Høstens interiørtrender

Vi gleder oss til koselig kvelder i sofaen med pledd og levende lys. Foto: Henrik Lindal
Produkbilde av bord med gulldetaljer
Vi går bort fra det helt hvite og velger lyse beige- og sand-toner. Bord H52 Ø43 fra Karjolen 1399,-
Produkbilde av flettekurv
Produkbilde av trebord
Naturlige materialer: Kurv H53 cm fra Home & Cottage 199-249,- // Bord 39x51cm fra KID 899,90

Naturlige materialer, fokus på bærekraft og en fargepalett inspirert av sand, vann, skog og jord. Det er naturen som står i sentrum denne sesongen.

Det skjer noe med oss når høsten kommer. Vi gleder oss til koselig kvelder i sofaen med pledd og levende lys. Dette er tiden for å oppdatere interiøret eller kanskje du vil ta større grep og pusse opp? Denne sesongen tar vi inn det grønne i innredningen og bruker materialer som tre, sten og ull. Veggene kan gjerne være lyse, men da i en dempet tone som går mot beige. Hvis du er glad i mer fargerike overflater, er det fint å kombinere det med møbler og interiør som går ton-i-ton. Vi er mer bevisste forbrukere og produsentene har større fokus på bærekraftige produkter som skal leve lenge.

Bærekraft

Det er større fokus på bærekraft i alle ledd av produksjonen innen interiør nå. Det er økt bruk av solide, naturlige materialer og godt håndverk, slik at produktene har lang levetid. Bolia har lenge hatt et bærekraftig fokus i hele prosessen, fra ideen til et produkt, hvordan de produserer, materialer og frakt.

Grønn oase

Skogen gjør sin inntreden i hjemmet og det strekker seg lenger enn til fargen på veggene. Grønne planter, puter, glass og pledd. Ta med deg litt skog inn og skap en koselig, grønn atmosfære.

Farget glass og keramikk

Inspirert av 70-tallet ser vi nå mye farget glass og keramikk på interiørfronten. Vaser i gul- og brun-toner eller grønt og blått og keramikk med fargesjatteringer eller mønster. Velg fargetoner som passer inn med resten av interiøret og kombiner glass eller keramikk med materialer som fløyel og messing for å få inn litt av 70-tallet.

Naturlige materialer

Det skal være godt å ta på og da velger vi naturlige materialer som ull, tre og sten. Flettede kurver, strå, marmor, ullpledd, keramikk og ulike tresorter er med på å skape en koselig atmosfære i hjemmet. Vi vil omgi oss med det ekte og naturlige for å skape harmoni og ro.

Produkbilde av beige rye
Rye fra Kremmerhuset 499,-