Slik dekker du festbordet til 17. mai

Borddekking 17 mai
17 mai bordpynt og tallerkener fra Nille
Engangstallerkner fra Nille.
17 mai bordpynt og tallerkener fra Nille
17 mai bordpynt og tallerkener fra Nille
Bordpynt og engangsservice fra Nille.

Selv om vi kun skal feire med de aller nærmeste er det ingen grunn til å ikke dekke opp festbordet.

Feiring med de nærmeste

En av årets fineste dager nærmer seg, nemlig 17. mai! I år, som i fjor, blir denne dagen annerledes enn den storslåtte folkefesten vi er vant til. Men, det betyr ikke at dagen ikke kan eller bør feires.

En intim 17. mai gir desto mer rom til å dra på med forberedelsene. Hva med en ny duk til borddekkingen eller pynt i form av girlandere, blomster og vakkert servise? Det er mye moro i å gjøre det fint og flott. For eksempel kan du gå for et stilrent oppsett på bordet i hvitt med innslag av grønne blomster. Enkelt og vakkert.

Eller hva med en mer fargerik variant med base i flaggets farger for en nydelig tradisjonell look? Du kan også gå for et uttrykk som roper vår, med friske blomster i regnbuens farger og fargerikt servise.

Borddekking på den store dagen

Når vi skal dekke på til 17. mai-feiringens flere måltider kan det være fint å tenke på hvordan bordet skal se ut. Med noen enkle detaljer kan man få et delikat dekket festbord, enten om du skal dekke på med servise eller engangsservise.

Til frokostbordet kan det være hyggelig med flagg, 17.mai-servietter og lys som passer til, mens til grillmaten ute kan det være lettere med engangsservise. Uansett hva du planlegger, har Nille det du trenger til bordekkingen!

No image format Selected

Borddekking 17 mai
Borddekking 17 mai
Service og pynt fra Princess.

Å dekke et vakkert bord trenger ikke være vanskelig.

Det trenger heller ikke å ta lang tid eller bli kostbart. Med en fin duk, matchende servietter, blomster i vaser og tente lys er mye gjort. Til hverdagsbordet anbefales spisebrikker som skåner bordet for søl, eller en praktisk akrylduk.

Akrylduken ser ut som en vanlig duk, men har en overflate som gjør at den enkelt kan tørkes av med en klut. Akrylduken passer også godt til festbordet, og i tillegg har Princess festduker i mange størrelser, mønstre og farger!

Til lange bord har Princess ferdige duker i ekstra lange lengder opptil 380 cm, og metervare kan tilpasses til ekstra lange bord. Til utebordet har vi mange fine voksduker som du kan kjøpe metervis hos Princess.

No image format Selected

Borddekking 17 mai
Borddekking 17 mai
Dekk opp festbordet til 17. mai hos Kremmerhuset.

Dekk opp festbordet til 17. mai hos Kremmerhuset

Kom mai du skjønne milde med lekkert 17. mai festbord i rødt hvitt og blått! I disse dager er det ekstra hyggelig å pynte til 17. mai hjemme og gjøre litt ekstra stas rundt nasjonaldagen med de aller nærmeste.

Hos Kremmerhuset finner du inspirasjon til å pynte opp til fest med ulike glass, serviser og bestikk. Bytt kronelys, kubbelys, servietter og blomster etter anledning og få den rette stemningen over bordet.

No image format Selected

Borddekking 17 mai
Borddekking 17 mai
Enten du inviterer til frokost, lunsj eller middag finner du det du trenger hos KID.
Borddekking 17 mai
Borddekking 17 mai
Uansett hva du tenker servere på 17. mai har Christiania Glasmagasin vakre glass i alle varianter.

17. mai dekorasjoner

Dekk et fint bord til nasjonaldagen med 17. mai-dekorasjoner fra KID. Enten du inviterer til frokost, lunsj eller middag finner du hos KID blant annet norske flagg, servietter i flaggets farger, konfettirør og lys i rødt, hvitt og blått. Kom i feststemning med 17. mai-pynt og nyt dagen med venner og familie.

Gratulerer med dagen!