Tidløse must-haves | Julie Josephine

Julie Josephine
Julie Josephine har åpnet på Sandvika -storsenter
Julie Josephine
Julie Josephine
Julie Josephine
Julie Josephine finner du på Kjørbokollen, ved siden av Ganni.

Det norske merket Julie Josephine lager nydelige basisplagg i topp kvalitet, som den perfekte t-skjorten. Nå har de åpnet butikk hos oss.

Norske Julie Josephine lager t-skjorter i de mykeste materialer, skjorter i «crisp» kvalitet og mye mer. Bak merket står Julie Josephine Blystad Fürst. Hun etablerte Julie Josephine i 2016, og det hele startet med ønsket om å designe og utvikle den perfekte hvite t-skjorten. Julie har hele veien vært opptatt av å ta i bruk de beste og mest solide kvalitetene.

-Da jeg startet Julie Josephine var dette virkelig nummer én på prioritetslisten. Jeg skulle skape basisplagg i den beste kvaliteten som skulle vare år etter år, forteller Julie.

Et bærekraftig konsept

Prosessen startet på stoffmesse i Paris i 2015. Der fant Julie masse ulike typer kvaliteter på bomull, og så begynte hun rett og slett å vaske dem. Dette for å se hvordan kvaliteten reagerte i vask og stryking.

-Ganske raskt var det noen fantastiske stoffer fra Italia som skilte seg ut. Den myke bomullen med en perfekt tykkelse, som attpåtil holdt seg vask etter vask ble vinneren. Dette er stoffer vi fant for ni år siden, og som vi fremdeles bruker på våre produkter. Det er rett og slett en helt fantastisk kvalitet!

T-skjorter og longsleeves fikk så selskap av strikkeplagg, skjorter, bukser og yttertøy. Utviklingen har vært naturlig. Et annet viktig aspekt i Julie Josephines kjerne som aktør i motebransjen er den tidløse tilnærmingen til stil og mote. For hvordan stå imot stadige nye trender og must-haves i arbeidet deres med nye kolleksjoner? Her har merket hele veien vært tydelige.

-Julie Josephine er ikke et brand som følger trender. Vi har fokus på å skape klassiske produkter du kan hente frem år etter år. Det faller meg veldig naturlig når vi skal designe en ny kolleksjon å gravitere mot det klassiske. Vi er veldig strenge på hvem vi skal være og går mange runder før vi lanserer et nytt produkt, for å sørge for at det passer inn under vår klassiske og tidløse paraply. Vi skaper rett og slett bærekraftige produkter som skal kunne brukes i mange år fremover.

Julie Josephine
Deilig myke kvaliteter hos Julie Josephine
Julie Josephine
Mye kvaliteter hos Julie Josephine
Julie Josephine
Delikate farger hos Julie Josephine

Klassiske must-haves

-Hvilke plagg bør en velfundert og stilren garderobe bestå av?

-Først og fremst kommer du langt med en god og kritthvit t-skjorte. En deilig «crisp» skjorte, en sort høyhalser og noen enkle jeans er et must i klesskapet! Da kan du gjøre alt fra å gå tur i Frognerparken til å ta på deg pumps og spise middag i London, sier Julie.

Julie har noen favoritter fra vårens kolleksjon.

-Jeg elsker den nye fargen på vår jersey, Sand. Det er en fin diskrét farge som passer veldig godt med noen luftige hvite bomullsbukser. Min strikkefavoritt er boxy v-neck sweater i off white. Den perfekte genseren nå til våren og sommeren.

I fjor utførte Julie Josephine en del større investeringer i merkevaren, blant annet en re-branding med ny logo. I år har de åpnet en vakker butikk på Sandvika storsenter, der du kan finne favoritter som deres myke t-skjorter i ulike styles, pene dressbukser (for eksempel den perfekte hvite buksen til våren) og skjorten du like gjerne bruker til silkeskjørt, som til shorts, tights eller slenger over en kjole.

-I år ønsker vi å fokusere på kundene våre, bygge brandet vårt videre her hjemme i Norge og ha fokus på å fortsette å utvikle gode produkter som kan leve i mange år.

Besøk Julie Josephine på Kjørbokollen, ved siden av Ganni.


Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00