Nyheter på Sandvika Storsenter

Interiørfoto Illums Bolighus, damemodell ser i kamera,har på seg skjerf og genser.
Stort rom med hvit sofa, to hvite stoler, lite sofabord, lamper og puter.
Illums Bolighus åpner i mai.
Dame i brun kåpe går ute og holder en pose fra Hanskeriet.
Hanskeriet flytter og utvider sitt sortiment.
Moomin produkter på et bord
Velkommen til Moomin Arabia.

Det skjer stadig spennende ting hos oss og vi har flere gode nyheter vi vil dele.

Illums Bolighus kommer til Sandvika

Vi kan nesten ikke vente til Illums Bolighus åpner dørene på Sandvika Storsenter i mai. Den ikoniske kjeden er kjent for å samle det beste av kjente merkevarer under ett tak. Her finner du møbler, belysning, interiør, velvære og mote fra designmerker som Louise Poulsen, Montana Furniture, Maria Black, HAY, Mads Nørregaard, Sofie Schnoor og mange flere. Butikken blir på hele 2000 kvm, så det er nok av plass til alt du kan ønske deg. Tell ned dagene til mai, så ses vi til åpningen av Illums Bolighus.

Illums Bolighus, 1. etasje Stortorget gammel del.

Hanskeriet ny-åpner

Butikken flytter til 2. etasje på Elvetorget og utvider sortimentet. I tillegg til kvalitetsskinnhansker, hatter og hodeplagg satser Hanskeriet nå stort på flere nye varegrupper. Du vil blant annet finne en lekker kolleksjon i Harris Tweed, en stor kolleksjon av klær og tilbehør i 100% cashmere og diverse reisevesker og kofferter fra det italienske veskemerket Brics. Hanskeriet fører også anerkjente merker som Stetson, Borsalino og Hestra. Torsdag 4. april åpner de dørene, og du er hjertelig velkommen!

Hanskeriet, 2. etasje Elvetorget gammel del.

Moomin Arabia åpner

Tove Jansson sine Mummi-bøker har gledet barn i mange tiår og de populære figurene gjør stor suksess som dekor på produkter. 21. mars åpner Moomin Arabia butikk, og her vil du finne alt du ønsker deg innen Moomin Arabias populære sortiment med bl.a. kopper, glass og servise. I tillegg vil butikken føre en bred portefølje innen bl.a. kjøkken, baderoms- og soveromstekstiler!

Moomin Arabia, 1. etasje Stortorget gammel del.


Line of Oslo foto
Nå kan du ta turen innom Line of Oslo.
Get Fit produkter
GetFit har kosttilskudd av høyeste kvalitet.
iSustain bilder med secondhand produkter
Finn en brukt skatt hos iStustain.

Line of Oslo har åpnet

Line Varner har lang fartstid i motebransjen og i 2006 startet hun Line of Oslo. Hun ønsket å tilby en anvendelig, behagelig og stilig garderobe som passer inn i kvinners hektiske hverdag. Plaggene kan enkelt dresses opp og ned og passer til alle kvinner i ulike former og størrelser. Finn nye garderobe-favoritter hos Line of Oslo på Kjørbokollen.

Line of Oslo, Kjørbokollen


Hekta på trening?

GetFit leverer kosttilskudd av aller høyeste kvalitet. De er drevet av lidenskap for å fremme det beste innen kosttilskudd til trening, og tror at små endringer i hverdagen kan føre til store helsegevinster. Nå kan du handle kvalitetsproduktene i butikken.

GetFit, 1. etasje Nytorget


Brukte skatter

i SUSTAIN har spesialisert seg på moderne secondhand og vintage design og her finner du pent brukte moteplagg, vesker, sko og assessorer. De håndplukker klær fra kjente skandinaviske og internasjonale designmerker og det beste fra kjedebutikker. Har du klær du ønsker å selge? Ta turen innom for å gjøre en avtale. Gå på skattejakt hos i SUSTAIN, som du finner i Claude Monets allé 14, fra 14. mars.

iStustain, Claude Monets allé – gaten rett utenfor gammel del.

Fly Chicken måltid
Smakfull kylling får du nå hos Fly Chicken.
Julie Josephine pop up butikk og modell med antrekk.
Julie Josephine har åpnet en pop-up butikk på Kjørbokollen.

Fly chicken har endelig åpnet!

Fly Chicken kan friste med fritert kylling i forskjellige varianter, enten alene med en av deres hjemmelagede hot-saucer eller som en sandwich i super myk brioche bun, loaded hot chicken fries, eller deres unike Fly Mandy, crispy kylling servert i en croissant med hot habanero saus, cheddar og bacon. Ta turen innom for en smakfull opplevelse. It´s Clucking Good!

Fly Chicken, 1. etasje Lilletorget, gammel del.


Julie Josephine

Hvem har ikke vært på evig jakt etter den perfekte hvite t-skjorten? Det klassiske plagget var inspirasjonen som ble starten på Julie Josephine. Ved å gå ned i alle detaljene på plaggene som utgjør en tidløs basisgarderobe, har de bygget opp selskapet med klassiske kvalitetsplagg du har sesong etter sesong. Nå har de åpnet en pop-up butikk på Kjørbokollen og da er det bare å kjenne sin besøkelsestid og ta turen innom.

Julie Josephine, 2. etasje Kjørbokollen