Gifteklar, eller gjest i bryllup? Se våre bryllupstips!

Gifteklar?
Profi Plus dørslag 567,- Visp 239,- Sabor Støpejernsgryte 9,5L 2999,- pastaskje 479,- salt og pepperbøsse 499,- pr. stk pizzahjul 419,- skreller 389,- morter 629,-
Vase 699,- grenblader 149,- blomster 179,- skål i farger 99,90,- te 79,90 kopp m/blomster 199,- telysholder stor 299,- telysholder liten 199,- etasjefat 599,- ledlys 2 pk 199,-
Vinkaraffel 719,- Ankarsrum kjøkkenmaskin 7990,- Riedel vinglass 849,- Le Creusets kaffekjele 1159,- Wilfa vannkoker 879,- alt fra Jernia
Hadeland Icon vinglass 790,- vannglass 490,- Evelyn vase 1799,- Nathalie gull servise middagstallerken 429,- asjett 249,- kopp m/ skål 359,- bestikk Skaugum teak alle deler 349,-

Enten du skal gifte deg i år, er forlovet eller skal være gjest i bryllup har vi tipsene til deg.

Alle bryllupsklare - se denne vei! Denne saken er for både brudepar og gjester.

Alt fra bordkort til brudebukett, blomster, undertøy, sko og naturligvis ringer skal til for å feire kjærligheten mellom to mennesker. Dette er alle elementer ved den store dagen du som skal gifte deg, og du som skal i bryllup, får tak i her hos oss.

Forlovet og skal gifte deg?

Det kan være mye planlegging i forkant av et bryllup, enten dere skal ha et lite, medium eller stort selskap. Kanskje er det bare dere to, viktigst av alt er at dagen blir akkurat sånn dere ønsker.

På Sandvika Storsenter får du ordnet det meste - la oss hjelpe deg litt på vei.

Gaveliste

Gratulerer med deres forestående bryllup! Her hos oss har Christiania Glasmagasin og Kitch`n bryllupsgavelister, men det er selvfølgelig mange flere konseptbutikker og merkevarer man kan legge til ønsker fra, og her gir vi deg inspirasjon til nettopp dette.

Gaver til brudeparet

Dersom brudeparet setter opp en ønskeliste er det bare å gjennom denne og velge gave her. Hos oss finner du flott interiør hos konseptbutikker som Bolia og Home & Cottage, samt must-haves på kjøkken og i hjemmet hos eksempelvis Kitch`n, Christiania Glassmagasin, TilBords, Christiania Belysning og mange flere.


Hus & hjem

Gaver til det ferske ekteparet er ofte diverse varer og ting til hjemmet. Servise, vaser og glass er klassikere. Ta dere en runde på Sandvika Storsenter og sett opp en liste med varer dere liker. Alt fra kjeler hos Jernia til lamper hos Lampehuset og kjøkkenmaskiner hos Elkjøp er flott å sette opp på ønskelisten.

Sjöstrand Espresso kaffemaskin 1,5L sølv 3399,- Søgne Krus 229,- Magnor Cape presskanne 1L gunmetal 1049,- alt fra Tilbords
Venstre: Enstensring 61 620,- Alliansering 19 250,- fra Thune Høyre: Diamantring 30 545,- fra Mestergull.
Venstre: Diamantring 36 195,- fra Mestergull Høyre: Ring med stener fra Maanesten 7 500,-
Venstre: Firkantet diamantring 14 999,- fra Gullfunn Høyre: Diamantring 55 999,- fra David-Andersen
Venstre: Diamantring 45 999,- fra Bjørklund Høyre: Diamantring fra Bjørklund 10 999,- fra Bjørklund
Venstre: Øredobber fra 4Women Høyre: Øredobber fra Maanesten Venstre: Diamantøredobber 17 995,- fra Mestergull
Venstre: Armbånd 5000,- fra Maanesten Høyre: Sett fra Gullfunn 499,-
Hårpynt fra De Fem Hjørner.

Forberedelser

Forlovelsesring og gifteringer må til. Her er følgende kombo viktig - man skal få drømme litt, men også ha et budsjett ut fra din og deres økonomi. Ringer finnes i ulike prisklasser, og ut fra det finner du garantert drømmeringen her. En rekke eksklusive og kunnskapsrike gullsmeder finnes her hos oss, som David-Andersen, Thune, Bjørklund, Mestergull, Gullfunn og Maanesten.


Lily fra Mulberry 13 900,- hos 4Women
Sko fra Bekkestua Sko
Sko fra Sapatos 1395,-
Sko fra Euro Sko | Shoe Gallery
Venstre: Lang kåpe fra Freyja 21 000,- Høyre: Moonboots fra Bekkestua Sko
Vesker fra Euro Sko | Nye Sko

Fra innerst til ytterst

Alle de forskjellige lagene er viktige denne dagen! Godt undertøy gjør at du føler deg mer komfortabel, og kan dessuten bidra til at kjolen eller antrekket sitter enda bedre på.

Sko skal både understreke uttrykket ditt, og være mulig å tilbringe dagen i. Du finner garantert et par som passer hos Euro Sko|Nye Sko, Bekkestua Sko eller Sapatos.

Øredobber og halskjede er prikken over i’en, og så må vi selvsagt ikke glemme brudebuketten og blomstene som pynter opp bryllupslokalet. Hos Mester Grønn får du hjelp til å planlegge både bukett og dekor til bordene om du skulle trenge det. Stikk innom en av våre to Mester Grønn butikker og ta med deg et inspirasjonsmagasin hjem eller bestill en time for å jobbe frem en plan for dekor.

Buketten lager du selv sammen dyktig personale hos Mester Grønn.
Bryllupsdager vår kjærlighet
Invitasjoner, takkekort og bordkort - du får alt hos Elite Foto.

Invitasjoner

De fleste sender ut fysiske invitasjoner, og på selve dagen har man gjerne bordkort og meny på bordene. I etterkant sender brudeparet ut takkekort til gjestene. En rød tråd i uttrykk er nydelig, og føler du det er et hav av muligheter har du rett - men fortvil ikke, jentene hos Elite Foto er kreative og hjelper deg til å lage akkurat det du vil ha.

Et kjært minne i mange år er å ha satt opp en gjestebok i nærheten av gavebordet på bryllupsdagen. Da kan gjester skrive ned noen ønsker for paret og ord om bryllupsdagen. Veldig fint og hyggelig å kunne se i på bryllupsdagen i mange år fremover. Hos Norli har de varianter i alle farger, ønsker du lage din egen minnebok tar du med bildene dine til Cewe Japan Photo og får laget en der.


Soulcake har åpnet på Sandvika Storsenter og lager de nydeligste cupcakene. Hva med et cupcaketårn som bryllupskake?

Kaker

Så til temaet kaker. Den tradisjonelle bryllupskaken er råfin, men det er mange valgmuligheter her. Cupcakes, muffins, og makroner har blitt mer og mer populært, og vi har både klassiske og moderne alternativ her hos oss. Soulcake, Meny og Baker Hansen kan bistå med godsakene du ønsker.

Gaven med flest muligheter

Med gavekort fra dittgavekort.no kan man velge gaven selv. Gavekortet kan brukes i 4000 butikker på over 80 kjøpesentre og 70 Thon Hotels.

dittgavekort som ligger på en gave med blomstrer i bakgrunnen
Gavekort kan brukes på alle butikkene på Sandvika Storsenter og er et godt tips om du er usikker på hva du skal kjøpe.
Olio bryllup
Hudpleie hos Olio
Elite Klinikken
Adam & Eva brudestyling
Brudestyling av Adam & Eva på Din Bryllupsmesse. Foto fotograf Johannes F.L. Sunde og Din Bryllupsmesse

Hud og hår

Hva med noen runder med deilig og glødgivende hudpleie i forkant av av bryllupsdagen? Du har mange alternativer på Sandvika Storsenter. Hos Elite Klinikken kan du prøve permanent hårfjerning med laser, hos Olio en god ansiktsbehandling og på Sandvika Hud & Kroppssenter kan du få stelt føttene dine, om du skal rett på bryllupsreise eller ha åpne sko. Hos Sandvika Hudklinikk tilbyr de et bredt behandlingstilbud innen hud- og kroppspleie.

Tiden før et bryllup er virkelig tiden for å unne seg pleiende behandlinger. Litt hårfarge og klipp er også et must, og hos Adam & Eva har de både prøvetimer til brud, brudehår og makeup og styling av forlover(e) og så klart gjester. Dette gjør virkelig susen for å føle seg ekstra fin. Les mer om brudestyling hos Adam & Eva her. Det er som alltid flere alternativer på Sandvika Storsenter og du finner 2 Nikita Salonger, Tommi salongen og Modern Design i tillegg til Adam & Eva.

Hos J&K Barber Shop kan du som herremann både få deg en klipp og trim av skjegget - en skikkelig grooming dag er godt for kropp og sjel.

Både manikyr og pedikyr bør være spot on denne dagen, og dette får du også gjort her hos oss. Både Lakkbar og Express Nail gjør både hender og føtter. Det vanligste er diskret fransk manikyr, eller rosa eller beige farge på neglene, men er du mer vågal kan du i samarbeid med manikyristen skape et personlig uttrykk.

MArianne
Personal Shopper Marianne hjelper deg med antrekket.

For gjestene

Mye av det vi her har nevnt for brudeparet gjelder også gjestene. Unn deg en time hos frisøren, en ansiktsbehandling og/eller manikyr. Dette skaper en helhet som gjør at du føler deg fabelaktig i bryllupet. Dette er en anledning både brudepar og gjester har gledet seg lenge til, og velvære bidrar til å ha en eventyrlig fin dag.

Finn antrekket hos for eksempel Volt, 4Men 4Women, Follestad, Dressmann, Swah, Kiman Woman, littSNOB eller Mark + Brandy. Det samme gjelder selvsagt alt slags tilbehør. Vær ute i god tid, da blir oppgaven å finne det perfekte antrekket bare hyggelig, og ikke stress.

Skulle du trenge hjelp kan du bestille time hos vår Personal Shopper Marianne - hun hjelper deg med antrekket, helt uten stress. Les mer om Marianne her.

Om du skal gifte deg - eller er bryllupsgjest, husk å ha det moro, kos deg og vær tilstede, dagen går så altfor for fort.

XoXo Elen

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00