Her er vårens kuleste solbriller

Dame med brune Celine solbriller med gull-logo på siden
Gjør deg klar for en solrik sesong.
Dame med smale solbriller
Solbriller kr 299, Mango.
Dame med smale Celine solbriller med kantete glass
Dame med sorte solbriller
Bilde 1: Solbriller med gullramme og kantete glass fra Celine kr 5775, Krogh Optikk.Bilde 2: Sorte solbriller, kr 795, Specksavers. Hos Specsavers får du i tillegg kjøpt polarisert glass og solglass med styrke uansett farge, for kr 3300.
Dame med Gucci solbriller med gull-innfatning og store glass.
Solbriller med gullramme fra Gucci kr 4000, Synsam.
Dame med Celine solbriller med sølvlogo
Dame med sorte RayBan solbriller
Bilde 1: Svarte solbriller med sølvlogo fra Celine kr 5775, Krogh Optikk. Bilde 2: Ray-Ban med sølvramme og svart glass kr 1990, Brilleland.

Nå skinner solen, vi er klare for vår og dette er solbrillene vi ønsker oss.

Vi kjenner endelig våren nærme seg, det gjør oss både lykkelige og skikkelig interessert i solbriller! For solbriller på nesetippen er et sikkert tegn på varmere tider, og det ser vi fram til etter en lang vinter. Trender kommer og går, det er en kjent sak. Men hva gjelder solbriller er moten så variert at den rommer alt fra glitrende perlebesatte saker i ekte Elton John-stil til diskrete og anonyme varianter a la nedtoner 90-talls-Ray-Bans.

Vi har altså more is more-maksimalisme i den ene enden av skalaen, og det enkle er ofte det beste-tematikk i den andre enden. Så her er det alternativer for enhver smak. Dessuten kan det jo være artig å ha litt forskjellige muligheter, alt ettersom hva du har på, og hva du skal.

Solbrillestyling

En solbrille«garderobe» bestående av et par forskjellige solbriller vil gi deg en liten fordel når du styler antrekk, fordi du har et par ulike varianter å velge blant for å fullføre stilen du går for. Tenk for eksempel pilotbriller til vårens heteste skinnjakke, fargerike solbriller til den lille hvite sommerkjolen eller runde briller med stål- eller gullramme til løse baggy jeans og enkel singlet.

Smal trend

De smale solbrillene har hengt med i flere år nå, men har et aldri så lite oppsving igjen. Disse solbrillene er smale, runde eller firkantede i form og sender tankene til Matrix - den ikoniske filmen fra 1999.

Gull og sølv

Rammer i gull eller sølv/stål er blant sesongens mest trendy. Krogh Optikk melder at Celines variant (vist i denne saken) er enormt populær, og kommer i år i både rund og mer kantete form. Bare å sette denne på ønskelisten altså.

Slike rammer er også synlige i klassiske pilotbriller fra Ray-Ban, og føles freshe og stilige. De er stramme i uttrykk, og det liker vi veldig godt.


Dame med brunspettet Marc Jacobs solbriller
Solbriller fra Marc Jacobs kr 2195, Specsavers.
Dame med brune Celine solbriller med gull-logo på siden
Dame med brunspettet Saint Laurent solbriller
Bilde 1: Solbriller fra Celine med havanamønstret brunfarge og gullogo kr 5775, Krogh Optikk. Bilde 2: Solbriller med havanamønstret brunfarge og YSL-logo fra Saint Laurent kr 3950, Synsam.
Dame med Karen Millen solbriller med store og gjennomsiktige glass
Solbriller fra Karen Millen kr 1895, Specsavers.
Dame med smale sorte Fendi solbriller med logo på siden
Solbriller fra Fendi i grønn tone, kr 3525, Krogh Optikk.
Dame med sorte Tom Ford solbriller
Dame med sorte Tom Ford solbriller
Bilde 1: Solbriller med ramme i gull og svart fra Tom Ford kr 6200, Synsam.Bilde 2: Solbriller fra Prada kr 3050, Synsam.

Havana!

Havanamønstrete briller passer stort sett alle, og kommer i en rekke utforminger. Store glamorøse briller, cat-eye-varianter eller noe smalere og mer firkantet. Glamorøse er de uansett, og et godt alternativ til svarte solbriller - som blir et par hakk hardere mot huden.

Likbar logo

Store logoer holder stand, og vi ser dem hos blant andre Celine, Fendi, Gucci og Prada. På samme tid er motparten, bittesmå merker som tilsier merkets logo eller anonyme merker ton i ton med brillen, like trendy. Altså er det bare å gå for det uttrykket du føler deg mest komfortabel med.

Dame med oransje Gucci solbriller
Oransje solbriller fra Gucci kr 2770, Krogh Optikk.
dame med oransjespettede solbriller
Dame med Ray Ban solblrile, sorte og lilla.
Bilde 1: Oransje solbriller fra kr 795, Specsavers. Bilde 2: Ray-Ban med gjennomsiktig ramme kr 1980, Brilleland.
Dame med RayBan solbriller med hvit ramme rundt glassene
Dame med Oakley sportbriller
Bilde 1: Ray-Ban med gullramme kr 2100, Brilleland. Bilde 2: Raske briller med hvit ramme fra Oakley kr 2440, Brilleland.

Flotte farger

Farger eller transparente rammer er iøynefallende og personlige. Vi digger det! Transparente kler godt både kvinner og menn, og hva gjelder farger er det mye å velge i for den fargeglade. Hva med oransje, grønn eller rosa, for eksempel? De transparente solbrillene er annerledes og tidløse på én og samme tid, og det er kanskje derfor vi liker dem så godt. Bruken er allsidig, og solbrillene vil være med på å understreke stilen din.