Vårens fineste favoritter

Vårens motefavoritter
Vårens motefavoritter
Duftpinner fra Meraki 369,- Rumpevase 199,- Begge fra Kremmerhuset.
Vårens motefavoritter
Vårens motefavoritter
Vårens motefavoritter
Fotball fra Intersport 99,- // Converse med trutmunn fra Foot Locker 959,- // Sneakers til herre hos Bekkestua sko 1899,-
Vårens motefavoritter
Vårens motefavoritter
Sneakers fra Nike hos Foot Locker til dame 1149,- // Barnesko fra Viking hos Bekkestua sko 999,-
Vårens motefavoritter
Vårens motefavoritter
Blå og hvit kjole fra Lindex 399,- // Denimkjole 2895,- veske 2395,- rosa solbriller 1995,- alt fra Ganni.
Vårens motefavoritter
Miss June kjole hos Freyja 3095,-
Vårens motefavoritter
Vårens motefavoritter
Vårmote
Veske fra H&M 199,- // Ballerinas hos 4Women 3400,- // Hårbøyle fra De Fem Hjørner 499,-
Vårens motefavoritter
Vårens motefavoritter
Regndress hos Junior barneklær 899,- // Fleece fra Woolland 2300,-
Vårens motefavoritter
Vårens motefavoritter
Badedrakt fra HM 249,- pr stk.
Vårens motefavoritter
Vårens motefavoritter
Solbriller fra Off White hos Krogh optikk 2750,- // Slip in loafers fra Zara 379,-
Vårens motefavoritter
Vårens motefavoritter
Hvite solbriller 1995,- svart blazer 4295,- oransje veske 1395,- // Beige jakke 3495,- svart veske 2395,- rød kjole 1899,- alt fra Ganni.

Rumpevase, nydelig duftpinner, fargerike fotballer og regndress. Her er tingene du kommer til å ønske deg i vår.

Noe av det beste som finnes er å ønske seg noe. Finne noe som du virkelig har lyst på, og som gjør deg eller noen du er glad i glade! Dette varierer så klart fra person til person. Noen blir hoppende glade av en grill eller hageslange, andre setter pris på vakre blomster, noen får stjerner i øynene av nye klær, sko eller vesker.

Det kan være så mangt, det kan faktisk være en råkul vase formet som en vase. Et skikkelig statement i hjemmet, som er flott til tørkede blomster eller avskårne roser.

Og dersom du prøver dette blir du garantert hekta. Duftpinner sprer nydelig duft rundt om i hjemmet ditt. Har du først begynt med duft er det ingen vei tilbake!

Uteliv

Vi gleder oss til å kunne tilbringe størsteparten av dagene ute. En fotball er helt krem for store og små. Spark ballen med stilige sneakers fra det norske merket New Movements, et nytt merke hos Bekkestua sko. Et par Converse er tidløse, og oppdateres med kyssemunner. Resultatet er morsomt og lekent.

Klassiske Nike er også blant det mest trendy du kan plassere føttene i framover.

Har du et barn i familien er gode joggesko et must for aktive små jenter og gutter, og merket Viking forener design og funksjon. Når sola skinner er skygge for sola gunstig, og en caps gjør susen.

Se min kjole

Nå har vi malt et enkelt og herlig bilde av en solfylt vår, og vi holder dette gående en stund. Det er fordi vi ser enormt fram til å kle oss i nydelige sommerkjoler. Denimkjoler er robuste og kan kles opp og ned – det elsker vi! Grønt er skjønt, og blomster er og blir en «stayer» i motebildet.

Blått og hvitt er en vakker kombinasjon. Fullfør looken med ballerinas – en komfortabel og anvendelig sko denne sesongen. Vi må ikke glemme resten av tilbehøret, heller. En søt veske frisker opp stilen, mens en hårbøyle kan både gjøre deg mer feminin og yndig eller stram og chic.

Øs pøs

Dagene det regner er en regndress essensielt for mindre barn, og norske Kattnakken lager varianter i fantastisk fine mønstre. Når det pøser er vel intet bedre enn å kaste seg i sofaen med en god bok. Dersom du fortsatt synes været er kjølig kan du finne varmen med en deilig fleece.

Strandklar

Gjør deg klar for stranda med en badedrakt – vi er fan av badedrakter i kreppet stoff!

Statement-solbriller til et enkelt antrekk er helt rått, og bruk gjerne noen slip-in-loafers til.

Motevri

Så - avslutningsvis noen antrekk som tilfører noe nytt til garderoben. En knallrød kjole styles lekkert med beige, det beige er en flott kontrast til rødt.

Hvite solbriller setter en iøynefallende spiss på antrekket mer enn det svarte og brune solbriller gjør. Et innslag av oransje er det vanskelig å komme utenom i år. Trendfargen er overalt. Prøv deg fram med for eksempel en t-skjorte eller liten veske.

Med ønske om en hyggelig vår!

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal

Aktuelle merkevarer