Nnenna Echems favoritter

Ung kvinne i et prøverom
Nærbilde av hårspenne i brunt hår
Trendy hårklype fra Maanesten.
Collage av bilder av trendy hårspenner
Sprit opp antrekket med lekre detaljer fra Maanesten.

Det er lett å bli glad av Nnennas fargerike og originale stil. Se hennes favoritter til BlogStyle her.

I høst har jeg æren av å være en del av BlogStyle kampanjen til Sandvika Storsenter. I den anledningen har jeg plukket ut mine høstfavoritter fra flere forskjellige butikker på senteret. Sandvika Storsenter i seg selv er et av Nordens største kjøpesentre med over 200 butikker og spisesteder, og av de butikkene huser senteret flere av mine favoritt butikker.

Noe av det beste med Sandvika Storsenter er at det kun ligger et steinkast unna Oslo, med gode muligheter for kollektivtransport, som kun tar 14 minutter fra Oslo S. En annen ting som er verdt å nevne er at man har alle sine favorittbutikker samlet på et og samme sted – noe som gjør shoppingopplevelsen lettere.

Maanesten

En av mine favoritt smykkebutikker er Maanesten, og den finner man på Sandvika Storsenter. Maanesten huser noen av de fineste smykkene og hårassesoarene du kan tenke deg, og butikken i seg selv er en interiørperle. Fra Maanesten valgte jeg en hårklype, da jeg ofte bruker det, og elsker designet på hårklypene til Maanesten. Maanesten har også flere ringer og armbånd, med fine små detaljer, som er perfekte til å “stacke” med. Her er det kult å bruke to eller til og med tre ringer samtidig.