Maren Schias favoritter

Ung kvinne i rosa kjole smiler til kamera
Ung kvinne med røde skinnhansker og stripete bluse står med hodet vendt til siden
Sett farge på antrekket med disse røde skinnhanskene fra Hanskeriet
Miljøbilde av en butikk som selger hatter og hansker
Hanskeriet har et bredt utvalg av freshe hatter

It-jenta Maren Schia har en ungdommelig og leken stil, som har tatt moteverden med storm. Se Marens favoritter til BlogStyle her.

Er dere klare for en god dose høstinspirasjon? Jeg har vært så heldig å få lov til å samarbeide med Sandvika Storsenter for deres BlogStyle-kampanje for AW20! Sammen med Nina Sandbech, Gine Margrethe og Nnenna Echem skal vi fremme en litt leken “approach” til årets høstmote.

Vi har ulik stil, men har alle til felles at når det kommer til å prøve nye trender så er vi modige, samt at vi alltid kan finne en måte og inkorporere den aktuelle trenden til vår stil, slik at man fortsatt er tro mot seg selv. Denne “mantraen” ønsker jeg å smitte over på dere lesere, samt de besøkende på Sandvika Storsenter. Jeg vil fremme bruk av farger, teksturer og kunsten å bruke tilbehør for å gjøre høstmoten litt mer spennende. Så hva er vel et bedre sted å starte enn Hanskeriet?

Hanskeriet

Den enkleste metoden å oppdatere høstgarderoben på er med tilbehør. På toppen av ønskelisten min har det lenge vært et par skinnhansker i en fresh farge. De fingerløse skinnhanskene spriter opp et ellers så kjedelig antrekk, samt at for en som jobber mye fra telefonen, så er det behagelig å fortsatt kunne benytte seg av touch-funksjonen mens man har på hanskene. Det jeg liker med Hanskeriet er at ikke bare har de skinnhansker i god kvalitet, men de har også mange freshe hatter. To ulike tilbehør som lett kan gjøre et enkelt høstantrekk litt mer lekent. Så det gjelder å være modig med tilbehøret.

Det jeg liker ved Sandvika Storsenter er at de har alle de kjente kjedebutikkene, men de har også en rekke nisje-butikker slik som Hanskeriet.

Nærbilde av fargerike gulløredobber
Fargerike øreringer fra Maanesten