Gaveguide tech – harde pakker under juletreet

miljøbilde av svart og gull beoremote halo fra bang olufsen
Beoremote Halo fra Bang & Olufsen, kr 8000,-
bilderamme med plakat som ligger på laken
beoplay hvite hodetelefoner fra bang olufsen
miljøbilde av svart og sølv beoremote halo fra bang olufsen
Plakat fra Elite Foto / BeoPlay H95 hodetelefoner fra Bang & Olufsen, kr 8750,- / Beoremote Halo fra Bang & Olufsen, kr 8000,-

Fem spennende gaver som garantert vil falle i smak hos den som er interessert i musikk og lyd, teknologi, elektronikk eller foto.

Hvem elsker vel ikke duppedingser som gjør hverdagen lettere, eller som gjør en musikkopplevelse til noe helt spesielt?

Harde pakker er alltid gøy, og spesielt til jul når butikkene får inn noen av årets mest spennende nyheter. Her vi plukket noen av nyhetene som er kommet i butikkene på Sandvika Storsenter – som også er perfekte julegaver.

Mer enn 1000 ord

Hos Elite Foto får du nå de populære posterne og plakatene fra influencer-favoritten Picture It. Perfekte julegaver til bror, søster, mor, far, bestemor og bestefar, venner og familie med dialektuttrykk, by- og stedsnavn og beskrivelse av familiemedlemmer.

Kort vei til favorittmusikken

Bang & Olufsens nye Beoremote Halo er fjernkontrollen som gir deg tilgang til favorittmusikken din med ett enkelt trykk. Den kommer med både Wi-Fi og Bluetooth-tilgang, og i et skulpturelt, tidløst design i kjent B&O-stil. Kommer i en naturlig messingtone og bronset anodisert aluminium. Kan lades via Bang & Olufsens trådløse ladeplate.

google nest audio i lysegrå og mørkegrå
Google Nest Audio kommer i to farger – kalkfarget og kull. Fra Elkjøp, kr 1090,-