Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med timebestillinger av Personal Shopper på Sandvika Storsenter.

Om behandlingsansvarlig

Denne personvernerklæringen gjelder for personopplysninger som registreres i forbindelse med timebestillinger på nettstedet pssandvikastorsenter.bestille.no. Sandvika Storsenter er behandlingsansvarlig for personopplysninger som samles inn. Våre kontaktopplysninger finner du på sandvikastorsenter.no. 

1. Formålet med å samle inn personopplysninger

Når du bestiller time med Personal Shopper via bestillingssystemet på nett eller ved personlig henvendelse, må du registrere en brukerprofil med navn, mobilnummer og e-postadresse. Vi samler dine personopplysninger for å kunne oppfylle våre avtaler med deg og gi deg best mulig service innen tjenesten.

Personopplysningene benyttes til å booke din time, samt å sende deg kommunikasjon, som for eksempel en sms med påminnelse om timen din. Behandlingen av dine personopplysninger skjer i tråd med samtykkene du har gitt og blir behandlet i henhold til personopplysningsloven, bokføringsloven og ev. andre relevante lover.

2. Hvilke opplysninger samles inn

I tillegg til opplysningene nevnt i punkt 1, behandler vi opplysninger om dine størrelser på klær og sko, farger og kroppsfasong, som Personal Shopper registrerer ved en farge- og stilveiledning ved første konsultasjon. Vi behandler også opplysninger om din kjøpshistorikk. Dette lagres for fremtidige konsultasjoner, for å gi deg en bedre og mer effektiv opplevelse. Din respons på generelle kampanjer, e-post og sms-utsendelser og innlogget aktivitet på nett og i app kan bli lagret.

3. Hvordan vi benytter dine opplysninger

Når du gjør en digital timebestilling eller ved henvendelse i vår Kundeservice, vil du kunne motta en timebekreftelse på sms eller e-post, og en timepåminnelse om avtalen din. Når besøket er gjennomført vil du kunne motta en sms med relevant informasjon knyttet til besøket ditt.

I tråd med dine samtykker til kommunikasjon vil Personal Shopper kunne sende deg tilbud og annen type målrettet kommunikasjon som Personal Shopper mener er relevant for deg. For eksempel kan slik kommunikasjon sendes på sms, e-post, eller i andre kanaler som Facebook, Instagram etc.

4. Hvem deler personal shopper opplysninger med (utlevering)

Personopplysninger som du registrerer hos Personal Shopper utleveres ikke til andre virksomheter eller organisasjoner uten at du har gitt et frivillig, aktivt og informert samtykke til utlevering.

5. Hvem behandler dine personopplysninger (databehandlere og underdatabehandlere)

Personal Shopper benytter seg av butikkdatasystemet Hano, som leveres av Hano AS (org.nr. 980 395 006 MVA).

Behandlingen av dine registrerte personopplysninger reguleres av en databehandleravtale inngått mellom Personal Shopper, Sandvika Storsenter og Hano AS.

6. Informasjonskapsler (cookies)

Vi benytter informasjonskapsler (cookies) på pssandvikastorsenter.bestille.no. Når du bruker det online bestillingssystemet, samtykker du at det benyttes iformasjonskapsler i din nettleser.

7. Endringer

Personal Shopper kan endre vilkår og personvernerklæring, f.eks. for å følge nye rettslige krav. Ved endringer som krever ditt samtykke vil du bli bedt om å samtykke til nye vilkår.

8. Dine rettigheter

Dersom du vil endre dine opplysninger, utover det du selv kan endre i din brukerprofil på pssandvikastorsenter.bestille.no, eller vil trekke tilbake ditt samtykke, ta kontakt med Personal Shopper på e-post.

Dersom du krever dataportabilitet, som er retten til å ta med seg egne personopplysninger til en annen virksomhet, gjelder denne retten kun personopplysninger som du selv har gitt til Personal Shopper. Det vil si kontaktinformasjonen din.

9. Sletting av personopplysninger

Dersom du ikke lenger er aktiv kunde hos Personal Shopper (dvs. at du ikke har hatt et besøk pr. de siste 36 måneder), slettes dine personopplysninger og besøks- og kjøpshistorikk.

Du kan når som helst be om at dine personopplysninger slettes. Dersom du på et senere tidspunkt ønsker å bestille ny time hos Personal Shopper, må du registrere deg på nytt.

10. Kundeservice

Har du spørsmål om dine personopplysninger eller ønsker innsyn, ta kontakt med Personal Shopper på e-post.