Slik dekker du festbordet til 17. mai

Borddekking 17 mai
17 mai bordpynt og tallerkener fra Nille
Engangstallerkner fra Nille.
17 mai bordpynt og tallerkener fra Nille
17 mai bordpynt og tallerkener fra Nille
Bordpynt og engangsservice fra Nille.

Selv om vi kun skal feire med de aller nærmeste er det ingen grunn til å ikke dekke opp festbordet.

Feiring med de nærmeste

En av årets fineste dager nærmer seg, nemlig 17. mai! I år, som i fjor, blir denne dagen annerledes enn den storslåtte folkefesten vi er vant til. Men, det betyr ikke at dagen ikke kan eller bør feires.

En intim 17. mai gir desto mer rom til å dra på med forberedelsene. Hva med en ny duk til borddekkingen eller pynt i form av girlandere, blomster og vakkert servise? Det er mye moro i å gjøre det fint og flott. For eksempel kan du gå for et stilrent oppsett på bordet i hvitt med innslag av grønne blomster. Enkelt og vakkert.

Eller hva med en mer fargerik variant med base i flaggets farger for en nydelig tradisjonell look? Du kan også gå for et uttrykk som roper vår, med friske blomster i regnbuens farger og fargerikt servise.

Borddekking på den store dagen

Når vi skal dekke på til 17. mai-feiringens flere måltider kan det være fint å tenke på hvordan bordet skal se ut. Med noen enkle detaljer kan man få et delikat dekket festbord, enten om du skal dekke på med servise eller engangsservise.

Til frokostbordet kan det være hyggelig med flagg, 17.mai-servietter og lys som passer til, mens til grillmaten ute kan det være lettere med engangsservise. Uansett hva du planlegger, har Nille det du trenger til bordekkingen!

No image format Selected