Velkommen til 90-tallet

vårens trender
Svart skinnjakke fra Zara 449,-
90 tallsmote
Svart blazer med grønt for 2695,- Blomstrete jeans fra Ganni x Levi’s 3095,- Lyserosa veske 975,- Alt fra Ganni
90 tallsmote
90 tallsmote
Lavendelfarget t-skjorte 825,- Lavendelfarget rollneck 1095,- alt fra Ganni
90 tallsmote
Lyseblå longsleeve 825,- Blomstrete kjole med stropper 3595,- fra Ganni
90 tallsmote
90 tallsmote
Hvit denimjakke 399,- Hvite jeans 599,- Lyseblå veske Tricot, 249,- Gina Tricot

Se til dette tiåret for en gjennomført og kul stil når gradestokken stiger.

Ah, 90-tallet! Stilmessig er det blant annet grungen og Nirvana, tv-serien «Angela» («My So Called Life»), Calvin Kleins infamøse reklamer, en stilren estetikk og stilikon som Carolyn Bessette Kennedy jeg husker aller best.

Nå er dette særegne og stilsikre tiåret gjeldende i motebildet. På catwalken var den stilrene estetikken mest tydelig, men på gata er det grungen og gjenkjennelige styling vrier som t-skjorte under stroppekjolen som er mest populær.

Jeg elsker begge uttrykkene! Plukk og miks blant dine favoritter, være seg en look med stroppekjole og en blazer i skinn, pologensere med t-skjorter over, flanellskjorter knytt rundt midjen, boots til minikjoler eller en voluminøs estetikk med skjorte og dressbukser.

Style et par hvite jeans med en matchende denimjakke, og hold det enkelt med en singlet under. Match med en enkel skulderveske i canvasstoff, som hentet ut fra 90-tallet.

Gjør grungen et par hakk mer glamorøs med romslige og mønstrede jeans, romslig blazer og en satengveske. Miks med pasteller for en oppdatert stil.

Lag på lag er essensielt for dette tiåret, så tenk kjoler under skjorter, pologensere under stroppesingletter, longsleevetopper under kjoler og så videre.

For et minimalistisk nikk til 90-tallet kan du tenke løse dresshorts, ribbestrikkede singletter, stroppesingletter og kjoler i silke, vide dressbukser og kjoler med enkle snitt og krispe skjorter.

Nyt 90-tallet i 2021!

Elen