Nnenna Echems favoritter

Ung kvinne i et prøverom
Nærbilde av hårspenne i brunt hår
Trendy hårklype fra Maanesten.
Collage av bilder av trendy hårspenner
Sprit opp antrekket med lekre detaljer fra Maanesten.

Det er lett å bli glad av Nnennas fargerike og originale stil. Se hennes favoritter til BlogStyle her.

I høst har jeg æren av å være en del av BlogStyle kampanjen til Sandvika Storsenter. I den anledningen har jeg plukket ut mine høstfavoritter fra flere forskjellige butikker på senteret. Sandvika Storsenter i seg selv er et av Nordens største kjøpesentre med over 200 butikker og spisesteder, og av de butikkene huser senteret flere av mine favoritt butikker.

Noe av det beste med Sandvika Storsenter er at det kun ligger et steinkast unna Oslo, med gode muligheter for kollektivtransport, som kun tar 14 minutter fra Oslo S. En annen ting som er verdt å nevne er at man har alle sine favorittbutikker samlet på et og samme sted – noe som gjør shoppingopplevelsen lettere.

Maanesten

En av mine favoritt smykkebutikker er Maanesten, og den finner man på Sandvika Storsenter. Maanesten huser noen av de fineste smykkene og hårassesoarene du kan tenke deg, og butikken i seg selv er en interiørperle. Fra Maanesten valgte jeg en hårklype, da jeg ofte bruker det, og elsker designet på hårklypene til Maanesten. Maanesten har også flere ringer og armbånd, med fine små detaljer, som er perfekte til å “stacke” med. Her er det kult å bruke to eller til og med tre ringer samtidig.

Ung kvinne poserer i lang leopardkjole
LEOPARD: Off-shoulder smock dress fra Ganni, kr 2799
Ung kvinne på restaurant
To unge kvinner osm nyter drikke på en kafe
Sandvika Storsenter har flere spisesteder, som for eksempel The Juciery og Saporito.

Kjente merkevarer

På Sandvika Storsenter finner en også Day Birger et Mikkelsen, hvor du absolutt finner noen av de fineste plaggene og assesoarene denne høsten. Her valgte jeg meg en sort skinnveske som rommer alt du trenger til en arbeidsdag, eller til en dag med shopping på Sandvika Storsenter. Jeg valgte også en armløs skjorte med stor krage, da den er kul alene, men også kan brukes under genseren eller cardigan denne høsten.

Jeg var også selvfølgelig innom Ganni, som er et av mine favorittmerker. Her finner man også mange fine plagg til høsten. Her var min favoritt en vid kjole i Leo print. Dette ser ut som en klassisk sommerkjole, men denne kan fint styles med en høyhalset genser under, eller en skjorte med stor krage (som er veldig trendy denne høsten) og høye skinn boots.

Spisesteder

Spisesteder er det heller ikke mangel på. For en sunn og lett lunsj er The Juicery et godt alternativ, og personlig min favoritt. Her vil jeg anbefale å teste ut Almond bowl og Aquarius juicen om du ikke har gjort dette enda. Supergod og supersunn lunsj! Hvis man har lyst på et litt tyngre måltid er Saporito et godt alternativ. Her er det et godt utvalg av italienske klassikere fra pizza til pasta og antipasti om man ikke er kjempe sulten. Her vil jeg anbefale å teste Porcini e Spinaci.

Collage av bilder av ung kvinne i moteriktige klær
Favoritter fra H&M og Bik Bok. Kåpe i imitert skinn, kr 799
Ung kvinne viser frem lyseblå kjole i butikk

En annen favoritt jeg var innom på senteret var H&M. H&M på Sandvika Storsenter er en av få som har en egen Trend-seksjon, noe som for meg er alfa omega da trend-seksjonen er min favoritt-avdeling på H&M. Her fant jeg to kjoler som kan brukes på mange forskjellige måter i høst. De kan brukes ene og alene, men de kan også styles med et belte hvis du ønsker en “tettere” fasong på kjolene. Bik Bok var jeg også innom, og der fant jeg kanskje høstens fineste kåpe i imitert skinn.

MARK + BRANDY er en av butikkene på Sandvika Storsenter som selger flere av mine favorittmerker. Her finner du blant annet et godt utvalg av ACNE Studios, Isabel Marant Etoile og Byredo, og hvis du er ute etter kjoler til spesielle anledninger ville jeg anbefalt å ta turen innom Kiman Woman, hvor de blant annet selger klær fra mitt favoritt norske merke, byTiMo.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
H&M
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00