Tilbake på kontoret - antrekkene vi ønsker oss nå!

Tilbake til kontoret etter ferien
Unngå kleskrise når du skal tilbake på kontoret.
Tilbake til kontoret etter ferien
Tilbake til kontoret etter ferien
Blazer 5499,- og bukse 3399,- fra The Vibe. Veske Malene Birger, The Vibe 2899,-
Tilbake til kontoret etter ferien
Dressbukse og veske The Vibe, Sko 1899,- fra Sessa
Henriklindal
Blazer 5500,- Skjørt 2800,- t-shirt 1300,- veske 3600,- alt fra Kiman Woman

Vi er i august, sesongen som er noe udefinerbar, midt i mellom sommer og høst, og det kan være noe «utfordrende» i forhold til valg av antrekk.

Tilbake på kontoret

For en glede det er å kunne ta på seg noe fint, jobbe side om side med kolleger og spise lunsj ute - for å nevne noen herlige hverdagsøyeblikk når sommerferien nå for de fleste er over. Vi er i august, sesongen som er noe udefinerbar, midt i mellom sommer og høst, og det kan være noe «utfordrende» når det gjelder valg av antrekk. Spesielt jobbantrekk når vi ikke har vært på kontoret på en stund. Det er for kaldt å gå med korte, blomstrede kjoler, og det er for varmt med bukse og genser.

Vår Ambassadør Elen Kristvik har vært en tur på senteret og tipser her om delikate, kule og klassiske plagg som gjør det enklere å finne antrekk i morgenrushet.

Blazer

En klassisk blazer redder et hvert antrekk og kan brukes til både bukser og skjørt. Den kan brukes med tilhørende bukse som dress - mulighetene er mange, og jeg synes blazeren er en bærebjelke i garderoben. Den kan pyntes opp og ned, og passer derfor alle anledninger og forskjellige settinger.

Dressen fra Dagmar hos The Vibe er en dress med en nydelig skreddersydd følelse, god kvalitet, pene sømmer og superfine detaljer. Dressjakken er oversized, noe som passer min personlige stil. Jeg føler meg velkledd, men behagelig antrukket. Under har jeg en t-skjorte for å understreke det avslappede uttrykket. Vil du gjøre antrekket et par hakk mer pyntet, velg en delikat silketopp eller en skjorte. Her har jeg stylet dressen med sommerens it-sko, ballerina. Det gir den androgyne dressen et feminint innslag. Er været fint kan du godt bruke pene sandaler til dressen, det gir en kul kontrast.

En beige eller lys blazer er lurt å ha i skapet. Denne er fra Kiman Woman. Herlig stoffkvalitet med nydelig fall og flotte linjer. Dette settet bestående av blazer og skjørt sjekker av en rekke punkter; trendy, feminint, klassisk, kult og stilsikkert. Skjørtet er jo av typen mini, så derfor er det kult å style det med en voluminøs blazer, og en topp under som er mer løs enn stram. Jeg ville valgt pene sneakers, ballerina eller loafers til, ut fra kleskoden på arbeidsplassen. Velger du et lengre skjørt til blazeren er stiletter et sikkert valg.

Blusen

Sommerens hvite bomullsbluse tas enkelt med videre i garderoben. Bruk den gjerne til løse og komfortable linbukser så lenge været tillater det. Dette er et luftig og behagelig jobbantrekk. Det er også like fint til åpne sko eller sandaler, som til sneakers.

Tilbake til kontoret etter ferien
Om stilen er litt uformell på jobb er denne knyteblusen og vide jeansen fra Sessa et fint innslag i garderoben.
Tilbake til kontoret etter ferien
Strikket rustrød kjole - høstens farge, fra Gina Tricot 599,-

Kjole

Ingen høst uten strikkekjole. Det er i hvert fall det vi synes. Motebildet er enig, for strikkekjolen er skikkelig populær for tiden. Jeg elsker den fotside varianten, men denne kommer i alle slags lengder. Det er rett og slett deilig å slenge på seg en myk, behagelig kjole og så være klar for dagen. Deretter kan du style favorittkjolen, enten den er lang eller kort – med et par kule sneakers eller noen lekre høstboots. Den rustrøde fargen vil vi se mye av fremover - denne fra Gina Tricot er stylet med ballerinasko fra Sessa.

Tilbake til kontoret etter ferien
Tilbake til kontoret etter ferien
Tilbake til kontoret etter ferien
Genser 600,- bukse 1200,- og veske 995,- alt fra Message
Henriklindal
Jeans og skjorte fra Mark + Brandy

Dressbuksen

Dressbuksen er en evig klassiker i garderoben, som alltid redder antrekket. Buksen kan styles opp og ned, og vil derfor passe de fleste anledninger. Velg farge, snitt og materiale som passer deg og dine behov.

Kombiner den med matchende blazer, en t-shirt eller en ullgenser når temperaturen synker. Dressbuksen fra Message har et belte du kan ta av og på.

Dressbuksen

Dressbuksen er en evig klassiker i garderoben, som alltid redder antrekket. Buksen kan styles opp og ned, og vil derfor passe de fleste anledninger. Velg farge, snitt og materiale som passer deg og dine behov. Her har jeg valgt en lys gul strikkegenser til, det gjør helheten mer avslappet. Om du har en strengere kleskode på jobb er det fint å bruke en turtleneck, tynnstrikket merinotrøye eller en silkebluse til.

Kombiner den med matchende blazer, en t-skjorte eller en ullgenser når temperaturen synker. Dressbuksen fra Message har linningen «på vranga», som gir inntrykk av at buksen har et belte. En iøynefallende og tidsriktig detalj.

Chinos eller jeans

Sist men ikke minst. Dette funker alltid, uansett! En skarp skjorte til chinos eller jeans. Her har jeg brukt behagelige chinos til en svart skjorte, og tilført et chunky gullsmykke rundt halsen for en personlig detalj. Du kan også prøve deg fram med forskjellige belter - det kan enkelt endre looken på antrekket. Skal du være formell tar du på hæler, eller sneakers for en mer avslappet stil.

Elen

Av Elen Kristvik
Foto Henrik Lindal