Ny vårkolleksjon hos Bolia

miljøbilde fra bolia i hvitt rom, beige sofa og bord
I Bolias nye vårkolleksjon introduseres flere nye sofaer og lenestoler – blant annet sofaserien Aya.
miljøbilde fra bolia i hvitt rom, to runde bord
De repeterende formene og de luftige frontene i Story-serien skaper en avslappende følelse og et rolig eksteriør. Kun gjennomsiktig nok til å vise frem dine favoritting eller skjule dem bak en fascinerende front.

Lysere tider og nye ideer. Med inspirasjon fra naturen inviterer de oss denne gangen velkommen inn i et nytt, lyst og lekende univers.

I den nye kolleksjonen er det mange nye design, blant annet nye sofaer, lekre design til hjemmekontoret, uterommet og design for å skape små grønne pusterom hjemme. Kolleksjonen ble lansert 8. mars.

Sofaserien Aya

Myke, komfortable overflater og et behagelig formspråk, nye funksjoner og gjennomførte skandinaviske silhuetter. Aya er en serie med flotte sofaer og puffer, som alle har samme luksuriøse og, på samme tid, tilgjengelige uttrykk. Samspillet mellom komfort og estetikk gir sofaen et nesten ikonisk løft. Says Who, som står bak Aya, har designet serien med et klart ønske om å forene et luksuriøst designspråk med en kunstnerisk frihet og håndverksmessige enkelheter. Og med sin rene profil, fine sømmer og omfavnende kvalitet, balanserer Aya nettopp det.

Hjemmets fire vegger skal romme både kontorplass og spiseplass. Her lever vi både familielivet og arbeidslivet, noe som stiller krav til utformingen, funksjonaliteten og det estetiske inntrykket.

Story-serien

Story er en elegant serie med håndlagede side- og salongbord. Anna Karnov & Clara Mahler, designerne bak serien, ønsket å skape et design med en holdbar kvalitet som eldes grasiøst, og samtidig imøtekommer skiftende behov og ønsker. Vist i håndverk av høy kvalitet og naturlig eik, som vil endre seg etter som årene går, noe som gjør hvert bord til et unikt element som presenterer sin egen distinkte, vakre historie med detaljer og spor etter bruk. Bordene er laget av FSC-sertifisert treverk, og hvert bord monteres med seks bolter som er kreativt skjult for det blotte øyet og enkelt kan demonteres for transport eller gjenbruk.

miljøbilde fra bolia i hvitt rom, skrivepult og kontorstol
Acentric-serien: Hi Studio, designerne bak serien, har utformet Acentric med en tydelig idé og en fascinasjon for detaljer. En serie med håndlagede, nyskapende bord som kombinerer fleksibilitet og funksjonalitet i en estetisk tiltalende form. Bordenes lette silhuett gjør at de passer i ulike miljøer samtidig som de tilfører rommet masse personlighet. Det innrammede skrivebordet fungerer som et tomt lerret for kreativitet, mens funksjonelle detaljer, som et diskret kabelrom demper støy.