Tilbake på kontoret - antrekkene vi ønsker oss nå!

Unngå kleskrise når du skal tilbake på kontoret.
Dame med lyst kort hår sitter ute, har på en sort dress med kort skjørt
Blazer, bukse og skjørt i flere varianter fra Kiman Woman og 4Women.

For mange av oss har joggedress og koseklær preget klesstilen på hjemmekontoret i pandemien. Heldigvis er vi på vei tilbake til normalen!

Tilbake på kontoret

For en glede det er å kunne ta på seg noe fint, jobbe side om side med kolleger og spise lunsj ute - for å nevne noen herlige hverdagsøyeblikk. Vi er i august, sesongen som er noe udefinerbar, midt i mellom sommer og høst, og det kan være noe «utfordrende» i forhold til valg av antrekk. Spesielt jobbantrekk når vi ikke har vært på kontoret på lenge. Det er for kaldt å gå med korte, blomstrede kjoler, og det er for varmt med bukse og genser.

Vår Personal Shopper Marianne har vært en tur på senteret og tipser her om garderobeklassikere som gjør det enklere å finne antrekk i morgenrushet.

Blazer

En klassisk blazer redder et hvert antrekk og kan brukes til både bukser og skjørt. Den kan og brukes med tilhørende bukse som dress - mulighetene er mange, og jeg kaller disse plaggene bærebjelker i garderoben.

Dressen fra Kiman Woman er en dress med en nydelig skreddersydd følelse, god kvalitet, pene sømmer og superfine detaljer. Dressjakken er oversized, noe som passer min personlige stil. Jeg føler meg velkledd, men behagelig antrukket. Under har jeg en T-skjorte for å understreke det avslappede uttrykket. Vil du gjøre antrekket et par hakk mer pyntet, velg en delikat silketopp eller en skjorte.

Klassikeren nålestripet dress bestående av blazer og skjørt er fra 4Women. Det gir et formelt og elegant inntrykk. Skoene rocker opp et ellers klassisk og elegant antrekk. Under en enkel hvit t-skjorte.

En sort blazer burde alle ha. Denne er fra Les Coyotes de Paris hos Mark+Brandy. Herlig stoffkvalitet med nydelig fall og flotte linjer. Dersom det er innenfor med jeans på jobben, er det en veldig fin kombinasjon til sort blazer. Stiletter, loafers eller pene sneakers fungerer - avhengig av din personlige stil, og kleskode på arbeidsplassen.

Dame med kort lyst hår, sort blaxer. hvit t-shirt og blå jeans
Sort blazer et et must have plagg i garderoben.