De råeste skoene akkurat nå

høstmote
Blazer 6200,- skjørt 1200,- boots 4300,- og veske 6200,- alt fra Kiman Woman
Høstmote
Blazer fra Message 1800,- skjørt 750,- | Boots fra The Vibe 2799,-
Blazer fra Zara 999,- støvletter 1795,-
Hvite boots fra Bekkestua sko 1699,- Beige Dr. Marten’s-sko fra Bekkestua sko 1700,-
Beige boots med brun såle 850,- Svarte mokkasiner 900,- begge fra Din Sko
Svarte regnstøvler 1729,- Hvite boots med lys beige såle 2399.,- begge fra heltCOCO
Grå regnstøvler fra Nye sko/Euro Sko 999,-
Kroko-boots 2395,- fra Sapatos | Svarte converse fra Junkyard 899,- | Mokasiner fra Sapatos 1495,-
Fluffy tøfler 890,- | Brune Birkenstocks 1750,- | Barnetøfler 399,- pr par, alt fra Bekkestua Sko
Lavendelfargede tøfler til barn 250.- | Hvite kanintøfler 280,- begge fra Din sko
Løvetøfler 399,- | Grå tøfler 499,- fra Nye Sko/Euro Sko
Grå pusetøfler fra Michael Kors hos Shoe Gallery 799,- Tøfler fra Uggs hos Shoe Gallery 1199,-

Dette ønsker vi oss: boots, regn-boots, mokkasiner og tøfler.

Vær og vind preger de neste månedene, og derfor er vi glade for å se at regnstøvler holder på plassen sin som topp trend i motebildet. Butikkene bugner over av kule varianter, i både lav og høy modell. Bruk dine lave støvler til et par tykke ullsokker som stikker over kanten, og style gjerne høye regnstøvler til ullstrømpebukse og skjørt. Med en såle i ull vil varianter i grått, svart og militærgrønt bli med langt inn i vinteren.

Boots er en gjenganger, og det sier egentlig seg selv. Solide såler er fortsatt i vinden, og slike boots kan du kle opp tøft og rocka i svart. Eller hva med å prøve et bar beige eller hvite boots? Det er råfint til blå jeans og en pusete strikk i beige. Røffe boots kan kles feminint til skjørt og cardigan, rocka til svarte jeans og en bomber-jakke eller kontrastfullt til et silkeskjørt og bluse.

Mer feminine støvletter er et sikkert valg. Disse er slankere enn sesongens boots, har gjerne en liten hæl og følger fotens form i større grad – den ser derfor slankere ut på foten. Vi fant våre favoritter hos Sapatos og Anine Bing hos Kiman Woman. Disse støvlettene er perfekte til jobb, men også selskap og fest. Kroko-uttrykket i skoene fra Sapatos gir dessuten fin tekstur til antrekket, så miks gjerne med grov strikk og blanke materialer for en elegant helhet.

Mokkasiner og loafers lever lenge inn i høsten de,om man tar visse forholdsregler. Det vil si – varme strømper er et must til! Men bruker man varme strømper og holder et øye med værmeldingen (regn er ikke mokkasinenes/loaferes venn), så er det mange muligheter for stilige høstantrekk. Vi nevner i fleng: til jeans og en blazer, til ullstrømpebukse og en fotsid kjole i ull, til plisserte bukser og en oversized skjorte eller til et kort skjørt og collegegenser.

Hjemme er det deilig å gi ekstra varme til både kropp og føtter med myke tøfler. Søte tøfler i ull med dyrefjes eller pusete tøfler i kule farger er en hit til barna. For oss voksne er Birkenstocks en evig klassiker både til ham og henne, og det samme er myke pusete varianter i sandal- eller lukket form.

Nå håper vi bare at denne gjennomgangen av sesongens kuleste og varmende sko har vært til inspirasjon, og at du og dine føtter går en fin høst i møte.