Se vårens kuleste solbriller

Våren er i anmarsj og vi har solbrillene som gir deg den kuleste nesetippen
Vårens fineste solbriller fra Krogh Optikk, Synsam og Specsavers.
Øverst venstre: Mcqueen hos Synsam 3350,- Øverst høyre: Marc Jacobs hos Specsavers 1995,- (Hos Specsavers får du alltid 2 solbriller for 1995,-) Midten venstre: Mcqueen hos Synsam 2400,- Nede venstre: Ivana Helsinki hos Specsavers 1995,- Nede høyre: Tom Ford hos Synsam 3500,-

Vi kan love deg den stiligste nesetippen!

Allsidig

Solbrillemoten er følgende for tiden – allsidig! Altså skal det være fullt mulig å finne noe for enhver smak. Det spenner blant annet fra smale firkantede modeller til større og glamorøse briller, så her er det bare å velge og vrake i fine favoritter. Det gjør også solbrille-shoppingen ekstra moro at det er så mye å velge i.

Optikere har god kompetanse i å finne solbrillene som passer deg best, så ikke vær redd for å spørre om hjelp. Trender er morsomme, men det er enda bedre med solbriller du ønsker å bruke år etter år.

Iøynefallende detaljer

Stengene er gjerne iøynefallende og brede, og flere designere har tatt i bruk nettopp stengene til intrikate logodetaljer. Vi er store fans! Blant dem vi ser gjør dette er Chanel og Dior, merker som er tilgjengelig hos Krogh Optikk.

I den andre enden finner man ikoniske og diskrete modeller inspirert av Ray-bans Wayfarer. Saint Laurent hos Synsam lager fantastisk fine solbriller der kjernen er tidløse, komfortable og stilrene solbriller. Nedtonet luksus er stikkord her.

I denne guidene viser vi deg sesongens fineste solbriller.

Vårens fineste solbriller fra Krogh Optikk, Synsam og Specsavers.
Venstre: Røde solbriller fra Celine hos Krogh optikk 2950,- Sportsbriller fra Oakley hos Krogh optikk, fra 1300,-Tom Ford hos Synsam 5000,-
Vårens fineste solbriller fra Krogh Optikk, Synsam og Specsavers.
Øverst høyre: Fendi hos Krogh optikk 3600,- Øverst venstre: Marc Jacobs hos Specsavers 1995,- (Hos Specsavers får du alltid 2 solbriller for prisen av 1) Nede venstre: Tom Ford hos Synsam 3500,- Nede høyre: GANT med rosa og blå detaljer hos Specsavers

Lyse toner

De aller fleste glassene er på den mørke siden, men det er også lysere brune glass å velge i, om du foretrekker det. Hva med et par skilpaddefargede solbriller eller stilrene pilotbriller med lysebrune glass? Du finner begge disse flotte variantene hos Specsavers, som før øvrig alltid tilbyr to solbriller til prisen av én.

Flere designere har også tatt i bruk kanter og uvante former i designet, og tradisjonsrike og trendsettende motehus som Bottega Veneta og Prada er blant dem. Slike briller er virkelig flotte på, og er en relativt ny trend på solbrillefronten.

Gjennomsiktige og beige rammer er flott til minimalister som ønsker et alternativ til en svart brille, og i kategorien pilotbriller finner vi alt fra diskrete klassiske varianter til mer outrerte og iøynefallende modeller.

Nyhet hos Krogh optikk

Fendi er en herlig nyhet hos Krogh Optikk, og blant modellene er en gjennomsiktig og lavendelfarget solbrille vi falt helt pladask for. Det italienske motemerket er for deg som ønsker noe utenom det vanlige, og som ønsker å plassere det lille ekstra på nesetippen. Stikk innom Krogh Optikk for å sjekke utvalget av de fantastiske solbrillene fra Fendi.

Noen solbrillemodeller er for kunstverk å regne, og det er skikkelig kult å la solbrillene være fokus i våren og sommerens antrekk. La brillene skinne når solen skinner!

Vårens fineste solbriller fra Krogh Optikk, Synsam og Specsavers.
Øverst høyre: Saint Laurent hos Synsam 3000,- Dior hos Krogh Optikk 5625,- Chanel hos Krogh optikk 6999,-
Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal

Aktuelle merkevarer

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00