Dette tilbehøret er prikken over i ‘en

Fineste tilbehøret
To hårspenner fra Accessorize 199,-
Lange strassøredobber 99,90 Korte strassøredobber 159,- begge fra Glitter.
Gullklumpøredobber fra Glitter 99,90

Glamorøs strass, perler og gull. Disse smykkene skinner om kapp med discokula, og er dessuten flotte gavetips.

Strass

Strass hører hjemme på fest. Jeg syns i grunn strass hører hjemme i hverdagen og, men på fest er det i alle fall ingen tvil. Strassøredobber er rå til den lille svarte kjolen, til å understreke lekenheten i et fargerikt antrekk eller gi liv til dyriske mønstre.

Moderne ringer

Små øredobber kommer i en mengde ulike former, og designere leker med form og tekstur. Resultatet er iøynefallende og moderne.

Fineste tilbehøret
Små klaseøredobber i gull fra Glitter 99,90
Lange perleøredobber fra Glitter 139,- Sølvøredobber med stor perle fra Maanesten 1050,-
Gullkjede 159,- Chunky gullkjede 199,- Begge fra Glitter.
Fineste tilbehøret
Måne og stjerneøredobber fra Glitter 99,90. Hoops med grønne steiner 99,90 Begge fra Glitter. Øreringer med HugMe-tekst fra Nora Norway hos littSNOB 299,- for ørering og anheng 199,-.
Sølvøredobber med måne fra Maanesten 1050,- Øreringer med steiner fra Camilla Øvinge hos littSNOB 999,-

Perler

Perler er og blir et tidløst element, være seg i form av et halskjede, øredobber eller armbånd. Det gjelder uavhengig av om det er et klassisk halskjede, eller perler i en tidsriktig og karakteristisk design.

Rundt halsen

Kjeder rundt halsen holder stand i motebildet. Flere sammen gir en herlig maksimalistisk følelse, mens et massivt kjede er et skikkelig statement.

Unikt

Det lille ekstra på designfronten kommer i mange ulike varianter. Måner og stjerner er feminine og søte, fargerike steiner er det perfekte tilbehøret til et knallfarget antrekk og ulike tekster som dingler fra øreflippen er en stor trend for øyeblikket. Velg og vrak i det som passer deg og din stil best!

Hårfin til julefesten
Perleklype fra Glitter 159,-
Strassklype til håret fra Glitter 199,- Hårspenne i militærgrønt fra Nye sko 349,-
Starssringer fra Glitter
Ring med blå stein fra Maanesten 1000,- Gullringer fra Maanesten 850,- for liten 1200,- for stor. Ringer med steiner fra Glitter 159,- pr. stk

På håret

Ikke glem hårpynten! En iøynefallende hårklype eller spenne er den perfekte kompanjong til en rekke festantrekk. Sofitistikert til blazer, festlig til en glitrende kjole og rå til skinn og silke.

Ringer

Om du foretrekker en ring på hver finger eller lar én skinne på egenhånd – vakre ringer i kombinasjon med en lekker farge på neglene gjør deg elegant på null komma niks. Det fins alt fra intrikate ringer med store steiner, til enkle allianseringer som glitrer om kapp med disco-kula.

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00