Peach – vårens fineste farge

Damemodell i fersken høyhalset genser, interiørbilde med ferskenfarget puff
Denne våren vil vi ha mer av ferskenfargen.
Damemodell med stripete lang kjole
Duse striper i vårlige farger. Kjole fra Line of Oslo kr 2599.
Damemodell i blomstrete lang kjole
Damemodell med ferskenfarget høyhalset genser og hvitt olaskjørt
Vårblomstrete kjole med duse ferskendetaljer passer godt til hverdag og fest, Kjole Mark + Brandy kr 4600. Style det hvite denimskjørtet med ferskenfarget genser, Mango.
Kollasje med modellebilde av dame i batikkmønstret kjole og produktbilder av solbriller, hårstrikk, kaftan, skjørt, bukse, topp, hatt og veske i ferskenfargede toner.
Kjole, kr 1379, Zara // Rodebjer skjorte, kr 2899, The Vibe // Hårstrikk kr 49, heltCOCO // Skjørt med volanger, kr 449 heltCOCO// Holzweiler bukse, kr 2500, The Vibe // Part Two bluse, kr 700, Sessa // Hatt, kr 1099, Hanskeriet // Veske, kr 3300, Mark+Brandy

Den lyse, lette, ungdommelige og klassiske ferskenfargen preger motebildet nå. Gjør deg klar for en peachy sesong.

Pantone er et kjent merkenavn for alle som jobber med farger. De har sitt eget fargesystem og er ledende på trender innen sitt fagfelt. Hvert år lanserer de årets farge og basert på innsikt og trender er Peach Fuzz vinneren for 2024. Pantone beskriver fargen slik:

«Den lyse ferskenfargen symboliserer vårt ønske om å pleie oss selv og andre og den beriker vårt sinn, kropp og sjel»

Ferskenfargen oser av vår og sommer og den er lett å kombinere med andre farger. Det gjør den anvendelig på flere arenaer, enten det er mote, interiør eller make-up. Peach Fuzz er en lys ferskenfarge, men det finnes flere fargevarianter som er litt sterkere, uten at den mister sin ferskenidentitet. La deg inspirere og ta med deg fargen inn i sommeren.

Kle deg for lyse kvelder

Blomstrete sommerkjole med ferskendetaljer, en stilig hatt eller kul veske, fargen er lett å ta inn i sesongens garderobe. Det er fullt mulig å velge ulike ferskentoner på hele antrekket, men den er utrolig fin i kombinasjon med andre farger også. Tenk at den skal gi antrekket et hint av sommer, enten det er en ferskenfarget genser, veske eller skjørt du velger.

Kollasje med interiørbilde av sofabord med vase og telysholdere, produktbilder av rosa duftlys, fersken sengesett, kaffekapsel, oppvaskbørste og rosa kasse.
Miljøbilde fra Princess // Duftlys, kr 72,40, Søstrene Grene // Sengetøy, kr 350, Kid // Nespressokapsel // Kasse, kr 133, Søstrene Grene // Oppvask-kost kr 120, KID Interiør
Interiørbilde fra soverom med ferskenfarget sengetøy på sengen.
Drøm søtt i lyst sengetøy fra KID Interiør.
Interiørbilde i stue med ferskenfarget puff i sentrum.
Nydelig puff fra Søstrene Grene, kr 568
Kollasje med Tom Ford parfyme, rouge, leppestift, solkrem og lipgloss.
Tom Ford parfyme, kr 3620, Kicks // MAC leppestift, kr 245, MAC // Drunk Elephant ansiktsvask kr 230, Fredrik & Louisa // Clarins lipgloss // Blush, kr 660, Kicks

Sommerlig inne

Så fort det blir lysere og grønnere ute, vil vi gjøre det lyst og lett inne også. Fersken er den perfekte fargen når du ønsker en sommerlett stil hjemme. Fargen går fint sammen med de fleste farger, så det er ikke så mye som skal til for å få til en liten endring i interiøret. Bytt ut noen puter, re opp sengen med ferskenfarget sengetøy, tenn et duftlys og sett noen ferskenfargede blomster i en vase. Voila, sommeren har flyttet inn.

Naturlig frisk make-up

Ferskenfarget rouge gir en ungdommelig friskhet til kinnene og sammen med en lys lipgloss er du klar for lange lyse kvelder. Denne fargen passer godt inn i trenden med å sminke seg naturlig. Fargen er diskré og gir et naturlig utseende. Har du luktet på en fersken? For mange er det lukten av sommer, en blanding av friskt og søtt. Prøv en parfyme med duft av fersken, så bærer du med deg den gode følelsen hvor enn du går.

Kilde: https://www.pantone.com/color-of-the-year/2024