Skulderfokus er i vinden som aldri før

Skulder i fokus, trender på tvillingene Rita og Vanda
Vest fra Mark + Brandy
Strikkekjole fra Vero Moda 699,-
Vårens må ha trender
Skjorte fra heltCOCO 1099,-
Smårutete kjole fra Stella Nova hos Marianne's, 1999,-
Denimkjole fra DAY Birger et Mikkelsen med puffermer 1800,-
vårens trender
Svart genser med skulderputer 600,- hos Message

Stilige skuldre. Pufferm, skarpe skuldre, overdådige skuldre. Skulderfokus i en eller annen form er i vinden som aldri før.

Søte puffermer, gedigne ballongskuldre og ermer, volangskuldre, skulderputer, skarpe snitt og mer diskrete volanger. Her er det noe å hente for de aller fleste. Konklusjonen er uansett den samme – rett blikket mot skuldrene.

Dette er en trend du kan gjøre på en enkel eller iøynefallende måte. En skulderpute på en singlett, t-skjorte eller genser gir et klassisk antrekk det lille ekstra, og styles fint med litt røffe elementer. Tenk sølvøredobber og skinn, for eksempel.

En feminin pufferm gjør seg i kombinasjon med pasteller, som fremhever det søte i antrekket. Småruter og blomster passer også godt til, og det er to mønster vi alltid ser mye til når været blir mildere.

Fokus på skuldrene kan gi en spennende silhuett, alt ettersom hvor langt du våger å dra trenden. Men alt er lov, og det er i grunn kun. fantasien som setter begrensninger. En strikkekjole er ideell i mellomsesongen vi nærmer oss, og med mye volum og volanger får antrekket umiddelbart en kul vri. Style den med strømpebukser og et par chunky boots.

Skulle du trenge inspirasjon fra motehusene er det bare å se til vår sak om trendene for våren, eller søke opp designere som Cecilie Bahnsen, Loewe eller Givenchy.

Et tips er å holde resten av antrekket ganske enkelt dersom du går «all in» på skuldertrenden. La skuldrene få oppmerksomheten. En sober fargepalett eller sterke farger avhenger av hva du liker. Dessuten finner du i vår flere fine blomstermønstrede kjoler med spennende skuldersnitt. Dette gjør sommerkjolen litt tøffere!

Elen.