Embla Bunader åpner på Sandvika Storsenter

Dame i bunadsstakk
Embla Bunader med ny butikk på Sandvika Storsenter
Embla bunader åpner på Sandvika Storsenter
Embla bunader åpner på Sandvika Storsenter

Sandvika Storsenter har en god miks av kjede og -nisjebutikker, og utvider i september med ekte skreddersøm når Embla Bunader åpner dørene.

Embla Bunader

Embla bunader er en spesialistforretning for bunader med tilbehør, og syr bunader fra hele landet. Fra Nordlandsbunad, Sunnmørsbunad, Hardangerbunad og Rogalandsbunad i nord-vest, til Åmlibunad, Beltestakk , Romeriksbunad og Lundebybunad i sør-øst.

Å kjøpe ny bunad skal være en flott opplevelse. Om de får tilliten din, gjør de sitt ytterste for å lage et fantastisk festplagg sammen med deg, som passer perfekt. Det er livstidsgaranti på produktkvaliteten, og de har en unik 6 måneders passformgaranti hvor bunaden justeres gratis uten spørsmål.

Bunaden er for alle som føler seg norske, og Embla står for mangfold, inkludering og raushet.

Embla bunader åpner på Sandvika Storsenter
Embla bunader er en spesialistforretning for bunader med tilbehør, og syr bunader fra hele landet.
Embla bunader åpner på Sandvika Storsenter
Ekte skreddersøm hos Embla Bunader.

Tradisjon & Nyutvikling

Embla har stor respekt for oppgaven det er å forvalte vår felles kulturarv, og har en perfeksjonistisk tilnærming til produksjon av klassiske mønstre og modeller. Samtidig som de bidrar til å videreutvikle faget.

De lager og broderte hårbøyler og slips, og har lansert en egen Embla skjortekolleksjon i tillegg til å designe en egen brudekrone.

Alt i Hulda Garborgs ånd. Hun var en rebell i sin samtid og mente at man skulle sette sitt individuelle preg på bunaden, den var aldri ment å være en uniform.

Ekte skreddersøm

De fleste bunadsmodellene lages hos søsterbedriften, Nordlys Søm- og Broderihus i Thailand. Nordlys har 110 syersker og mer enn 20 års erfaring i produksjon av bunader med svært høy kvalitet.

Det benyttes kun de beste materialene i markedet med ullstoffer fra Gudbrandsdalen Uldvarefabrik, lin fra Norge og Østerrike, og brokade fra Paris og Norge. Det er ingen snarveier i produksjonen. Til broderiene brukes det fineste brodergarnet fra Rauma.

Våre bunader har et antall broderisting som ligger betydelig over normen og resultatet er tette, detaljerte og nydelige broderier. Den samme grundigheten gjelder for herrebunad.

Alt er håndarbeid ned til minste knapphull. Her er det viktig å skille mellom skreddersøm og målsøm. Ved begge metodene tar man personlige mål av kunden, men ved målsøm blir bunaden fabrikksydd for å spare tid og kostnader. Alle bunader fra Embla er ekte skreddersøm.

Velkommen til Embla Bunader lørdag 4. september, 1 etasje, Elvetorget.

Embla bunader åpner på Sandvika Storsenter
Embla Bunader åpner på Sandvika Storsenter i september.
Foto & tekst
Embla Bunader

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00