Si hei til tidenes fargefest!

Vårmote sterke farger
Våren er proppfull av deilige farger!
Vårmote sterke farger
Vårmote sterke farger
Syregrønn genser 449,- Denimskjorte fra 599,- Jeans 449,- Alt fra Mango // Rosa skjorte fra Iben hos Kiman 1700,-
Vårmote sterke farger
Oransje topp 399,- Grønn blazer 1195,- Skjorte brukt som skjørt 349,- Alt fra Zara
Vårmote sterke farger
Vårmote sterke farger
Satengkjole 449,- Grønn blazer 899,- // Grønn bukse 449,- Blazer 749,- Alt fra Zara

Vi går for en knallfarget velkomst til våren. La deg inspirere av disse antrekkene.

Sterke farger dominerer motebilde

Sterke farger ser ut til å ha kommet for å bli, for denne våren og sommeren sprites butikker og trendrapporter opp av knallfarger som rosa, grønt og oransje. Tonene er klare, og kan i blant nikke mot neon, men det er hovedsakelig friske og rene farger som dominerer.

Rosa

Rosa ser vi så å si overalt, mens grønne nyanser er en god nummer to. Videre er oransje, blått, gult og lilla gode alternativ.

Fargesprakende

Desidert en av sesongens største trender, og fargesprakende toner er nydelig til bare legger og solskinn. Liv opp hverdagsantrekkene med fargerike innslag og gå for sterke farger på fest.

Vi har plukket en mengde flotte fargerike plagg, og håper du lar deg inspirere!

Denimkombo

Lys denim er en vakker kontrast til farger. Et denimantrekk piffes opp av å ta en grønn genser over skuldrene. Små innslag av skarpe farger er fint, så du kan også bruke et denimantrekk til for eksempel rosa sandaler eller en knallfarget veske.

Om du altså ikke ønsker farger fra topp til tå, er blå denim en fin og myk kontrast. Det samme er for eksempel grått og hvitt.

Flere nyanser

Her får en skarp tone selskap av en mildere tone, og kombinasjonen er utmerket om du vil venne deg til de aller mest iøynefallende fargene.

Ton-i-ton

Et ton-i-ton-antrekk bestående av like nyanser men ulike materialer er så fint! Det gir et elegant uttrykk, og et slikt antrekk kan brukes til alle anledninger, synes nå vi. Materialmiks er et særdeles effektivt stiltips, og gir dybde og karakter til antrekk.

Vårmote sterke farger
Rosa jeans 499,- Rosa denimjakke 599,- Alt fra Gina Tricot
Vårmote sterke farger
Vårmote sterke farger
Oransje joggedress fra H20 Fagerholt fra the Vibe 1399,- pr del // Oransje strikkegenser fra Dear Dharma 1299,- Skjørt fra Second Female 1299,- Alt fra heltCOCO
Vårmote sterke farger
Vårmote sterke farger
Vårmote sterke farger
Oransje topp Bik Bok 199,- Rosa bukse Bik bok 399,- Blazer fra HM 1499,- // Caps Anine Bing hos Kiman 550,- // Rosa skjorte fra Lindex 349,- // Bukse fra Bik Bok, kr 399,-
Vårmote sterke farger
Vårmote sterke farger
Vårmote sterke farger
Blå genser fra Junkyard 399,- Beige skjørt Zara 599,- // Blå genser 299,- Oransje jeans 399,- Alt fra Bik Bok // Rosa kjole Bik Bok 699,-

Rosa denim

Yes! Oversized denim mot en kult designet denimjakke – denne looken liker vi. Med en 90-tallsveske i en dus pastellfarge er antrekket komplett. Når sommeren er her kan du bytte ut jakke eller jeans med henholdsvis singlet eller shorts.

Joggefest

Joggedressen er og blir en «stayer» i klesskapet, og en dress i friske farger tar vi mer enn gjerne inn i varmen. Vi rusler rundt i denne med noen hvite flip-flops på deilige vårdager og lyse sommerkvelder.

Hverdagsfin

Strikk i kombinasjon med et omslagsskjørt gir en enkel, feminin og anvendelig stil. Blått er dessuten nydelig til solkysset hud.

Pastellselskap

Hold basen i antrekket fargerik og varm, slik som her med oransje og rosa i skjønn forening, og ton ned totalinntrykket med en kald pastelltone. En blazer, skjorte eller jakke gjør susen.

Skjorteinvestering

En klok investering i vår er en fargerik skjorte - gjerne en oversized variant. Bruk den til en matchende fargetone, mix den med varme eller kalde farger eller bruk den åpen over en silkekjole.

Topplokket

Beskytt deg fra sola med en knallrød brem. Den rosa capsen er fra it-merket Anine Bing er råfin til et helhvitt antrekk, eller den lille rosa sommerkjolen.

Frisk og fin

Blått og oransje er en gøyal fest! Det bugner av flotte fargerike jeans i butikkene, og dette er en enkel måte å oppgradere vårgarderoben på.

Rosa

Rosa er den mest populære knallfargen akkurat nå. Og dette er kjolen som kan brukes til alt. Style med en kasjmirgenser over skuldrene, en denimjakke og hæler, sneakers eller sandaler. Tilfør gjerne en sølvfarget veske for litt ekstra piff til antrekket!

Miks

En fin miks – collegegenser til et pent skjørt i et eksklusivt materiale som for eksempel bouclé eller silke. Enkelt og elegant.

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal