Sporty julegaver

Langrennsløype og mann som går på langrenn, snødekte fjell i bakgrunnen, blå himmel og sol.
Snart er den her, skisesongen. Intersport har alt du trenger til vinterens aktiviteter.
Skisko, skibriller, langrennski og hodelykt
Skibrille fra Oakley, Brilleland, kr 1930. Skipakke fra Rossignol til dame og herre, inkl. ski med binding, Intersport, kr 4299. Skistøvler fra Rossingnol X-8, dame og herre, Intersport, kr 2499. Lars Monsen hodelykt Bymarka Allround 1000, Lars Monsen Store, kr 1150.
Julegenser til hund og refleksjakke til hund
Strikket juledekken, Dyrego, kr 399. Refleks- og regnjakke, Musti, kr 699.
Mann som prepper langrennski
Sørg for å ha utstyret i orden med en skiprepp hos XXL.

Skisesongen er snart i gang og utstyr til utendørsaktiviteter er perfekte gaver til de som elsker snø. Og ikke glem din turvenn, vi har gavetips til hund også.

Gli på ski

Det er lite som slår følelsen av nye ski. Disse fra Rossignol er perfekte felleski for tur- og treningsglade skiløpere. Innsvinget på skiene gir god kontroll og stabilitet, mens den spisse tuppen gjør at skiene er enkle å føre fram i sporet. Rossignols unike Honeycrumb-konstruksjon gir lav vekt og mye liv i skiene. Fellene er i 100 % mohair, noe som gir god gli og suverent feste. Med Rossignols X-8 skistøvel i tillegg er du superklar for en fartsfylt og god vinter i skisporet.

Tips

Du får 20% rabatt på skistøvler fra Rossignol hos Intersport ved kjøp av skipakke.

Lys opp natta

Klar for magiske kveldsturer i langrennsløypa? – En svært praktisk hodelykt. Jeg bruker den på vandreturer til fots, på ski og sykkel og på sjekkpunktene som hundekjører. Et stort pluss til dimmeren som gjør justeringen av lyset til en rask og enkel operasjon med to fingre, sier Lars Monsen selv. Ordinær pris på hodelykta er kr 2299,-, men både denne og alle andre hodelykter hos Lars Monsen Store er på 50 % fram til jul.

Julegenser til firbeinte

Lyst på en perfekt julegave til den firbeinte? Sjekk denne utrolig søte julegenseren for små hunder. Du får den med mange ulike motiver (også uten julemotiv), som for eksempel Minni Mus, Mikke Mus, Mandalorian eller Stitch. Supersøte og de holder hunden varm i kulda.

Bli sett

La hunden også bli sett i mørket med denne jakken, som også er vanntett. Dekkenet holder hunden varm, synlig og tørr i regnet. På ryggen er det en glidelås, som gjør det enkelt å feste kobbelet i selen.

Få orden på utstyret

Hos XXL Sandvika finner du et eget verksted, der de har har utstyr for sliping, prepping, reparasjon og vedlikehold av langrennsski, alpinski og snowboard. Der får du også byttet feller, tilpasset bindinger og støvler.

Stöckli håndlagde alpinski, splitboardski og mann  med sekk og skiutstyr går oppover et snødekt fjell.
Hometown Hero Split, Session, pakkepris på binding, brett og feller, kr 14499. Stöckli Laser ski, Anton Sport, kr 11999.
Hvit skigenser med hette, alpinbriller, skibukse og hvit teddyjakke til junior
Hettegenser, dame og herre, fra Amundsen Sports, Anton Sport, kr 2999. Skibriller fra Celine, Krogh Optikk, kr 5350. Fleecejakke til junior fra Helly Hansen, XXL, kr 899.


Med ski på beina

Lyst på det feteste utstyret enten du skal i alpinbakken, på topptur eller på afterski? Her er noen gode forslag av både ski, klær og utstyr.

Opp og ned med splitboard

En av de mest populære utspringene fra snowboard er uten tvil splitboard. Det er et brett som er splittet på midten, så du kan bruke det for å komme deg opp på en topp, men kjøre sidelengs nedover igjen. Splitboard har åpnet dørene for toppturentusiastene som endelig kan surfe nedover fjellsidene

Håndlagde alpinski

– Disse alpinskiene fra Sveits er håndlagde, og svært få ski kan sammenliknes med disse når det kommer til kjørefølelse i bakken, sier daglig leder hos Anton Sport, Adil Nyfeldt.

Stöckli Laser SX gir deg alle muligheter, uansett hvordan du vil angripe bakken. Skiene passer like godt for deg som vil kjøre raskt og svinge mye, som for deg som vil cruise av gårde nedover i litt roligere tempo. Dette er allsidige ski med god stabilitet. Dessuten kommer du definitivt til å ha de feteste skiene i alpinbakken. Skiene finner du hos Anton Sport.

Fullfør looken

Elegante goggles fra Celine, passer godt med de fleste skiantrekk. I hvert fall hvis du har lyst til å se bra ut i bakken enten du står på slalåmski eller på snoboard. Krogh Optikk har også flotte goggles fra Gucci og Bottega, blant andre.