Gifteklar, eller gjest i bryllup? Se våre bryllupstips!

bryllups fiks
Gifteklar?
Bryllupstips gaver gjester nygifte
Fra TilBords: Rosa glass to stk 899,- tallerken 399,- vase 499,- serveringsfat 849,- kaffekanne 1199,-
Bryllupsdager vår kjærlighet
Fra Christiania GlasMagasin: Gryte 1999,- bolle 939,- tallerken 899,- Hadeland champagneglass 1299,- vase 599,-
Bryllupsdager vår kjærlighet
Fra Kitch`n: Kaffemaskin 7995,- karaffel 1249,- 2 stk glass 559,- kjele 1149,- melkesteamer 2195,-
Bryllupsdager vår kjærlighet
Fra Kremmerhuset: Vase 699,- Grønn fugl 149,- beige fugl 179,- kopp 199,- bestikk 199,-

Enten du skal gifte deg i år, er forlovet eller skal være gjest i bryllup har vi tipsene til deg.

Alle bryllupsklare - se denne vei! Denne saken er for både brudepar og gjester.

Alt fra bordkort til brudebukett, blomster, undertøy, sko og naturligvis ringer skal til for å feire kjærligheten mellom to mennesker. Dette er alle elementer ved den store dagen du som skal gifte deg, og du som skal i bryllup, får tak i her hos oss.

Forlovet og skal gifte deg?

Det kan være mye planlegging i forkant av et bryllup, enten dere skal ha et lite, medium eller stort selskap. Kanskje er det bare dere to, viktigst av alt er at dagen blir akkurat sånn dere ønsker.

På Sandvika Storsenter får du ordnet det meste - la oss hjelpe deg litt på vei.

Gaveliste

Gratulerer med deres forestående bryllup! Her hos oss har Christiania Glasmagasin og Kitch`n bryllupsgavelister, men det er selvfølgelig mange flere konseptbutikker og merkevarer man kan legge til ønsker fra, og her gir vi deg inspirasjon til nettopp dette.

Gaver til brudeparet

Dersom brudeparet setter opp en ønskeliste er det bare å gjennom denne og velge gave her. Hos oss finner du flott interiør hos konseptbutikker som Bolia og Home & Cottage, samt must-haves på kjøkken og i hjemmet hos eksempelvis Kitch`n, Christiania Glassmagasin, TilBords, Christiania Belysning og mange flere.


Hus & hjem

Gaver til det ferske ekteparet er ofte diverse varer og ting til hjemmet. Servise, vaser og glass er klassikere. Ta dere en runde på Sandvika Storsenter og sett opp en liste med varer dere liker. Alt fra kjeler hos Jernia til lamper hos Lampehuset og kjøkkenmaskiner hos Elkjøp er flott å sette opp på ønskelisten.

Bryllupsdager vår kjærlighet
Lampe med hvit skjerm Lampehuset, Lampe med beige skjerm Karjolen, Lampe fra FLOS hos Christiania Belysning. Sølvbestikk fra Gullfunn. Kjøkkenmaskin Jernia og linduk + servietter Kid Interiør.
Bryllupsdager vår kjærlighet
Bryllupsdager vår kjærlighet
Venstre: Bjørklund smal ring 2588,- bred ring 4999,- diamantring 10 999,- Høyre: Gullfunn herrering 6499,- alliansering 15 499,- ring med lyserosa stein 15 999,-
Bryllupsdager vår kjærlighet
Mestergull
Bryllupsdager vår kjærlighet
Bryllupsdager vår kjærlighet
Venstre: Bjørklund diamantring 10 999,- Høyre: Mestergull Forlovelsesring 30 450,- alliansering 11 495,- herrering

Forberedelser

Forlovelsesring og gifteringer må til. Her er følgende kombo viktig - man skal få drømme litt, men også ha et budsjett ut fra din og deres økonomi. Ringer finnes i ulike prisklasser, og ut fra det finner du garantert drømmeringen her. En rekke eksklusive og kunnskapsrike gullsmeder finnes her hos oss, som David-Andersen, Thune, Bjørklund, Mestergull og Gullfunn.


Bryllupsdager vår kjærlighet
Thune diamantring 59 950,- øredobber 25 695,- kjede 14 795,-
Bryllupsdager vår kjærlighet
Bryllupsdager vår kjærlighet
Strømpebånd fra Marinka 350,-
Bryllupsdager vår kjærlighet
Rosa/beige pumps fra Sapatos 895,- | Hvite pumps fra Euro Sko|Nye Sko 1699,- Pumps med lenke 899,- fra Bekkestua Sko | Beige lakkpumps fra Sapatos 1395,- | Hvite pumps med brosje fra Bekkestua sko 999,- Beige pumps fra Michael Kors 1499,- fra Shoe Gallery | Glitrende gullsko fra Shoe Gallery 1499,-
Bryllupsdager vår kjærlighet
Bekkestua Sko 999,-

Fra innerst til ytterst

Alle de forskjellige lagene er viktige denne dagen! Godt undertøy gjør at du føler deg mer komfortabel, og kan dessuten bidra til at kjolen eller antrekket sitter enda bedre på.

Sko skal både understreke uttrykket ditt, og være mulig å tilbringe dagen i. Du finner garantert et par som passer hos Euro Sko|Nye Sko, Bekkestua Sko eller Sapatos.

Øredobber og halskjede er prikken over i’en, og så må vi selvsagt ikke glemme brudebuketten og blomstene som pynter opp bryllupslokalet. Hos Mester Grønn får du hjelp til å planlegge både bukett og dekor til bordene om du skulle trenge det. Stikk innom en av våre to Mester Grønn butikker og ta med deg et inspirasjonsmagasin hjem eller bestill en time for å jobbe frem en plan for dekor.

Bryllupsdager vår kjærlighet
Buketten lager du selv sammen dyktig personale hos Mester Grønn.
Bryllupsdager vår kjærlighet
Invitasjoner, takkekort og bordkort - du får alt hos Elite Foto.
Bryllupsdager vår kjærlighet
Fotobok cewe japan photo
Venstre: Gjestebok fra Norli 379, Kort Norli 119,- Montblanc penn fra David-Andersen 5 500,- Høyre: Gjestebok Cewe Japan Photo 399,-

Invitasjoner

De fleste sender ut fysiske invitasjoner, og på selve dagen har man gjerne bordkort og meny på bordene. I etterkant sender brudeparet ut takkekort til gjestene. En rød tråd i uttrykk er nydelig, og føler du det er et hav av muligheter har du rett - men fortvil ikke, jentene hos Elite Foto er kreative og hjelper deg til å lage akkurat det du vil ha.

Et kjært minne i mange år er å ha satt opp en gjestebok i nærheten av gavebordet på bryllupsdagen. Da kan gjester skrive ned noen ønsker for paret og ord om bryllupsdagen. Veldig fint og hyggelig å kunne se i på bryllupsdagen i mange år fremover. Hos Norli har de varianter i alle farger, ønsker du lage din egen minnebok tar du med bildene dine til Cewe Japan Photo og får laget en der.


Bryllupsdager vår kjærlighet
Bryllupsdager vår kjærlighet
Marsipankake fra Baker Hansen, verdens beste cupcakes fra SoulCake og bringebær kake fra Meny
Bryllupsdager vår kjærlighet
Soulcake har åpnet på Sandvika Storsenter og lager de nydeligste cupcakene.

Kaker

Så til temaet kaker. Den tradisjonelle bryllupskaken er råfin, men det er mange valgmuligheter her. Cupcakes, muffins, makroner og donuts har blitt mer og mer populært, og vi har både klassiske og moderne alternativ her hos oss. Hawker, Soulcake, Meny og Baker Hansen kan bistå med godsakene du ønsker.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på nesten 80 kjøpesentre og på over 70 Thon Hotels.

dittgavekort som ligger på en gave med blomstrer i bakgrunnen
Gavekort kan brukes på alle butikkene på Sandvika Storsenter og er et godt tips om du er usikker på hva du skal kjøpe.
Olio bryllup
Hudpleie hos Olio
Elite Klinikken
Adam & Eva brudestyling
Brudestyling av Adam & Eva på Din Bryllupsmesse. Foto fotograf Johannes F.L. Sunde og Din Bryllupsmesse

Hud og hår

Hva med noen runder med deilig og glødgivende hudpleie i forkant av av bryllupsdagen? Du har mange alternativer på Sandvika Storsenter. Hos Elite Klinikken kan du prøve permanent hårfjerning med laser, hos Olio en god ansiktsbehandling og på Sandvika Hud og Kroppssenter kan du få stelt føttene dine, om du skal rett på bryllupsreise eller ha åpne sko. Hos Sandvika Hudklinikk tilbyr de et bredt behandlingstilbud innen hud- og kroppspleie.

Tiden før et bryllup er virkelig tiden for å unne seg pleiende behandlinger. Litt hårfarge og klipp er også et must, og hos Adam & Eva har de både prøvetimer til brud, brudehår og makeup og styling av forlover(e) og så klart gjester. Dette gjør virkelig susen for å føle seg ekstra fin. Les mer om brudestyling hos Adam & Eva her. Det er som alltid flere alternativer på Sandvika Storsenter og du finner 2 Nikita Salonger, Tommi salongen og Modern Design i tillegg til Adam & Eva.

Hos J&K Barber Shop kan du som herremann både få deg en klipp og trim av skjegget - en skikkelig grooming dag er godt for kropp og sjel.

Både manikyr og pedikyr bør være spot on denne dagen, og dette får du også gjort her hos oss. Både Lakkbar og Express Nail gjør både hender og føtter. Det vanligste er diskret fransk manikyr, eller rosa eller beige farge på neglene, men er du mer vågal kan du i samarbeid med manikyristen skape et personlig uttrykk.

MArianne
Personal Shopper Marianne hjelper deg med antrekket.

For gjestene

Mye av det vi her har nevnt for brudeparet gjelder også gjestene. Unn deg en time hos frisøren, en ansiktsbehandling og/eller manikyr. Dette skaper en helhet som gjør at du føler deg fabelaktig i bryllupet. Dette er en anledning både brudepar og gjester har gledet seg lenge til, og velvære bidrar til å ha en eventyrlig fin dag.

Finn antrekket hos for eksempel Volt, 4Men 4Women, Follestad, Dressmann, Swah, Kiman Woman, littSNOB eller Mark + Brandy. Det samme gjelder selvsagt alt slags tilbehør. Vær ute i god tid, da blir oppgaven å finne det perfekte antrekket bare hyggelig, og ikke stress.

Skulle du trenge hjelp kan du bestille time hos vår Personal Shopper Marianne - hun hjelper deg med antrekket, helt uten stress. Les mer om Marianne her.

Om du skal gifte deg - eller er bryllupsgjest, husk å ha det moro, kos deg og vær tilstede, dagen går så altfor for fort.

XoXo Elen

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00