Verdens beste hjemmelagde kakao

En kopp fylt med sjokoladekako sett ovenifra
Lag hjemmelaget kakao til påsketurene! Topp med plantekrem og veganske marshmallows, hva er vel bedre enn det?

Lag hjemmelaget kakao til påsketurene! Finn fram termosen og se fram til varm kakao når du når fjelltoppen eller tar en pause fra skibakkene.

Vegansk kakao

Dette trenger du:

  • 500 ml Berit Nordstrand havre og mandelmylk
  • 2 ss kakaopulver
  • Stevia dråper (sjokolade) 5 – 10 dråper
  • Ekstra: 1/2 ss vaniljeekstrakt
  • Topping
  • Pisket plantekrem
  • Veganske marshmallows

Slik gjør du:

  1. Ha alle ingrediensene i en liten kasserolle og visp over svak varme.
  2. Når alt er blandet sammen heller du i krus (eller termos) og topp med krem og marshmallows.

Kan godt oppbevares i kjøleskapet i noen dager, men varm opp før servering.

God tur!