioen av flotte nyanser har blitt spesielt utviklet for å definere ansiktet og fremheve dets naturlige skjønnhet. Disse tre myke, perlemorsaktige, lysspredende nyansene gir huden glød. De mikroniserte pigmentene og perlene gir umiddelbart en vakker glans. Huden blir lyst opp og jevnet ut. Det kan vi like!

Okej, Kylighter fra Kylie (Kicks) gir «flerdimensjonal» glød, og det høres appellerende ut, spør du oss. Den har en gel-til-pudder-teknologi som både fremhever og glatter ut huden. Du får den i åtte ulike farger, og produktet er vegansk.

Dior Backstage Glow Face Palette (Fredrik & Louisa) gir øyeblikkelig glød, og kan jobbes med for uttrykket du ønsker. Fra naturlig, diskré glød til en mer intens finish. Paletten inneholder strålende og byggbare farger som matcher alle hudtoner. Den pigmenterte formelen gir en naturlig finish som holder hele dagen. Konsentrerte formler med masser av glitrende pigmenter legger seg lett på huden med en vakker og naturlig glød. Produktet inneholder to highlightere, en blush og en bronzefarget blush, som kan påføres på kinnbenene, eller brukes som bronzer. Påfør de lyse fargene på høydene i ansiktet for å fremheve ansiktstrekkene. Blushen gir huden fornyet glød. Påfør deretter bronzer for å gi varme. En must-have.

Terracotta-pudderet fra Guerlain (Fredrik & Louisa) er et ikonisk solpudder og det første kompakte solpudderet på markedet. Solpudderet gir en naturlig transparent glød og er lett å påføre. Naturlige pigmenter, glødende skimmer samt marokkansk arganolje, gir et naturlig glødende resultat og opprettholder hudens fuktighetsnivå for langvarig komfort.

It Cosmetics Nude Glow CC (Kicks) er lett og middels dekkende. Konsistensen er god, legger seg nydelig på huden og gir en sunn glød i en rekke nyanser. Denne CC-kremen inneholder også 90 % hudpleie, og er blant annet beriket med et glødserum med 2 % niacinamid, hyaluronsyre og ekstrakt av grønn te. Vi likte hvordan den lett kan bygges opp, men likevel føltes lett og behagelig på huden. I tillegg skal denne gi fuktet hud i 24 timer, og bidra til synlig klarere hud og forbedret hudtekstur etter lengre tids bruk.

BareMinerals Complexion Rescue All Over Luminizer (Fredrik & Louisa) bidrar til en naturlig og vakker glød. Legg et tynt lag over hele ansiktet som en farget fuktighetskrem. For ekstra dekning kan du supplere med Complexion Rescue Tinted Moisturizer. Konsistensen er lett og glir nylig inn i huden. Du kan også blande denne med en foundation for subtil «glow».

En nydelig highlighter som gir naturlig, strålende glød. Smashbox’ highlighter (Kicks) inneholder ultrafine flerdimensjonale perler, og disse reflekterer og bryter lys fra alle vinkler for en strålende glød som kan bygges opp i intensitet. Den kremete sammensetningen er enkel å bygge opp og duse ut på huden uten at den ser glitrende ut. Rent lys reflekteres fra alle vinkler for den mest naturlige, strålende gløden. Stikkord for denne godsaken: kremete konsistens, byggbar, enkel å blende.

To øyeskyggepaletter
Dior 5 couleurs fra Kicks, kr 830 // Chanel Les 4 Ombres øyeskygge fra Kicks, kr 880.
Hånd som tegner med eyeliner på underarmen
Eyeliner fra Kylie Cosmetics hos Kicks, kr 200.
Smilende dame med lukkede øyne tar på seg øyneskygge
Guerlain øyenskyggepalett fra Fredrik & Louisa, kr 890.
Fire leppestifter og lipgloss
Glow Oil fra Dior hos Fredrik & Louisa, kr 460 // Leppestift Rouge Allure Chanel fra Kicks, kr 680 // Leppestift Rouge Dior i Magical fra Kicks, kr 540.
Lipglossbørste på en kyssemunn
Glow Oil fra Dior hos Fredrik & Louisa, kr 460
Hånd som holder en neglelakkbørste over en neglelakk
Chanel Le Vernis neglelakk fra Kicks, kr 385.
Hånd som holder en neglelakk
Neglelakk fra Lakur hos Fredrik & Louisa, kr 199.

Til øyne

Chanel Les 4 Ombres (Kicks) er en palett du kan gjøre lite eller mye ut av, men uansett får du et vakkert uttrykk. Her kan du bygge opp eller tone ned, du kan bruke én farge, kombinere flere for helt forskjellige uttrykk. Men litt skimmer blir det uansett. Fargen sitter godt og stråler.

Dior 5 Couleurs (Kicks) er en perfekt palett for både fest, men også et hint av glød i hverdagen. Bruk en farge alene, eller sammen. Denne paletten ligger pent på øyelokket og har en ekstra kremet og behagelig tekstur. Vi syns kombinasjonen av de beige og brunaktige tonene med sølvskyggen er helt nydelig!

Guerlain øyenskyggepalett (Fredrik & Louisa) har en unik tekstur laget av intense fargepigmenter for en langvarig effekt. Denne paletten fremhever øynene med fire forskjellige effekter: en intens sateng, en dyp matt, en metallisk finish og en skimrende perle. Her kan du trikse og mikse, slik at du får den type glød du er ute etter.

Eyeliner fra Kylie Cosmetics (Kicks) er en eyeliner med gel-aktig konsistens i en øyeåpnende tone. Attpåtil sitter den lenge og har en nydelig intensitet. Perfekt for litt ekstra fokus på øynene, og et nydelig skinn som lyser opp vinteren.

Til leppene

Rouge Allure Chanel er en leppestift som er like myk og behagelig som fløyel er . Et alternativ til gloss som kler leppene i dype farger.

Rouge Dior Forever Liquid flytende leppestift smitter ikke av, og kommer i en ultrapigmentert, glitrende finish. Den er tilgjengelig i fire strålende farger designet av Peter Philips, Creative and Image Director for Dior Makeup, og tilbyr en intens komfort i opptil 12 timer og en finish som gir en følelse av bare lepper. Slik gjør du: legg et sjenerøst lag leppestift og la det tørke i fem minutter. Så presser du leppene sammen og et vell av perlemorpigmenter blir synlige for en ekstra glitrende finish.

Dior Addict Lip Glow Oil er en nærende glansfull leppeolje som byr på intens beskyttelse, forbedrer leppene og fremhever den naturlige fargen med et varig resultat. Bruk som primer, alene eller som topcoat for strålende glans. Denne gir glans i bøtter og spann, en ny favoritt!

Sisley Phyto-Rouge Shine er en ny generasjon leppestift som pleier leppene. Dette er den perfekte kombinasjonen av lipglossens glans, leppepomadens komfort og leppestiftens farge. En trio du er nødt til å like, og den smykkelignende emballasjen er pyntet med hvite og gylne sebrastriper.

Til neglene

Dior har fornyet den velkjente Dior Vernis-neglelakken i en fargerik garderobe inspirert av de ikoniske plaggene fra House of Dior. Neglelakkene inneholder pleiende ingredienser, og er enkel å påføre. Neglelakken har en blank finish, og geleeffekt. Det bidrar til et jevnt resultat uansett form på neglene. Mørke negler blir som tilbehør å regne til fest, men er overraskende anvendelige, også i hverdagen. Neglelakk Black Rivoli Dior fra Kicks, kr 360.

Chanel Le Vernis neglelakk er holdbar og enkel å påføre. Litt glitter i vintermørket gjør underverker, og vi heier på mørkere toner - både trendy og iøynefallende.

Londontown Lakur er en høypigmentert neglelakk med pleiende egenskaper og god dekkevne. Neglelakken har en formulering som styrker tørre og svake negler, samtidig som den tilfører fukt, fra rot til tupp. Den tørker raskt, og har en bred kost som gjør lakken enkel å påføre. Lakur er vegansk, og for best resultat bruker du den med Londontown Base Coat og Top Coat.

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal