Tilbake på kontoret - antrekkene vi ønsker oss nå!

Tilbake til jobb antrekk
Unngå kleskrise når du skal tilbake på kontoret.
Antrekk du tar på etter ferien - tilbake til kontoret
Antrekk du tar på etter ferien - tilbake til kontoret
Blazer og bukse fra Isabel Marant hos The Vibe.
Tilbake til jobb antrekk

Vi er i august, sesongen som er noe udefinerbar, midt i mellom sommer og høst, og det kan være noe «utfordrende» i forhold til valg av antrekk.

Tilbake på kontoret

For en glede det er å kunne ta på seg noe fint, jobbe side om side med kolleger og spise lunsj ute - for å nevne noen herlige hverdagsøyeblikk. Vi er i august, sesongen som er noe udefinerbar, midt i mellom sommer og høst, og det kan være noe «utfordrende» i forhold til valg av antrekk. Spesielt jobbantrekk når vi ikke har vært på kontoret på lenge. Det er for kaldt å gå med korte, blomstrede kjoler, og det er for varmt med bukse og genser.

Vår Personal Shopper Marianne har vært en tur på senteret og tipser her om garderobeklassikere som gjør det enklere å finne antrekk i morgenrushet.

Blazer

En klassisk blazer redder et hvert antrekk og kan brukes til både bukser og skjørt. Den kan og brukes med tilhørende bukse som dress - mulighetene er mange, og jeg kaller disse plaggene bærebjelker i garderoben.

Dressen fra Isabel Marant er en dress med en nydelig skreddersydd følelse, god kvalitet, pene sømmer og superfine detaljer. Dressjakken er oversized, noe som passer min personlige stil. Jeg føler meg velkledd, men behagelig antrukket. Under har jeg en T-skjorte for å understreke det avslappede uttrykket. Vil du gjøre antrekket et par hakk mer pyntet, velg en delikat silketopp eller en skjorte.

En beige/brun blazer er lurt å ha i skapet. Denne er fra De Fem Hjørner. Herlig stoffkvalitet med nydelig fall og flotte linjer. Dersom det er innenfor med jeans på jobben, er det en veldig fin kombinasjon til brun blazer. Stiletter, loafers eller pene sneakers fungerer - avhengig av din personlige stil, og kleskode på arbeidsplassen.

Tilbake til jobb antrekk
Om stilen er litt uformell på jobb er denne vesten far Ganni et gøyalt innslag i garderoben.
Antrekk du tar på etter ferien - tilbake til kontoret
Antrekk du tar på etter ferien - tilbake til kontoret
Cowboydetaljer og leopard.

Kjole

Kjolen fra The Vibe er stylet med høstens store trend - cowboyboots. Kjole kan brukes med strømpebukse når høsten setter inn, og styles med både boots, sneakers eller heler. Feminint og fint antrekk, der både kjole og boots har karakteristiske detaljer.

Custommade har gjort det igjen - disse pumpsene i leopard med sløyfe og perledetalj piffer opp et hvert antrekk. De kan brukes til jeans, en beige dress eller kjolen fra The Vibe om du ønsker en pyntet look uten for høye heler. Custommade får du hos 4Women. Det største plusset er at de er gode å gå i!


Tilbake til jobb antrekk
Tilbake til jobb antrekk
Brun jumpsuite fra Junkyard og brun kåpe og sko fra Ganni.
Antrekk du tar på etter ferien - tilbake til kontoret
Antrekk du tar på etter ferien - tilbake til kontoret
Sprekt sett fra Baum and Pferdgarten hos Swah.
Antrekk du tar på etter ferien - tilbake til kontoret
Jeans og skjorte fra De Fem Hjørner.

Skinn

Skinnbuksen er en klassiker som aldri går av moten. Den kan pyntes opp med en silkebluse eller tones ned med en chunky strikk. Her har jeg stylet den med en strikket genser - begge deler fra heltCOCO.

Skjerf er undervurdert - det kan brukes til formålet om å holde kulden ute, men også for å piffe opp et antrekk. Skjerfet fra Ginny passer perfekt til skinnbuksene fra heltCOCO.


Sett

Sett er alltid en god idé! Dette er tøft, komfortabelt og stilig fra Baum and Pferdgarten hos Swah. Merket er kjent for sine klassiske men dristige design i nydelige materialer og sterke farger. Bruk buksen med en hvit skjorte eller cardiganen over en jeans for større bruksområde. Her stylet med en hvit enkel t-shirt, men det er like fint med en oversizde skjorte.

Jeans

Sist men ikke minst. Dette funker alltid, uansett! Jeans og en rutet skjorte. Prøvd deg frem med forskjellige belter - det kan enkelt endre looken på antrekket. Skal du være litt mer formell tar du på heler, eller sneakers for en mer avslappet stil. De Fem Hjørner er spesialister på bukser, og hjelper deg til å finne fasongen som passer deg best.

Lykke til!

Marianne

Personlig Shopper Marianne er oppdatert på nyheter, trender og tendenser, og har et trent øye for detaljer. Hun kjenner butikkene på senteret godt og hjelper deg til å finne det perfekte antrekket, garderoben – eller fornyer hele din hverdagsgarderobe. Lyst til å prøve? Bestille time hos Marianne her.

Av Marianne Stene
Foto Henrik Lindal