Slik styler du høstens nyheter!

høstmoe
Høstmoten vi ønsker oss nå
Antrekk fra Ganni: off-shoulder strikkegenser 2495,- og bukse 1995,-
Høstmoten vi ønsker oss nå
Høstmoten vi ønsker oss nå
Antrekk fra Swah: kjole fra Untold stories 2199,- cardigan fra Untold stories 2199,- veske fra Hvisk 995,- sko fra Läst 2600,-
Høstmoten vi ønsker oss nå
Høstmoten vi ønsker oss nå
Antrekk fra Swah: kjole fra Untold stories 2199,- cardigan fra Untold stories 2199,- veske fra Hvisk 995,- sko fra Läst 2600,-
Høstmoten vi ønsker oss nå
Høstmoten vi ønsker oss nå
Antrekk fra Mark + Brandy: jakke fra Acne Studios 6700,- t-skjorte fra OperaSport 800,- halskjede fra 79 hour 900,- skjørt fra Vince 3700,- sko fra Pelli Slippers 1500,-
Høstmoten vi ønsker oss nå
Høstmoten vi ønsker oss nå
Antrekk fra Kiman: kjole fra Joslin 3300,- bukse fra Five Units 1200,- veske fra Anine Bing 4200,- boots fra Anine Bing 6500,-
Høstmoten vi ønsker oss nå
Høstmoten vi ønsker oss nå
The Vibe: trøye fra House of Dagmar Dagmar 1699,- skjørt fra By Malene Birger 1999,- sko fra Copenhagen Studios 1999,- blazer fra By Malene Birger 4999,-

Med fire antrekk er du klar for alle anledninger denne høsten.

Nedtonet og sober sesong

Høstens mote er en nedtonet og sober sesong. Materialer får skinne, som ull, kordfløyel og silke. Fargepaletten er mørkere, selv om vi også ser innslag av lyse toner og sterke farger. Det føles godt å kjenne varmen en deilig strikkegenser gir, støtten i robuste såler i et par boots.

Høsten er også en slik sesong der et antrekk har uendelige bruksmuligheter. Vi går på jobb, vi drar i middag, vi drar på konserter i det samme antrekket. Kaldere temperaturer og mørkere dager gjør oss mer praktiske, rett og slett.

Gå høsten i møte i antrekk med det lille ekstra. Vi viser deg hvordan. Disse fire antrekkene kan brukes igjen og igjen.

Klassisk med bare skuldre

Off shoulder-gensere er uhyre feminint. Et vakkert syn av hals og skuldre sørger for en feminin helhet med en dæsj av det pynta. Grov strikk kombinert med komfortable dressbukser i et delvis blankt materiale er tidløst og sofistikert. Style med din personlige skofavoritt, dette antrekket er like fint til sneakers og loafers som hæler og boots.

Ganni finner du på Kjørbokollen, og butikken har nettopp blitt pusset opp. Trå inn i Gannis fargerike univers stappfullt av siste nytt fra et av Skandinavias største it-merker.Her får du både sesongens råeste boots, kule vesker og klær med den gjenkjennelige Ganni-signaturen.

Alltid aktuell look

En mørk blomstrete kjole er evig aktuell, og stylet med grove boots balanserer du det feminine med det røffe. Sleng en cardigan over kjolen. Dette er et antrekk du kan vende tilbake til - igjen og igjen.

Swah åpnet i år, og har på null komma niks blitt en favoritt for kjoler til enhver anledning, hårpynt og tilbehør. Swah fokuserer på bærekraftige merker og en moteriktig profil med merker som Cras, Filippa K og Stine Goya.

Tidsriktig tone

Dette oser av trend fra topp til tå! En statement-jakke er en investering til garderoben, og denne har nydelige toner perfekt for høstens mørke oransje og røde palett. Skap kontrast med et innslag av lyse pasteller, og sett en ekstra spiss på antrekket med et chunky halskjede. Trendy, ja visst, men også komfortabelt og kult.

Mark + Brandy er en romslig konseptbutikk stappfull av klær til både ham og henne, parfymer og interiør. Her får du merker som Acne Studios, Skall Studio, Gramici, Patagonia, norske Julie Josephine, Varsity, Hay og mye mer.

Tidløs twist

Du trenger ikke pakke vekk sommerkjolene selv om temperaturen er kjøligere. Bare bruk kjolen til en bukse. En vakker linkjole stylet med smale dressbukser og råtøffe boots er et antrekk skapt for dans og moro, og møter på kontoret.

Kiman Womans duse interiør står i stil med moten de tilbyr. Norske og skandinaviske merker er utgangspunkt for Kiman Woman sin profil, og totalen er en flott miks av tidløse plagg og siste nytt. Her får du det siste fra blant andre Tom Wood, ByTiMo og Pia Tjelta, men også trendy favoritter fra Anine Bing, Joslin og Aiayu.

Lyse lag

Slå et slag for en herlig miks av lyse farger! I dette antrekket får materialmiks og mønstermiks skinne. Blazeren har en grov tweed-aktig tekstur, og denne fungerer ypperlig til det mønstrede skjørtet og stripene i bomullstrøya. Sneakers er et avslappet innslag. Mange tyr til mørkeblått, grått og svart når høsten ankommer, men dette er beviset på at lyse farger gjør seg året rundt. Antrekket er enkelt og komfortabelt, men fargevalgene gjør at du sannsynligvis skiller deg ut i en mengde av mørkkledde.

The Vibe er stedet for skikkelige godsaker. It-joggedresser fra Juicy Couture henger side om side med nydelige plagg fra Isabel Marant, Ulla Johnson, House of Dagmar og By Malene Birger.

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00