Skjønne gaver

Miljøbilde av YSL parfyme og produktbilder av rettetang, barbersett, jaderoller, Nuxe olje og gavesett med shampoo og blasam.
Skjønne gaver til både han og henne.
Oljer og serum fra Nuxe, Decleor og REN
Tørrolje fra Nuxe Huile, Apotek 1 499,90 | Ansiktsolje fra REN, Apotek 1 649,- | Green Mandarin serum fra Decléor, Sandvika Hud- og kroppssenter 590,-
Serum fra Korres
Serum med safran, Korres 699,-
Produktbilder av barbersett, ansiktskrem og gavesett fra Rituals
Barbersett fra Mühle, J&K Barber Shop 1780,- | Ansiktskrem til ham, The Body Shop 259,- | Gaveeske med dusjgele, kroppskrem og Eau De Perfume til han, Rituals 399,-
Gavesett fra The Body Shop og Korres
Gaveeske med dusjsåpe og body butter, The Body Shop 129,- | Gaveeske med dusjsåpe og bodylotion, Korres 199,-

En velduftende parfyme, et deilig serum eller en god håndkrem er perfekte gaver til deg selv, til verten/vertinnen eller i julegave til noen du er glad i.

Gylne dråper

Vinterhuden trenger fukt og gir du en flaske med olje tilpasset hudtypen gjør du garantert mottakeren glad. Decléor Green Mandarin gir huden glød og minsker trøttehetstegn og REN Evercalm er egnet for sensitiv hud og bekjemper tørrhet og irritasjon. Tørrolje fra Nuxe Huile kan brukes på kroppen og gir huden en vakker glød og lukter nydelig. Korres Golden Krocus Elixir hjelper til å reparere alle tegn til aldring, gir mer glød og jevner ut hudens fargetone og struktur.

Herremin

Det stilige barbersettet fra J&K Barber Shop er kul gave til mannen som liker å holde orden på skjeggveksten, og en god fuktighetskrem sørger for at huden hans gløder.

Og er du i tvil om hva du skal gi, så gå for et gavesett med velværeprodukter. Legger du til en velduftende badebombe, så legger du til rette for en deilig spakveld på eget bad.

Hårmaske fra Shu Uemura, hårolje fra Morroccanoil, gavesett med shampoo og balsam fra Eleni & Chris og ghd rettetang.
Ultimate Reset hårmaske fra Shu Uemura, Adam & Eva 590,- | Moroccanoil, Tommi Salongen 429,- | Gaveeske med shampoo og balsam fra Eleni & Chris, Nikita 449,- | Rettetang, Limited Edition Gyllen Champagne fra ghd, Modern Design 3099,-
Parfymegavesett fra YSL
Gaveeske med parfyme fra YSL, Kicks 1025,-
Krukke med rensemaske fra Dr. Hauschka, badebombe fra Lush, bodylotion fra Elisabeth Arden, duftlys fra L'Occitaine, jaderoller og Chanel neglelakk
Ansiktsmaske fra Dr. Hauschka, Kinsarvik Naturkost 365,- | Bodylotion fra Elizabeth Arden, Normal 168,- | Duftlys, L’Occitane 299,- | Badebombe med rensende og beroligende havsalt, sjøgress og lavendel, Lush 69,- | Jaderoller, Kicks 299,- | Neglelakk fra Chanel, Fredrik & Louisa 305,-

Hårfine gaver

Gode hårprodukter er en kjærkommen gave og her kan man finne perfekte produkter som passer til alle hårtyper. En rettetang fra ghd er en kul gave til den som liker å style håret i ulike frisyrer og hårmaske fra Shu Uemura kan gi nytt liv til tørt og slitent hår. Eleni & Chris har praktiske gavesett med shampoo og balsam tilpasset ulike hårtyper og en olje fra Moroccanoil gir en vakker glans som passer fint til årets juleselskaper.

Deilig duft

Gi bort følelsen av luksus med en gaveeske med parfyme. I tillegg til YSL Libre parfymen får du her også en toalettmappe og en praktisk liten reiseparfyme.

Hjemmespa

Legg til rette for en deilig spakveld på eget bad. Duftlys fra L’Occitane sørger for behagelig lukt, en ansiktsmaske fra Dr. Hauschka renser huden og en badebombe fra Lush gir følelsen av velvære og luksus. Avslutt med en jaderoller, som gir en dypere ansiktsmassasje, smør kroppen inn med Elisabeth Ardens Honeydrops og legg to strøk med Chanels ikoniske neglelakk. Sånn, da er du klar for jul eller du kan gi dette til en som fortjener en kveld med hjemmespa.