Vårens kuleste sneakers!

Vårens fineste sneakers
Våren er rett rundt hjørnet og vi er klare for en lang periode i sneakers!
Vårens fineste sneakers
Fra venstre: Din Sko 550,- Adidas hos Foot Locker 799,- Din Sko 520,-

Møt våren i helt rå sneakers.

Bar asfalt + sneakers = vårstemning

Hvite, low-key eller sterke detaljer og chunky såler. Sneakersmoten er variert denne sesongen, og nå når snøen smelter er det bare å iføre seg sneakers og møte våren med et smil.

Et par enkle og freshe sneakers, gjerne med en litt tykk såle, er alltid en sikker vinner om våren – og den perfekte overgangsskoen fra småkjølige vårmorgener til varme sommerkvelder. Skal du investere i ett par, kan du trygt gå for et par hvite sneakers som passer til det meste og som løfter ethvert antrekk.

Variert motebilde

Sneakers er en fast følgesvenn til neste vinter, og vi bruker de på tur, i hverdagen, på jobb og skole og selvfølgelig på fest. Både chunky og massive sneakers, samt slankere klassikere som Vans og Converse er både trendy og evig aktuelle. Converse kommer dessuten med en statement-variant av sin ikoniske sneakers, med en kraftig såle. Utrolig komfortabel på, og superfin til en fargerik kjole. Også denne sesongen spotter vi mange plattform-såler, så om du ønsker deg noen ekstra centimeter er dette veien å gå.

Vårens fineste sneakers
Fra venstre: Chunky sneakers fra Adidas med svarte og fargerike detaljer hos Junkyard 1199,- Foot Locker Adidas Superstar 749,- Sneakers i pastellfarger hos Din sko 520,-
Vårens fineste sneakers
Vårens fineste sneakers
Vårens fineste sneakers
Fra venstre oppe: Hvite Sneakers med fargede partier Bekkestua Sko 1899,- Sneakers Forum Bold fra Adidas med plattform hos Junkyard 1199,- Fra venstre nede: Adidas hos Foot Locker 749,- Beige Sneakers med farge detalj Din sko 530,- Shoe Gallery Michael Kors 2199,-
Vårens fineste sneakers
Nike hos Foot Locker 1149,-
Vårens fineste sneakers
Vårens fineste sneakers
Fra venstre:Beige sneakers fra Steve Madden hos Bekkestua sko 1199,- Grå sneakers fra New Balance hos Junkyard 1099,-

Sneakersstyling

Fargeblokking, det vil si ulike partier med farger i sterk kontrast, gjør sneakersene til et skikkelig statement, mens hvite sneakers er og blir en vinner. Adidas har en rekke varianter, som bestselgeren Forum og Superstar. Liv opp uttrykket med fargesterke sokker, og miks og match sneakersene med fargerike jeans i for eksempel lilla og oransje, style dem med en lang kjole med frynser eller bruk dem til et knallfarget antrekk. New Balances ikoniske grå sneakers er råfine til et helhvitt antrekk, silkebukser, en blomstrete kjole eller til collegegenser og denim-shorts.

Godt på foten

Et par sneakers skal sitte godt på foten, og den skal skli sømløst inn med resten av garderoben din. I bunn og grunn skal du kunne bruke favoritt-sneakersene til hva som helst, så tenk på din helhetlige stil før du går til innkjøp av et par nye «box fresh» sneakers. Og har du funnet en modell du elsker, for eksempel Nikes Air Force 1 eller Adidas’ Superstar, så er det selvfølgelig innafor å investere i ulike varianter av modellen.

Styling tips

På tampen byr vi på et par ekstra stylingtips: sneakers til løse jeans og en enkel trøye er klassisk og kult, det samme er sneakers til shorts og en oversized skjorte. Prøv favorittsneakersene til en satengkjole med stropper, sommerlig og stilig.

Visste du at vi har 5 skobutikker på senteret? I tillegg finner du sko i mange av våre klesbutikker!

High-top-sneakers

Vi ser nå at spesielt én klassiker har fått en renessanse: nemlig high-top-sneakersene, som akkurat nå kan ses overalt i motebildet. Sneakersene ser du også på Instagram – blant annet hos Kim Kardashians stylist Veneda Carter og stylist og influencer Emili Sindlev, som begge viser hvordan du kan bruke de stilriktige skoene til både et avslappet antrekkeller til løstsittende jeans og kjole.

Foot Locker har utvaglte av de populære high-top-sneakersene.

Da er det bare å vente på varmere dager og litt barere asfalt!

Velkommen til Destinasjon Shopping - en verden av sneakers!

Vårens fineste sneakers
Fra venstre: Svarte Converse med platå hos Foot Locker 1099,- Rosa Fila-sneakers hos Bekkestua sko 799,-
Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal

Aktuelle merkevarer

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00