Sånn blir første skoledag et minne for livet

Gutt og jente som spiller fotball - sutt som sitter og knyter skolisse i genser, jeans og jakke.
Alt som skal til for en perfekt skolestart. Enkelt og greit hos KapAhl.
Grønne tallerkener, et dekket bod og glassmugge
Asjetter fra Kremmerhuset 79,90 og 99,- Glass med sugerør og vannmugge fra Søstrene Grene 28,90 og 59,90.
Olabukse på en gutt
Gutt med mørk kort hår og grønn genser med fotball trykk
Olabukse 199,- og college genser 149,- fra Cubus.

Dette er en av barnets første og største merkedager.

En merkedag

Dagen er kommet, en merkedag av de sjeldne. Det er klart for første skoledag. Dagen din lille store jente/gutt tar ryggsekken på, og tar fatt på et skikkelig eventyr.

Gjør denne dagen til et minne for livet.

Morgenstund

Barnet ditt er garantert spent før første skoledag. Gjør stas på ham/henne med en hyggelig familiefrokost. Kanskje kan foreldrene fortelle eller vise bilder fra deres første skoledag? Lag frokostfavoritten, være seg havregrøt, pannekaker eller ostesmørbrød.

Antrekk til første skoledag

Hvis ikke dette er en anledning for finstas, så vet ikke vi! Snakk gjerne med barnet ditt, la de ta del i hva de ønsker å ha på seg. Finstas kan være så mangt, det er viktig å huske på. Det spenner altså fra uformell dress og kjole til en skjorte og bukse, eller en pen genser og shorts eller skjørt. Det bugner av muligheter!

Et annet tips – ta en tur til frisøren i forkant av skolestart. Hos oss bistår Modern Design, Adam & Eva, Cutters Sayso og Nikita Hair med akkurat det!

Klær til første skoledag for gutt og jente
Blå og hvit skjorte, Lindex 124,50. Blå shorts, Junior Barneklær, 849,- Grå chinos, Kappahl 299,- Hvit skjorte, Junior Barneklær 499,- Lysrosa kjole, Junior Barneklær 1100,- Småblomstrete kjole, Junior Barneklær 499,-
Mobiltelefoner og kamera i hvitt og sølv.
Sølvfarget Olympus Pen, Elkjøp 5987,- Lilla iPhone 12, Eplehuset 9190,- Samsung Galaxy, Telenorbutikken 13 999,- Sony Cybershot, Elkjøp 5250,-

Knips knips

De aller fleste av oss er gode på å forevige våre små. Sett av litt tid før dere drar til skolen, ta et par bilder hjemme ved frokostbordet for eksempel. På skolen blir det selvfølgelig naturlig å ta noen bilder, men husk også å legge fra deg mobilen/kamera. Dagen skal først og fremst oppleves med egne øyne!

Etter skoletid

Plutselig er første dag på skolen over. Hva er vel bedre enn å feire med en tur på kafé eller middag ute? Pizza eller spagetti er en sikker vinner, så ta turen til Saporito for en hyggelig ettermiddag i sola. Baker Hansen og Kanel har god lunsjmat og deilig bakst. Om barnet er glad i sushi kan du hente fra Bambus Sushi, og dekke opp hjemme. Avslutt med noe godt! Hva med en frozen yogurt i sola, en nydelig kake fra Baker Hansen eller boller i hagen fra Kanel?

Lykke til med skolestart!

To blå beger med yogurt is fra Funky Frozen Yogurt
Funky Frozen Yogurt.