Gavetips til Valentine kjæresten din vil elske!

Valentine gavetips til han og henne
Dukk opp på døra med en mengde ballonger. Garantert en hit!
Gavetips til valentine
Gavetips til valentine
Hjerteøredobber 1498,- Hjertehalskjede 2199,- alt fra Bjørklund.
Gavetips til valentine
Gavetips til valentine
Parfyme Bleu de Chanel fra Chanel 1185,- Parfyme Chance fra Chanel 1385,- fra Fredrik & Louisa
Tips til valentine korres
Tips til valentine korres
Fantastiske produkter fra Korres

Gavetips som garantert gir suksess på Valentine.

Valentine

I utgangspunktet er valentinsdagen en feiring av kjærligheten, men en ekstra oppmerksomhet i form av gaver, kort eller opplevelser har blitt en vanlig tradisjon i Norge denne dagen.

Gaven i seg selv er ikke det viktigste, det er oppmerksomheten man gir sin kjæreste, venn eller familie er det. Et kort, en blomst eller en lunsj/middag ute er hyggelige ting alle kan gjøre.

Er du ute etter å imponere kjæresten, eller gi en koselig oppmerksomhet til en venn har vi funnet våre beste tips til en Valentine-gave - liten eller stor.

Valentinsdagen, også kalt alle hjerters dag og kjærlighetsdagen, er en dag som feires 14. februar, og er en feiring av kjærlighet og romantikk. Feiringsskikken oppstod på slutten av 1500-tallet, og har antagelig opphav i folkelig tro på at fuglene begynte å pare seg på denne dagen.

Smykker til din kjære

Det er naturligvis mye hjerter å se hos de fleste gullsmeder i slutten av januar og starten av februar. Både morsdag og Valentines er anledninger der det å gi øredobber eller halskjede med et hjerte passer helt perfekt. Ta turen innom en av våre 5 gullsmeder for inspirasjon!

En deilig duft

Ta en sniktitt i baderomshyllen til kjæreste din. Erstatt en parfyme som snart er tom, eller vær vågal og gi en parfyme i samme duftkategori som din elskede elsker (frisk, tung, androgyn, feminin og lignende). En sikker, sikker vinner! Du får hjelp av våre eksperter hos Kicks og Fredrik & Louisa.

KORRES Full Circle hudpleie

Et annet tips er å ta turen innom Korres. Filosofien til Korres er å bruke naturlige ingredienser i alle produkter de tilbyr, det er det beste for både huden og planeten. Gjennom årene har de utviklet en prosess med ulike faser, som sammen skaper en sirkel i produksjonene. De kaller det LAB, som i laboratorium.

Sjokoladekake med teksten "Glad i deg"
En søt hilsen fra Baker Hansen
Gavetips til valentine
Gavetips til valentine
Nytelsespakke «together» og «Self Love» fra Kondomeriet 599,-
Gavetips til valentine
Valentine gavetips til han og henne
Love edition fra Lakrids og kjærlighet fra Yummy Heaven.
Gavetips til valentine
Gavetips til valentine
Lush valentine gavetips
Dusjsåpe 100,- Rosa hjertebadebombe 149,- Badebomber rosa 89,- bil 89.- hvit 69,- alt fra Lush
Gavetips til valentine
Gavetips til valentine
Rødt undertøy fra Lise Charmel 2800,- for sett hos Next to Nothing.

Massasje

Gi en gave som setter fart på romantikken på soverommet. Kondomeriet har noen skikkelige fine gavepakker. «Together» er for par, eller gi din kjære en «Self Love»-gave hun kan nyte på egenhånd.

En søt oppmerksomhet

Om du elsker lakris antar vi du vet at vi har Lakrids hos oss? Selveste himmelriket for den som ikke kan få nok av lakris i forskjellige former og smaker.

En herlig badestund

Badebombene hos Lush er små kunstverk, og det gjør alltid litt vondt å slenge de oppi badekaret, helt til du fengsles av den deilige eksplosjonen av farger, dufter og glitter i vannet. Enkle og naturlige produkter er tanken til Lush, og her kan du gi en liten oppmerksomhet, eller sette sammen en liten gavepakke med fine og kule badebomber.

Vakkert undertøy

Nydelig, støttende og vakkert undertøy er en fantastisk gave til kjæresten. Men, her er det viktig å holde tunga rett i munnen og vite din kjæres størrelse. Da kan de dyktige ansatte hos Next To Nothing, Marinka Hunkemøller og Change guide deg til å finne et vakkert undertøyssett, nattøy eller en nydelig morgenkåpe.

Cupcakes
Hva med en søt cupcake fra Soulcake?
Gavetips til valentine
Teboks fra Palais des thes 199,-
Sapoito pizza
Pizza hos Saporito.
Gavetips til valentine
Nydelig håndkrem fra Tromborg hos Swah 245,- Gavesett fra L`Occitane.
Valentine gavetips til han og henne
Valentine gavetips til han og henne
Ole Henriksen hos Vita | Røde lepper fra MAC
Valentine gavetips
Duftpinner fra Rituals.
Valentine gavetips til han og henne
Ballonger fra Partyland.

Te for to

For en teelskende person er dette en skikkelig fin og omtenksom oppmerksomhet. For kvalitetste er full av gode smaker, og gjør testunden ekstra koselig, synes vi. Hos Palais de Thes får du te-bokser til anledningen, som «Lovers Tea» eller «Paris for her».

Italiensk nytelse

Kvalitetstid med din kjære er den beste gaven. Hos italienske Saporito får du både mettende salater, spennende pizza-varianter og nydelige pastaretter. Dersom du vil gi din kjære en gave men ikke vet hva, hva med å ta kjæresten på en «destinasjon gave»-runde før måltidet?

Myke hender

Mange sverger til håndkrem på denne tiden av året. Vinteren er hard mot huden vår, og denne fra Swah kan stå på baderomshylla, i gangen, ligge i veska eller stå på kontorpulten. Hos L`Occitane har de søte gavepakker du kan sette sammen selv, med dine favoritter.

Velvære

En ny ansiktskrem fra Vita eller en rød leppestift fra MAC.

Duft hele dagen

Duftpinner fyller huset med en sval, mild og god lukt. Dette er avhengighetsskapende, og en fin interiørgave til en interiørinteressert kjæreste. Hos Rituals får du både duftpinner og duftlys i alle størrelser.

Ballonger

Stikk innom Partyland eller Mye Moro og dukk opp på døra med en mengde ballonger. Garantert en hit!

Minner i en bok

Er du i det ekstra romantiske hjørnet kan du lage en bildebok med deres fineste minner hos Elite Foto, det er gaven som varer.

Happy Valentine!

XOXO

Valentine gavetips til han og henne
Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal