XL skjorten - vårens mest komfortable trend

vårens trender
Beige skjorte 279,- Jeans 279,- Alt fra Zara
Vårens trender vist av en jente med halvlangt lyst hår og en jente med mørkt langt hår. Beige trenchcoat, kanll rosa skjorter og kjoler og bluser med puffermer
Rosa skjorte fra Kappahl 499,- Veske fra Gina Tricot 249,-
Vårens trender vist av en jente med halvlangt blondt hår. Rosa, 90 tallet og trenchcoat er en del av vårens trender
Denimskjorte fra Message 1999,- Skjørt fra Message 400,-

Den oversizede skjorta er kjempebehagelig, kul og kan styles på utallige måter.

Slik tittelen antyder – dette er våren og sommerens mest komfortable trend! Den romslige skjorta er voluminøs og kommer i en rekke varianter; klassisk i hvit eller beige, stripete eller fargerik.

Attpåtil passer den alle kroppsfasonger og er enkel å style til ulike anledninger. De finnes i alle fargekombinasjoner og kvaliteter.

På stranda har du bikinien eller badedrakt og kanskje en shorts, i denim eller bomull, til skjorta. En solid stråveske eller skulderveske i canvas rommer alle nødvendigheter for en dag i solen, og føttene skyver du inn i et par slip-in-sandaler. Husk solkrem og caps, solhatt eller bøttehatt for å beskytte hode og ansikt fra solen.


På jobb kan du style xl-skjorta med bermudashorts eller et par smale dressbukser. Nå råder hjemmekontoret, men vi kan da håpe på en retur til arbeidsplassen i løpet av året. Når det er sagt funker denne skjorta selvfølgelig på hjemmekontor, også! Sett håret i en stram hestehale, fest et par stilrene øredobber i ørene og bruk joggebukse, pysjbukse, silkeshorts eller hva det skulle være til.


Match skjorta med et par høye hæler på middag. Føler du deg for naken med bare skjorte og hæler kan du tilføre antrekket et skjørt. Kort eller til rett under kneet, avhengig av hva som passer deg og din stil best. Ønsker du en mer feminin look er det ideelt å style xl-skjorta med en av sesongens største tilbehørstrender – beltet.


Til en bytur med venner er det gull å ha skotøyet i orden. Chunky sandaler eller sneakers er sikre vinnere, det samme er en statement-veske du henger over skulderen. Heng et par smykker rundt halsen, og less gjerne på med armbånd, også.


Skal du ut på tur er skjorta kul til sykkeltights, gode sko og en søt, liten ryggsekk, eller en sporty skulderveske.


Elen