Vårens trender for herre

Herremote
Herremote vårens trender
Herremote vårens trender
Blå skjorte 899,- T-skjorte 299,- Beige bukse 779,- Sko 1599,- Alt fra Bertoni // T-skjorte 249,- Grønn skjorte 999,- Jeans 799,- Sko 699,- Alt fra Boys of Europe
Herremote vårens trender
Grønn bukse 299,- Brun T-skjorte 149,- Lys denimskjorte 299,- Alt fra H&M
Herremote vårens trender
Herremote vårens trender
Bukse 399,- T-skjorte 259,- Overshirt 499,- Alt fra Dressmann // Sokker 239,- Shorts 899,- T-skjorte 599,- Genser 1399,- Overshirt 1799,- Caps 599,- Alt fra Brandstad

Oppgrader garderoben og bli vårklar. Disse antrekkene til gutta passer en rekke anledninger og er både komfortable og stilige.

Bort med ull

Vi kan pakke vekk tykk ull, skjerf, luer og votter, og endelig gjøre oss klare for vår og mildere temperaturer.

Vinteren har vært lang, i år som alle andre år, og vi er dermed SÅ klare for å kle oss i lettere klær. Her guider vi deg gjennom ulike stylingtips og flotte antrekk til mannfolkene.

Åpen skjorte

Den åpne skjorten er en stor trend! Denimskjorten er en klassiker, så bruk den åpen med en hvit t-skjorte under og beige chinos. Du gjør antrekket hakket penere med chelsea boots til, men kan like gjerne velge sneakers for en anvendelig hverdagsstil.

Apropos skjorten – den er tilgjengelig i en rekke varianter. En grønn skjorte gjør seg med en t-skjorte med skrift på. Et lyst belte og blå jeans gjør stilen komplett.

Oppgrader stilen med å prøve ulike fargekombinasjoner. En brun t-skjorte til en lysere militærgrønn bukse er en stilsikker sammensetning, og toppes mesterlig med en hvit denimskjorte.

Den kule overshirten

Overshirten kommer i både tykkere ullvarianter og lettere, men solide bomullsskjorter. Den er altså mer en ytterjakke enn en vanlig skjorte er. En i mørkegrønt er fin til både beige chinos, ton i ton med bukser i samme nyanse eller jeans.

Caps, overshirt og hettegenser er tre plagg som gjør seg for å skape en stil perfekt for både avslappet og aktivitetsfylt helgeheng. Sporty!


Herremote vårens trender
Sporty look fra Brandstad
Herremote vårens trender
Herremote vårens trender
Dress 1999,- Skjorte 499,- Slips 299,- Lommetørkle 199,- Alt fra Dressmann
Tips til vårens herretrender
Dressjakke 3999,- Dressbukse 1999,- Skjorte 999,- Slips 499,- Lommetørkle 699,- Sko 3600,- Alt fra Volt
Herremote vårens trender
Tips til vårens herretrender
Skjorte 1200,- Strikk 1800,- Vest 2700,- Bukse 1400,- Belte 1000,- Sko 1699,- Alt fra Gant // Grå hettegenser 599,- Beige vest 799,- Bukse 699,- Sko 799,- Caps 299,- Alt fra Junkyard
Tips til vårens herretrender
Herremote vårens trender
Grønn fleece-vest 2195,- Hettegenser i strikk 1995,- fra Lexington // Bukse 999,- Skjorte 1299,- Vest 1999,- Bandana 699,- Sneakers 1199,- Alt fra Volt

Dressen

Det er flere feststemte anledninger i vente, og derfor ville vi vise dere noen formelle antrekk, også. En mørkeblå dress styles flott med frodige røde toner – uventet, men effektfullt.

Avslappet med et formelt hint går også an. Beige toner er flott nå mot våren, og dette antrekket i beige toner med brunt slips og brune sko er pent nok til å passe en rekke forskjellige anledninger. Den rutete blazeren mot cordfløyelsbuksen og de brune detaljene er helt spot on!

Du gjør beige hakket mer formelt i form av en dress, men slipper våren desto mer til med et fargerikt og blomstrete slips, og et lommetørkle som matcher.

Vesten

Om du er en mann av byen eller naturen er funksjonelle plagg gull verdt. Her kommer vesten inn i bildet! En god strikket genser til en vattert vest og rutete skjorte er et snev preppy og et snev friluftsmann, uavhengig av om antrekket brukes på kafé eller til å være utendørs i skog og mark. Militærgrønt og marineblått er en superfin kombinasjon, som demonstrert her i antrekk fra både Gant og Lexington.

En tynnere hettegenser i strikk til en fleece-vest er en fin lærdom i effekten ulike materialer har. Den tynne strikken egner seg godt til fleece-vesten, og gjør helheten mer klassisk.

Vesten kan også løses på en annen måte. Hva med en look som er alt annet enn preppy. Miksen av hettegenser, vest og løse jeans er ideell for heng i byen.

Sist, men ikke minst. Vesten i en minimalistisk vri, med en skjorte i matchende farge, tørkle i halsen og mørke chinos. Enkelt og ordentlig

Herremote vårens trender
Sneakers fra Gant
Herremote vårens trender
Tips til vårens herretrender
Hettegenser 299,- Beige trench 699,- Bukse 299,- Veske 199,- Sko 299,- Alt fra H&M // Hettegenser 399,- T-skjorte 249,- Overshirt 599,- Jeans 599,- Caps 299,- Alt fra Jack & Jones
Herremote vårens trender
Lyse jeans 899,- T- skjorte 299,- Genser 599,- Mørkeblå sneakers 699,- Alt fra Boys of Europe

Hverdagsstilen

Om du foretrekker en sporty og røff stil kan du gå for hettegenser, frakk og en cross-body-bag. Med kule sneakers har du vårlooken i boks.

Lag på lag av overshirt og hettegenser gjør seg når det er kort mellom varmt og kaldt vær. Fullfør stilen med et bandana-skjerf rundt halsen og en caps.

En vaflet eller stripete bomullsgenser er fin til lag på lag med en enkel trøye under, og du understreker vårens lys nettopp ved å style den med lyseblå jeans.

Herremote vårens trender
Sneakers fra Boys of Europe
Tips til vårens herretrender
Tips til vårens herretrender
Jakke 799,- T-Skjorte 449,- Bukse 1349,- Sko 799,- fra Junkyard // Fleece 2200,- Bukse 2300,- fra Mark + Brandy
Tips til vårens herretrender
Jakke 799,- T-Skjorte 449,- fra Junkyard
Tips til vårens herretrender
Tips til vårens herretrender
Genser 799,- Skjorte 799,- Jakke 699,- Bukse 999,- Sko 999,- Alt fra VIC // Genser 699,- Genser 1199,- Flettet belte 549,- Bukse 999,- Sko 999,- Alt fra VIC

Mønster

Løse bukser, en kul t-skjorte og en rutete jakke er både tidløst og trendy. Rette, løse jeans er skikkelig fint, og gjør seg til en avslappet og komfortabel helhet. Du fullfører uttrykket med sneakers fra ikoniske Vans.

En fleece i et fargerikt mønster gjør kanskje mye ut av seg, men om du går for en slik stil har du et plagg i garderoben som skiller seg ut, og kan hentes frem igjen og igjen.

Striper

Striper holder seg i motebildet år etter år, så å innlemme dette i garderoben er ingen dum ide. En genser med blå toner matcher flott til blå jeans.

De klassiske breton-stripene, en miks av tynnere og tykkere striper og uventede fargekombinasjoner er også fine alternativ - her er det bare å gå på leting etter stripene du liker aller best.

Ton i ton

Ton-i-ton har lenge vært en trend for kvinner, og nå begynner denne virkelig å synes på herrefronten også. Bland beige toner med khaki, og resultatet er like stilig på fest som det er til en lunsj med venner en solfylt søndag.

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal