Inviter hjem og nyt godt selskap og god smak

Vi har brukt mye tid på å pusse opp - nå er det på tide å invitere hjem.
SMAK
Dekk bordet, lag en god middag og inviter gode venner.

Nå kan man møtes og være sosial igjen, og hjertet synger av glede. Det er tid for å hygge seg med gode venner og herlig mat.

Nå kan vi feire at det er lenge siden vi har kunnet samles og nyte gode venners lag. La deg inspirere til tema, borddekking og valg av mat. Antrekk til ulike sammenkomster gir deg også gode tips til kule klær. Vi tar deg med på «dinner party», «tipsy tea», «tasty outback» og «tapas»! Velkommen skal du være!

Dinner Party

Maten står naturligvis i sentrum, men også bordpynt, interiør og belysning er viktig når du skal skape den rette stemningen og de gode minnene.

Noe av det aller koseligste er å invitere gode venner til middag hjemme. Gjør det lille ekstra ut av det med en ny oppskrift, et flott dekket bord og en deilig dessert. Dette gjør kvelden enda mer minneverdig. Tenn masse lys på bordet, plasser lave vaser med vakre blomster på bordet – og om du vil gå en ekstra mil – skriv opp menyen på små kort og legg dem på gjestenes tallerkener.

Antrekk

Til middagsselskap kler vi oss gjerne formelt. En pen grå kjole og mørk blazer til gjør det hele elegant. Med enkle slip-in-sandaler, eller deilige tøfler, blir antrekket mange hakk mer nedpå. Du kan også feste statement-øredobber i ørene og sette opp håret i en stram bunt. Fint og deilig når man innimellom kos og spising, må løpe innom kjøkkenet.

Grå kjole fra Bruuns Bazaar 1499,- Blazer fra By Benedicthe x Gomaje 2499,- Alt fra Olivias Verden.