Julegavetips til de minste

Bilde av gutt med drone, gitar for barn, lekekjøkken, rainbowunicorn, fjernstyrt bil og bok
Vi har mange gode tips til gaver for de minste
Ørevarmere og liten veske
Veske 159,- og ørevarmere 149,- fra Accessorize Monson.
Gutt med drone, fotballtrøye, forballsko, fotball, gitar for barn og keyboard
Smart UFO-drone fra Teknikmagasinet 299,- | Manchester United hjemmedrakt 22/23 fra Torshov Sport 999,- (voksne) og 749,- (barn) NB! Trykk koster ekstra | Nike Mercurial Zoom Superfly jr. AG fra Torshov Sport 879,- | VM-fotballen, Torshov Sport, tre prisklasser – 279//649/1599,- | VM-drakter, Torshov Sport 999,- (senior) 829/749,- (junior) | Flight NUC310 Concert Ukulele fra Backstage Musikk 999,- | Oxygen pro mini fra Backstage Musikk 1349,-
Mario byggelampe
Super Mario Build a Level Light fra Teknikmagasinet 599,-

Det er ikke alltid så lett å finne gaver til de små, så her får du noen skikkelig fine og gode julegavetips.

Rudolf er rød på nesen

Møt Rudolf, barnas nye favorittørevarmer. Disse ørevarmerne er lagd for å se ut som Rudolf og de holder ørene varme. Med en liten Rudolf-veske med glitrende gevir, er juleantrekket komplett.

Kul drone

Smart UFO-drone, som er håndstyrt og flyr av seg selv. Den er utstyrt med 360 graders roterende flyvning, og høydekontroll, som gir stabilitet.

Glory, glory

Manchester United er en av verdens mest populære klubber, til tross for manglende sportslig suksess de siste årene. Fansen håper de snart kan synge «Glory, glory Man United» igjen, og den som venter får se. Draktene er uansett superkule julegaver til fotballinteresserte United-fans.

Gult er kult

Mange unge fotballspillere ønsker seg stadig nye fotballsko. Disse kule, gule skoene fra Nikes Mercurial-kolleksjon passer for spill på kunstgressbaner. Et godt gavetips til alle unge som drømmer om å bli Ada Hegerberg eller Erling Braut Haaland.

VM-feber

En kul fotball er innertier som gave til fotballfans. Adidas Al Rihla Competition FIFA World Cup Qatar 2022™-fotballen takler alle påkjenninger fra kamp eller trening og har samme design som den offisielle VM-matchballen. Torshov Sport selger også VM-draktene fra utvalgte land.

Vakre toner

Musikk er en gave i seg selv. Med et instrument kan junior lære seg å skape de vakreste toner. Gode gavetips er en ukulele, og medfølgende bag eller et kult keyboard.

Super Mario

Bygg ditt eget Super Mario-lys med 16 klosser. Lampen kobles til stikkontakt via strømledning som følger med.


Fjernstyrt Formula 1 bil, Pokemon julekalender, Rainbowunicorn og  eventyrbok og spill fra Disney
Formula 1 bil, Kozmos 899,- | Pokemon-kalender fra Ringo 699,- | Rainbowcorn, Ringo Leker 1199,- | Eventyrbok og puslespill fra Disney, Boklageret 99,-
Lekekjøkken, gyngehest, staffeli, hobbyskrin
Blått lekekjøkken i tre fra New Classic Toys fra Sprell 1999,- | Gyngehest fra Djeco, Sprell 1199,- | Hobbykommode for barn 499,- Panduro | Sammenleggbart staffeli med maleboks fra Panduro 399,- | Smykkekommode for barn fra Panduro 349,-

Bildilla

Denne Ferrari F1-bilen fra Rastar har en hastighet på 10 km/t. Bilen har også en ekstra funksjon, som gjør at frontlyktene og baklyktene på bilen lyser.

En Pokemon-gave hver dag

Det vrimler av festlig julekalendere til barn, denne Pokemon-kalenderen er kanskje den aller kuleste.

Eventyrbok og puslespill

Her får du både bok, puslespill og tegneark med motiver fra den klassiske Disneyfilmen Løvenes konge, en perfekt gave til de minste.

Rainbowcorn

Rainbocorn Unicorn Rescue er fullpakket med over 25 magiske overraskelser for å hjelpe deg ta vare på din nye venn. Bruk helserapporten, røntgenklistremerker, tryllestaven og helbredene sprøyter for å ta vare på din Rainbowcorn.

Flott i tre

Blått er flott, også i tre. Dette lekekjøkkenet fra Sprell har elektrisk koketopp, vask, stekeovn, mikrobølgeovn og hyller. Kjøkkenutstyr følger også med.

Hva med en klassisk gyngehest i solid tre og med flotte detaljer? Gyngestropper foran og bak, og bøyle som kan tas av og på. En leke de yngste barna aldri blir lei av.

Male, pusle og perle

De fleste barn liker å male og lage ting. Her er tre gode gaveforslag som gir barna muligheten til å lage både malerier, perlegaver og figurer.

Bøkene Tvillingmoro og Kvitebjørn kong Valemon
Turbotvillingene og den store kanonballkampen, Cappelen Damm fra Norli 299,- | Kvitebjørn, Kagge forlag, Norli 399,-
Fruitsplash og Roll-ups fra Dropsen
Fruit splash fra Dropsen 59,50 | Fruit roll-ups fra Dropsen 125,-

Morsomme tvillinger

Turbotvillingene og den store kanonballkampen er en hysterisk og hjertevarm historie om å være en god bror, en god venn og et godt menneske. Robert Stoltenberg debuterer som barnebokforfatter sammen med tvillingbroren Harald. Passer godt til høytlesing for hele familien.

Vakkert og fabelaktig

Maja Lunde har gjenskapt et av Norges vakreste eventyr, «Kvitebjørn kong Valemon», i tegneserieform. Illustratør er Hans Jørgen Sandnes. Kvitebjørn er en spennende, storslått og morsom fortelling om grådighet, hat, vennskap og kjærlighet. Passer for eventyrelskere fra 5 til 100 år, og er rett og slett en fabelaktig bok.

Spiselige gaver

Ta en frukt i munnen, og bit til den sprekker eller du får juice i munnen. Morsomt godteri fra USA, kalt Fruit splash. I samme gata finner du Fruit roll-ups. 10 ruller med godteri med to forskjellige smaker. Godteriet rulles ut av plasten, og så er det flere små tatoveringer du kan få på tunga.


Foto
Produsentene
Tekst
Chili Media