Gavetips til Valentine kjæresten din vil elske!

Dukk opp på døra med en mengde ballonger. Garantert en hit! Hos Partyland lager de buketter eller enkelt ballonger med skrift.
Hjerteanheng og perlearmebånd hos Thune.
Byredo hos Mark + Brandy

Gavetips som garantert gir suksess på Valentine.

Valentine

I utgangspunktet er valentinsdagen en feiring av kjærligheten, men en ekstra oppmerksomhet i form av gaver, kort eller opplevelser har blitt en vanlig tradisjon i Norge denne dagen.

Gaven i seg selv er ikke det viktigste, det er oppmerksomheten man gir sin kjæreste, venn eller familie er det. Et kort, en blomst eller en lunsj/middag ute er hyggelige ting alle kan gjøre.

Er du ute etter å imponere kjæresten, eller gi en koselig oppmerksomhet til en venn har vi funnet våre beste tips til en Valentine-gave - liten eller stor.

Valentinsdagen, også kalt alle hjerters dag og kjærlighetsdagen, er en dag som feires 14. februar, og er en feiring av kjærlighet og romantikk. Feiringsskikken oppstod på slutten av 1500-tallet, og har antagelig opphav i folkelig tro på at fuglene begynte å pare seg på denne dagen.

Smykker til din kjære

Det er naturligvis mye hjerter å se hos de fleste gullsmeder i slutten av januar og starten av februar. Både morsdag og Valentines er anledninger der det å gi øredobber eller halskjede med et hjerte passer helt perfekt. Ta turen innom en av våre 6 gullsmeder for inspirasjon!

En deilig duft

Ta en sniktitt i baderomshyllen til kjæreste din. Erstatt en parfyme som snart er tom, eller vær vågal og gi en parfyme i samme duftkategori som din elskede elsker (frisk, tung, androgyn, feminin og lignende). En sikker, sikker vinner! Du får hjelp av våre dufteksperter hos Kicks og Fredrik & Louisa eller stikke innom The Vibe og Mark + Brandy for bla parfymene fra Byredo.


Søte fristelser fra Soulcake.
Kjøp en gave til dere begge hos Kondomeriet.
Love selection boks hos Lakrids 495,-
BH 999,- og truse 695,- fra Next to Nothing.

Massasje

Gi en gave som setter fart på romantikken på soverommet. Kondomeriet har noen skikkelige fine gavepakker. Kjøp noe dere kan nyte sammen eller på egenhånd.

En søt oppmerksomhet

Om du elsker lakris antar vi du vet at vi har Lakrids hos oss? Selveste himmelriket for den som ikke kan få nok av lakris i forskjellige former og smaker.

Vakkert undertøy

Nydelig og vakkert undertøy er en fantastisk gave til kjæresten. Men, her er det viktig å holde tunga rett i munnen og vite din kjæres størrelse. Da kan de dyktige ansatte hos Next To Nothing, Marinka, Hunkemøller og Change guide deg til å finne et vakkert undertøyssett, nattøy eller en nydelig morgenkåpe.

Hva med en søt oppmerksomhet fra Baker Hansen?
Teboks fra Palais des thes 199,-
Sapoito pizza
Pizza hos Saporito.
Duftende gavepakker hos Rituals.
Kort og spill hos Norli og Ark.
Bamse hos Norli og smykke fra David-Andersen

Te for to

For en teelskende person er dette en skikkelig fin og omtenksom oppmerksomhet. For kvalitetste er full av gode smaker, og gjør testunden ekstra koselig, synes vi. Hos Palais de Thes får du te til anledningen.

Italiensk nytelse

Kvalitetstid med din kjære er den beste gaven. Hos italienske Saporito får du både mettende salater, spennende pizza-varianter og nydelige pastaretter. Dersom du vil gi din kjære en gave men ikke vet hva, hva med å ta kjæresten på en «destinasjon gave»-runde før måltidet?

Duft hele dagen

Duftpinner fyller huset med en sval, mild og god lukt. Dette er avhengighetsskapende, og en fin interiørgave til en interiørinteressert kjæreste. Hos Rituals får du både duftpinner og duftlys i alle størrelser.

Kort er et must

Et koselig kort lager du selv, eller kjøper - det viktigste er noen hyggelige ord til din kjære. Spillet "Skrap en date" kan også bli en spennende utfordring - du får kort og spill hos Ark og Norli.

Ballonger

Stikk innom Partyland eller Mye Moro og dukk opp på døra med en mengde ballonger. Garantert en hit!

Minner i en bok

Er du i det ekstra romantiske hjørnet kan du lage en bildebok med deres fineste minner hos Elite Foto, det er gaven som varer.

Happy Valentine!

XOXO

Valentine gavetips til han og henne
Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal