Sjekk ut sesongens kuleste sneakers

hvite Veja sneakers med mintgrønne detaljer
Nye sneakers er et sikkert vårtegn.
Grønne Adidas semskede flate retro sneakers
Grønne sneakers fra Adidas kr 1249, Junkyard.
Semsket lyse beige Puma sneakers
Beige Puma kr 1079, Foot Locker.
hvite sneakers
Hvite sneakers
Bilde 1: Hvite sneakers fra Copenhagen Studios, kr 2198, Bekkestua Sko. Bilde 2: Hvite sneakers med glidelås kr 2399, Bekkestua sko.
hvite Nike Air Force 1
Nike Air Force 1 kr 1499, Foot Locker.
hvite og lyserosa retro sneakers
Hvit New Balance med beige detaljer kr 1349, Nye sko.

Retro sneakers, tidløse ikoner og stilren estetikk er stikkord.

Nytt år, nye sneakertrender. Mange holder stand, og noen nye kommer til. Vi teller ned til dager med bar asfalt, hvor freshe og komfortable sneakers utgjør prikken over i’en i antrekkene våre. For å klargjøre oss til varmere temperaturer har vi både sjekket vårens største sneakerstrender, og utvalget fra de mange butikkene og konseptene som tilbyr sneakers. Det er bare å glede seg til sneakerssesongen. Det er et allsidig motebilde å velge fra, med modeller fra velkjente sneakersmerker som Adidas og Nike, der de har sine klassikere å vise til, men også mindre løpe- og hikingmerker eller motemerker, dukker opp på radaren.

Nykommere

Diverse modeller fra Adidas holder stand, slik som Samba og Gazelle, men nye tråkker også inn på popularitetsmålinger. Se opp for Spezial for eksempel! En stilren og elegant modell. Semskede varianter er i vinden, og gir et fint uttrykk i det våren tar til å blomstre.

Hvitt er en hit

Hvite sneakers er neppe en overraskende trend, men et par hvite sneakers i skoskapet (pass godt på dem, litt vedlikehold gjør at de holder seg hvite lenger) er et must. Her er det bare å velge og vrake i modeller og merker du liker ekstra godt.

Retro er riktig

Retro sneakers holder stand, for den legendariske modellen Air Force 1 fra Nike er fortsatt blant de mest populære modellene hos Foot Locker. Denne klassikeren har vært på markedet siden tidlig på 1980-tallet, og gir en god dose 80- og 90-talls-nostalgi samtidig som designet er tidløst og moderne.

Beige sneakers med glitterdetaljer
Hvite sneakers
Bilde 1: Beige glittersneakers kr 1599, Helt Coco. Bilde 2: Hvite Skechers med glitrende hælkappe kr 1499, Bekkestua sko.
Fargerike sporty sneakers
Oransje, beige og rosa sneakers kr 1799, Helt Coco.
Sporty sneakers i flere duse farger
hvite Veja sneakers med mintgrønne detaljer
Bilde 1: Blå, rosa og hvite sneakers fra Mizuno kr 1900, Mark+Brandy Bilde 2: Grønne Veja sneakers kr 1800, Mark+Brandy.
new balance sneakers, hvite med grønne detaljer
hvite og grå sporty sneakers
Bilde 1: Grønne New Balance sneakers med hvit mesh kr 1349, Nye sko. Bilde 2: Sneakers fra Anine Bing kr 3500, Kiman.

Metallisk moro

En mindre opplagt trend er den metalliske, for detaljer i sølv eller gull er brennhete for øyeblikket. Hele skoen kan lyse opp, eller så kan det metalliske skinne i detaljene. Så om du ønsker en sneakersstil med det lille ekstra, er kanskje dette veien å gå?

Fargelek

Fargekombinasjoner i både duse og knallfargede toner preger motebildet. Duse toner er overraskende feminine og allsidige, mens knallfargene krever mer oppmerksomhet. De duse tonene er passe «girly», og vi liker hvordan de bidrar til å understreke en blomstrete og søt stil.

Skikkelig sporty

Sporty sneakers i klassisk jogge/løpestil har ikke tenkt seg noen steder, og denne våren er modellene fra Mizuno og Anine Bing blant de aller hotteste. De passer eksepsjonelt bra til luksuriøse materialer slik som silke og vakker strikk, for eksempel i alpakka.

Hvite Reebook sneakers
Sneakers fra Reebok kr 1499, The Vibe
Flate hvite og beige sneakers
Hvite Veja sneakers med lyseblå detaljer
Bilde 1: Beige og hvit sneakers fra Stockholm Design Group kr 1499, Nye sko. Bilde 2: Blå Veja sneakers kr 1999, Nye sko.
hvite sneakers med grønne detaljer
Grønn 480 New Balance kr 1149, Junkyard.
Sennepsgule Converse
Converse kr 999, Foot Locker.

Flate såler

New Balance har i en årrekke nå holdt stand som et av de mest komfortable, og kuleste, sneakersene. I år legger vi vår elsk på modellen 480, en noe strammere variant enn den populære 530. Den solide og flate sålen er en gjenganger hos flere populære sneakers, både fra Copenhagen Studios og Veja. Vi holder også en knapp på Reeboks stilrene modeller, i samme gate som Adidas’ Stan Smith og nettopp nevnte New Balance 480.

Ikon i tiden

Ikoniske Converse har lenge stått i skyggen av chunky designersneakers og mer moderate klassikere som Stan Smith og Vans, men nå er merket for alvor på vei tilbake i rampelyset. Low-tops eller high-tops, med platåsåle eller uten - og i utallige fargekombinasjoner. Converse er en favoritt, og kler dessuten mange forskjellige stiler.