Vårens kuleste sneakers!

Sneakers vår 2023
Våren er rett rundt hjørnet og vi er klare for en lang periode i sneakers!
Sneakers vår 2023
Sneakers vår 2023
Fra venstre: Svarte converse med plattformsåle fra Foot locker, kr 999. Sneakers med måne og stjerner fra Converse hos Foot locker, kr 999.
Sneakers vår 2023
Hvite og svarte sneakers fra Copenhagen Studios hos The Vibe, kr 2449.
Sneakers vår 2023
Nike-sneakers med rød Nike-swosh fra Session, kr 949.
Sneakers vår 2023
Adidas Nora-sneakers med blå striper fra Session, kr 999.

Møt våren med blanke ark og box-freshe sneakers.

Nå er den endelig her, våren vi har ventet på i evigheter.

Selv har jeg gått til innkjøp av tre nye sneakers i den anledning. Det er noen år siden siste sneakers-kjøp, og dermed syns jeg det er på plass med et par nye. Følelsen av nye sneakers er faktisk skikkelig god, og selv om den ikke varer i all tid (flunkende nye sneakers får seg jo en støyt med bruk og slik skal det være), så skal i alle fall jeg passe på å nyte den mens den varer. De hever antrekket et par vasse hakk, kanskje de knirker bittelitt før du har rukket å gå dem ordentlig inn, og de fiffer opp skohylla med skoene som har noen flere år på beinet.

Tidløs stil

Converse opplever et oppsving, også takket være nyvinninger av klassiske modeller. De tidløse modellene fra merkevarer som Nike, Adidas og Puma går ingen steder, og vi elsker blant annet sesongens fargerike varianter av tradisjonsrike modeller, som Gazelle fra Adidas. Danske Copenhagen Studios lager solide sneakers i god kvalitet. Skoene balanserer mellom tidløs og trendy, en kombinasjon vi er stor fan av. Norsk-italienske Diemme er enere på stilrene varianter med det lille ekstra, som sølvspennedetaljene på de renskårne hvite sneakersene i denne saken.

Sneakers vår 2023
Sneakers med blå detaljer fra New Balance hos Shoe Gallery, kr 1199.
Sneakers vår 2023
Sneakers vår 2023
Militærgrønne Goretex-sneakers fra Sapatos, på kampanjepris til 999 (vanlig pris 1495). Joggesko fra Hoka Klæbo Edition hos Anton sport, kr 2099.
Sneakers vår 2023
Lyseblå joggesko fra Hoka hos Anton sport, kr 1899.
Sneakers vår 2023
Sneakers vår 2023
Fra venstre: Oransje sneakers fra Okaki hos Eurosko, kr 1199. Svarte sneakers fra Timberland hos Bekkestua sko, kr 1599.
Sneakers vår 2023
Grønne og hvite sneakers fra Swah, kr 1299.

Godt på foten

Et par sneakers skal sitte godt på foten, og den skal skli sømløst inn med resten av garderoben din. I bunn og grunn skal du kunne bruke favoritt-sneakersene til hva som helst, så tenk på din helhetlige stil før du går til innkjøp av et par nye «box fresh» sneakers. Og har du funnet en modell du elsker, så er det selvfølgelig innafor å investere i ulike varianter av modellen.

New balance myke sko er komfort av ypperste klasse. I vår finner du flere forskjellige varianter av it-modellen 530. Like fine til joggeshorts som til sommerkjolen. Store såler er et av kjennetegnene til Hoka, og lignende detaljer ser vi i andre sko også. Hokas uredde og morsomme fargekombinasjoner er selvfølgelig perfekt på løpe- eller gåtur, men skoene er for mange et must i alle slags hverdagsaktiviteter.


Visste du at vi har 4 skobutikker på senteret? I tillegg finner du sko i mange av våre klesbutikker!

Sneakers vår 2023
Sneakers vår 2023
Fra venstre: Grønne sneakers til barn fra Puma hos Foot locker, kr 629. Grå sneakers til baby og barn fra Foot locker, kr 679.
Sneakers vår 2023
Blå gazelle-sneakers fra Adidas hos Junkyard, kr 1199. Grønne gazelle-sneakers fra Adidas hos Junkyard, kr 1199.
Sneakers vår 2023
Sneakers vår 2023
Fra venstre: Hvite sneakers fra Ganni, kr 1995. Hvite sneakers fra Jean Paul fra Vic, kr 999.
Sneakers vår 2023
Sneakers med blå detaljer fra Veja hos Shoe gallery, kr 1499.
Sneakers vår 2023
Sneakers vår 2023
Fra venstre: Beige sneakers fra Puma hos Bekkestua Sko, kr 899. Beige Nike-sneakers fra Foot locker, kr 2349. enstre:
Sneakers vår 2023
Sneakers vår 2023
Fra venstre: Minnie mus-sneakers fra Helt coco, kr 1299. Blå joggesko med rosa, beige og hvit såle fra Ginny, kr 3195.

Sneakers til de minste

De aller minste trenger også gode sko! Hos Foot Locker har de en egen seksjon med sneakers for de minste barna. Vi lot oss sjarmere av en mini-variant av den klassiske grå New Balance-sneakers, og en grønn high top-sneaker fra Puma.

Minimalistisk

Beige toner, lyse pasteller, hvitt og svart eller knallfarger er alle synlige i motebildet. Vi ser ren joggeskostil på sneakersene, minimalistiske modeller a la Stan Smith, Common Project, New Movements eller Diemme. Chunky sneakers holder stand, og gir en god og dempende såle for komfort hele dagen. Og komfort og sneakers går hånd i hånd.

Styling tips

På tampen byr vi på et par ekstra stylingtips: sneakers til løse jeans og en enkel trøye er klassisk og kult, det samme er sneakers til shorts og en oversized skjorte. Prøv favorittsneakersene til en satengkjole med stropper, sommerlig og stilig.

Da er det bare å vente på varmere dager og litt barere asfalt!

Velkommen til Destinasjon Shopping - en verden av sneakers!

Av
Elen Kristvik
Foto
Henrik Lindal

Aktuelle merkevarer

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo