Frisk opp uteplassen

Sommermøbler
Sommermøbler
Orlando utendørssofa 27597,- (finnes ulike varianter og farger) Sling solseng 5699,- Calm Puff 9899,- Alt fra Bolia.

Skap en oase ut av uteplassen din! Være seg det er en balkong, terrasse, hage eller platting – mye kan gjøres med riktig møblement og tilbehør.

Ut i hagen

Vi trekker ut i hagen, eller ut på balkongen vår. Gjør uteplassen din personlig med stilsikre interiørvalg.

Først og fremst, det er en del valg å ta stilling til. Ønsker du vedlikeholdsfritt, hva slags stil og farger liker du, hvor mye plass har du, vil du ha lette eller tyngre møbler når det kommer til uttrykk og hvilket budsjett opererer du med. Mye kan gjøres med både små og store budsjetter. Oppgraderinger kan gjøres 100 prosent, eller ved tilførsel av en ny lounge-stol, lykter eller pynteputer.

Stilrent og pent

Bolia har et stilrent sortiment av utemøbler, med særlig fokus på behagelige lounge-møbler, puffer og solsenger. En puff fungerer dessuten både som lounge-bord og puff, og er et praktisk to-i-én-møbel.

Sommermøbler
Tre-seter Bornholm 7995,- Mystic spisebord 19995,- Tone loungestol 1995,- Tone loungebord 1295,- Alt fra Home & Cottage

Ulike kvaliteter

Behagelige møbler i rotting, bohemske varianter i flettet bambus og minimalistiske møbler i hvitt aluminium. De ulike kvalitetene gir selvfølgelig også ulike uttrykk.

Hos Home & Cottage finner du dette og mer til, som spisegrupper, enkle kafésett og sofagrupper. En tre-seters benk er et fint og komfortabelt alternativ til spisestoler, mens et spisebord i betong gir et røft uttrykk til uteplassen din.

Lag et bohemsk hjørne på balkongen eller i hagen med møbler i bambus. Gjør ditt lille herlige hjørne komplett med et deilig pledd, planter og tente lys.

Sommermøbler
Vitality-stol 499,- Liana bord/puff 1199,- Liana loungestol 1599,- Alt fra KID Interiør.

Herlig og anvendelig

Stablestoler er meget praktisk, og vi har lagt vår elsk på Vitality-stolen fra KID Interiør. Den kommer i beige, gammelrosa og dus grønn, helt perfekt om du ønsker å tilføre farger til uteplassen. Miksen av Liana loungestol og Liana bord er også en sikker vinner.

Plasser dem side om side for en sofaløsning, eller bruk Liana bord som puff – og vips har du en herlig solseng! Tommel opp for anvendelige møbler en kan bruke på flere måter.

Sommermøbler
Sydney Harbour bord 12995,- Ibiza swing 2790,- Alt fra Riviera Maison.

Ulike soner

Klaffebord er gull, og gjør at du kan invitere en hel gjeng på grilling. Samtidig slipper du at hagebordet tar mer plass enn nødvendig til daglig. Har du en stor hage full av nydelige trær og ønsker å skape ulike soner, er Ibiza-husken fra Riviera Maison noe for deg.

Husken oser idyll blant eple- og plommetrær! Andre soner i en romslig hage kan bestå av et lounge-hjørne (som nevnt tidligere i saken), spiseplass, solseng for solslikking og et område med benk og beplantning.

Sommermøbler
Weber grill elektrisk 5999,- Gassgrill genesis fra Weber 9999,- Kullgrill fra Morsø (også ypperlig som pizzagrill) 7799,- Alt fra Jernia.
Sommermøbler
Lysslynge 246,- Solcellelampe 69,90.Pyntepute 168,- pr stk. Lykt i bambus og glass 238,- Alt fra Søstrene Grene.
Sommermøbler
Havduk 399,- Holmsbu forkle 229,- Holmsbu grillvott 99,- Kjøkkenhåndkle i lin 79,- Alt fra Princess.

Det lille ekstra

Skru opp hyggefaktoren, og dandér balkong eller platting med lysslynger, lykter, solcellelamper og pynteputer. Tilbered grillmaten slik seg hør og bør, med sommerlige forklær og matchende grillvotter, kjøkkenhåndklær i lin og duk til bordet med herlige mønstre inspirert av havet. Og apropos grill – det må vi så klart ha! Jernia har godt utvalg i både elektrisk og kulegrill.

En liten elektrisk grill er ideell dersom du har balkong, og er dessuten et miljøvennlig alternativ. Har du plass til en større er det valgets kval mellom gass eller kull. Når valget er tatt er det bare å diske opp med grillmat og god stemning.

Elen

Aktuelle merkevarer