Bli bedre kjent med Marianne Stene!

BlogStyle vår Nina Sandbech og Mona Berntsen plukkersine favoritter på senteret
Personal Shopper Marianne Stene
Favoritter marianne blogstyle
Personal Shopper Marianne Stene
BlogStyle Marianne Stene
Personal Shopper Marianne Stene
Favoritter marianne blogstyle
Personal Shopper Marianne Stene
Favoritter marianne blogstyle
Personal Shopper Marianne Stene

Marianne Stene elsker tidlige morgener, helårsgarderober og fine vesker.

Personal Shopper Marianne Stene

Vår personlige shopper Marianne Stene kan du ofte se gående i rask fart rundt på senteret med et stativ fullt av klær. Hun hjelper kundene sine med å bygge garderoben, enten fra scratch eller til spesielle anledninger.

Vi har stilt henne 22 spørsmål om alt mellom himmel og jord, og så klart litt mote.

Hva er dine favorittegenskaper i andre?

Empatisk, pålitelig og morsom.

På en skala fra en til ti, hvor begeistret for livet er du akkurat nå?

Jeg er per definisjon optimist, og har stor grunn til å være fornøyd med livet. Helt egoistisk; når mine barn og familie har det bra; ja da har jeg det bra. Mine barn står støtt i seg selv og sine tilværelser, det er godt å se. Jeg tenker veldig ofte på hvor heldige vi er. Begeistring : 10.

Men løfter jeg blikket ut av min egen tilværelse, da blir begeistringen selvsagt dempet av det skremmende verdensbildet vi har rundt oss.

Hva liker du best å drikke?

På vinfronten er jeg glad i en god burgund i vinterhalvåret, men nå som vi aner våren kjenner jeg at et glass med bobler er helt rett.

Hva er ditt morgenrituale?

Opp med en gang alarmen går! Kan være trening i 45 minutter etter at ungdommene er ute av huset, hvis jeg rekker det før dusj og jobb. På hudpleieområdet er jeg veldig nøye, og bruker gode rense- og smørerutiner, og gode sminkeprodukter etter det. Og kaffe da! Ikke en dag uten.

Hvilken tid på dagen er din favoritt?

Helt klart morgenen! Jeg er et utpreget A-menneske. Jeg får unna det utroligste av gjøremål tidlig på dagen, da går det unna i en fei.

Hæler eller flate sko?

Altså, dette har endret seg gjennom tiden.. Jeg brukte masse heels før, men sjeldnere nå. Jeg løper mye rundt i høyt tempo i jobben min, så skoene nå er oftest flate. Mye sneakers og loafers. Men jeg elsker hæler altså!

Stilikon?

Blir fort lei av folk som slavisk følger trender, jeg synes ikke det er særlig interessant. Vil gjerne se personlighet og integritet, så jeg nevner min egen farmor som stilikon, hun var en imponerende flott dame og person. Hun bar plaggene sine med stil, og ikke sjeldent hadde hun sydd de selv.

Hva er dine vårfavoritt?

En digg og oversized trench-kåpe i denim.

Antrekket du går med hver vår?

Mye i min garderobe er helårs. Men alltid deilig når vi kan bruke ankelkort denim, gå barbeint i små-sko, fin t-skjorte, en kul frakk, fine solbriller. Generelt en lysere fargepalett.

Hvilken serie ser du på akkurat nå?

Oh lord, "One day".

Hva er det kuleste du har gjort i livet?

Jeg er nok mer «de små ting i livet» type person, enn en eventyrlysten person. Det var veldig kult da vi kjøpte oss en svær seilbåt, og brukte masse tid med barna på diverse korte og lange seilaser. Jeg liker å lære nye ting, senest randoné, også dette sammen med de unge. Elsker min families små ekspedisjoner, som for eksempel å krysse Hardangervidda. "Sammen om et prosjekt" er nok det jeg liker aller best og som jeg sånn sett setter som kulest!

Et klesplagg alle bør ha?

Det går ikke an å si ett plagg dessverre. Så jeg tillater meg en liten liste. De fleste trenger både jeans og dressbukser i livet sitt, og en kul frakk, en passende blazer. Og sko, for både pent og stygt (elsker uttrykket, har adoptert det av en kunde av meg). Det vil si plagg og sko som kan dresses opp og ned.

Jeg sier de fleste, for jeg har kunder som også kun bruker skjørt og kjoler - også det er jo fantastisk. Heia bredde og personlighet!

Hva er livsmottoet ditt?

Enten så går det bra, eller så går det over.

Håret ned eller håret opp?

Begynner ofte ned, ender ofte opp.

Hvordan slapper du best av?

Hjemme med en god bok.

Hva vil du bli husket for?

Jeg vil bli husket for at jeg var en glad person, som levde livet jeg ønsket og som var der for familien og vennene sine. Jeg prøver å forstå andre, og ikke være dømmende. En åpen og ærlig person, som tør å si hva jeg føler og mener. Det er viktig for meg å være raus, og det håper jeg å bli husket for. Jeg vil være god, men ikke "for god" som i for perfekt. For da tror jeg vi fort mister evnen til å leve i nuet. Sunn, men ikke FOR sunn, detaljorientert men ikke FOR detaljorientert, trent men ikke FOR trent osv. Håper det gir mening.

Jeg tenker av og til på at verden lett kunne blitt et bedre sted, dersom vi alle gikk inn for å være litt mer rause.

Hvis du kunne spille et instrument?

Jeg kan spille! Spilt piano hele livet, og jeg var 100% korpsnerd! Elsket hvert øyeblikk på musikkøvelse. Spilte tenorsaksofon, også i storband. Elsker musikk! Har et sterkt ønske om å ta opp igjen saksofonen.

Beste tilbehøret?

Et smil! Ellers er jeg en sucker for fine vesker..

Hvilken sang hører du på akkurat nå?

"In the moonlight" med Veronica Swift, og neste på listen er klassikeren "That’s what friends are for" med Dionne Warwick. Digger ellers Jacob Collier, Jarle Berhoft, Scared Pockets..

Hvis du kunne byttet liv med noen for en dag, hvem ville det vært?

Skulle gjerne vært medisinstudent, så en dag i min sønns liv kanskje? En annen person jeg synes er aldeles fremragende er Jan Egeland, generalsekretær i Norsk flyktninghjelp, det hadde utvilsomt vært en dag med mye lærdom. Når vi snakker om den herren, må jeg nesten nevne låten "Jan Egeland" med Ylvis. Hør den, hvis du ikke har hørt den føre

Favorittfargen din?

Utover «neutrals» som svart og hvitt, koboltblå.

Skog eller sjø?

Hvis jeg må velge, blir det sjø. Gleder meg til båten er på vannet, må være noe av det absolutt beste jeg vet!

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal