Tilbake på kontoret - antrekkene vi ønsker oss nå!

Unngå kleskrise når du skal tilbake på kontoret.
Dame med lyst kort hår sitter ute, har på en sort dress med kort skjørt
Blazer, bukse og skjørt i flere varianter fra Kiman Woman og 4Women.

For mange av oss har joggedress og koseklær preget klesstilen på hjemmekontoret i pandemien. Heldigvis er vi på vei tilbake til normalen!

Tilbake på kontoret

For en glede det er å kunne ta på seg noe fint, jobbe side om side med kolleger og spise lunsj ute - for å nevne noen herlige hverdagsøyeblikk. Vi er i august, sesongen som er noe udefinerbar, midt i mellom sommer og høst, og det kan være noe «utfordrende» i forhold til valg av antrekk. Spesielt jobbantrekk når vi ikke har vært på kontoret på lenge. Det er for kaldt å gå med korte, blomstrede kjoler, og det er for varmt med bukse og genser.

Vår Personal Shopper Marianne har vært en tur på senteret og tipser her om garderobeklassikere som gjør det enklere å finne antrekk i morgenrushet.

Blazer

En klassisk blazer redder et hvert antrekk og kan brukes til både bukser og skjørt. Den kan og brukes med tilhørende bukse som dress - mulighetene er mange, og jeg kaller disse plaggene bærebjelker i garderoben.

Dressen fra Kiman Woman er en dress med en nydelig skreddersydd følelse, god kvalitet, pene sømmer og superfine detaljer. Dressjakken er oversized, noe som passer min personlige stil. Jeg føler meg velkledd, men behagelig antrukket. Under har jeg en T-skjorte for å understreke det avslappede uttrykket. Vil du gjøre antrekket et par hakk mer pyntet, velg en delikat silketopp eller en skjorte.

Klassikeren nålestripet dress bestående av blazer og skjørt er fra 4Women. Det gir et formelt og elegant inntrykk. Skoene rocker opp et ellers klassisk og elegant antrekk. Under en enkel hvit t-skjorte.

En sort blazer burde alle ha. Denne er fra Les Coyotes de Paris hos Mark+Brandy. Herlig stoffkvalitet med nydelig fall og flotte linjer. Dersom det er innenfor med jeans på jobben, er det en veldig fin kombinasjon til sort blazer. Stiletter, loafers eller pene sneakers fungerer - avhengig av din personlige stil, og kleskode på arbeidsplassen.

Dame med kort lyst hår, sort blaxer. hvit t-shirt og blå jeans
Sort blazer et et must have plagg i garderoben.
Dame med lyst kort hår, sort langt skjørt med knapper foran og hvit blondebluse
Dame med lyst kort hår, blå skjorte og sort skinnskjørt
Cowboydetaljer og mykt skinn.

Skjørt

Skjørtet fra Line of Oslo hos Mark+Brandy, stylet med linbluse fra Isabel Marant. En fin detalj er de naturfargede knappene på skjørtet som «snakker» med fargen på skoene. Feminint og fint antrekk, der både bluse og skjørt har karakteristiske detaljer.

Plagg i skinn går aldri av moten og skjørtet fra Envelope hos Kiman Woman er i mykt skinn, og har en kul beltedetalj. Vesken kan godt bryte med fargene i antrekket, helheten blir da litt mer spennende (denne fra Cala&Jade). Se for deg dette skjørtet med en chunky ullgenser, tette strømper og boots. En tøff og hverdagslig look. Kjempefint!

Et pent sort skjørt er også et must i jobbgarderoben. Silkeskjørt fra Anine Bing hos Kiman Woman med en deilig kasjmirgenser. Antrekket gir en elegant stil som passer hos de fleste arbeidsplasser. Pumpsene er mine favoritter - fra Anine Bing. Passe høy hæl, og den spisse tuppen gir edge til antrekket. Det største plusset er at de er gode å gå i!

Tilbake til kontoret antrekk
Sort silke og strikk fra Kiman Woman.
Dame med lyst kort hår har på seg en brun heldress
Dame med lyst kort hår og sorte solbriller går med en vinrød frakk og gule sko.
Brun jumpsuite fra Junkyard og brun kåpe og sko fra Ganni.
Dame med lyst kort hår sitter på en benk med en spraglete brun og beige dress.
Dame med lyst kort hår, stripete grå og hvit bukse og skjorte
Ton-i-ton fra Freyja og striper hos Mark + Brandy.
Dame med lyst kort hår, har på seg sort dress og hvit t-shirt
Helsort dress med smokingdetaljer fra Envelope hos Kiman Woman.

Brunt

Sjokoladebrunt er en delikat farge og oppleves mildere enn sort. Antrekket er noe mindre formelt som for eksempel passer til en person med et kreativt yrke, hvor det er en hverdagslig dresskode på kontoret. Den brune jumpsuiten er fra Junkyard.

Når vi snakker om sjokoladebrunt. Ta en titt på denne kåpen fra Ganni! Selv om jeg er avslappet kledd med jeans, ser man umiddelbart hakket mer elegant ut med en fin kåpe over. Legg merke til skoene, de er også sjokoladebrune med en rå gul detalj.

Ton-i-ton

Ton-i-ton er alltid en god idé! Dette er tøft, komfortabelt og stilig fra Max Mara hos Mark+Brandy. Trendy ørkensko fra Clarks og veske fra Acne gjør antrekket komplett. Det brune settet i paisley mønster er fra Freyja og kan pyntes ned med et par sneakers for eksempel.

Power dressing

Sist men ikke minst. Dette funker alltid, uansett! Helsort dress med smokingdetaljer fra Envelope hos Kiman Woman. Dette antrekket tar deg dit du vil!

Lykke til!

Marianne

Personlig Shopper Marianne er oppdatert på nyheter, trender og tendenser, og har et trent øye for detaljer. Hun kjenner butikkene på senteret godt og hjelper deg til å finne det perfekte antrekket, garderoben – eller fornyer hele din hverdagsgarderobe. Lyst til å prøve? Bestille time hos Marianne her.

Av Marianne Stene
Foto Henrik Lindal

Aktuelle merkevarer