Gaveguide tech – harde pakker under juletreet

miljøbilde av svart og gull beoremote halo fra bang olufsen
Beoremote Halo fra Bang & Olufsen, kr 8000,-
bilderamme med plakat som ligger på laken
beoplay hvite hodetelefoner fra bang olufsen
miljøbilde av svart og sølv beoremote halo fra bang olufsen
Plakat fra Elite Foto / BeoPlay H95 hodetelefoner fra Bang & Olufsen, kr 8750,- / Beoremote Halo fra Bang & Olufsen, kr 8000,-

Fem spennende gaver som garantert vil falle i smak hos den som er interessert i musikk og lyd, teknologi, elektronikk eller foto.

Hvem elsker vel ikke duppedingser som gjør hverdagen lettere, eller som gjør en musikkopplevelse til noe helt spesielt?

Harde pakker er alltid gøy, og spesielt til jul når butikkene får inn noen av årets mest spennende nyheter. Her vi plukket noen av nyhetene som er kommet i butikkene på Sandvika Storsenter – som også er perfekte julegaver.

Mer enn 1000 ord

Hos Elite Foto får du nå de populære posterne og plakatene fra influencer-favoritten Picture It. Perfekte julegaver til bror, søster, mor, far, bestemor og bestefar, venner og familie med dialektuttrykk, by- og stedsnavn og beskrivelse av familiemedlemmer.

Kort vei til favorittmusikken

Bang & Olufsens nye Beoremote Halo er fjernkontrollen som gir deg tilgang til favorittmusikken din med ett enkelt trykk. Den kommer med både Wi-Fi og Bluetooth-tilgang, og i et skulpturelt, tidløst design i kjent B&O-stil. Kommer i en naturlig messingtone og bronset anodisert aluminium. Kan lades via Bang & Olufsens trådløse ladeplate.

google nest audio i lysegrå og mørkegrå
Google Nest Audio kommer i to farger – kalkfarget og kull. Fra Elkjøp, kr 1090,-
kollasj av 3 stk produktbilder av blå, rød og hvit iphone 12
iPhone 12 mini fra Eplehuset, fra kr 9690,-
hvit iphone 12
iPhone 12, fra kr 9990,-
miljøbilde av klesskap lg essence steam fra elkjøp
Til den miljøbevisste fashionistaen: LG Essence styler dampeklesskap med WiFi S3WF fra Elkjøp, kr 19 495,-

Hey Google...

Det er alt du trenger å si for å aktivere Googles nye smarthøytaler Nest Audio. Den stemmestyrte smartassistenten er laget for musikkelskere, og har hele 75 prosent høyere volumkapasitet og 50 prosent sterkere bass enn forgjengeren Google Home. I tillegg til å være en skikkelig bra høyttaler tilpasser Nest Audio seg også hjemmet ditt: Den lar deg styre smarthusholdningen din, motta nyheter og personlige varsler via Google Assistant. Smarthøyttaleren er designet for å ha et minimalt avtrykk både i hjemmet ditt og på planeten vår med minimalistisk design som tar liten plass i hyllen eller på kjøkkenbenken.

Google Nest Audio kommer i to farger – kalkfarget og kull.

Årets julegave?

Alle liker harde pakker under treet. Årets julegave må sies å være iPhone 12. Med superraske 5G, A14 Bionic – den raskeste chipen i en smarttelefon noensinne – nytt dobbelt kamerasystem og lyssterk Super Retina XDR-skjerm kommer iPhone 12 i to størrelser – iPhone 12 og iPhone 12 mini.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00