Maren Schias favoritter

Ung kvinne i rosa kjole smiler til kamera
Ung kvinne med røde skinnhansker og stripete bluse står med hodet vendt til siden
Sett farge på antrekket med disse røde skinnhanskene fra Hanskeriet
Miljøbilde av en butikk som selger hatter og hansker
Hanskeriet har et bredt utvalg av freshe hatter

It-jenta Maren Schia har en ungdommelig og leken stil, som har tatt moteverden med storm. Se Marens favoritter til BlogStyle her.

Er dere klare for en god dose høstinspirasjon? Jeg har vært så heldig å få lov til å samarbeide med Sandvika Storsenter for deres BlogStyle-kampanje for AW20! Sammen med Nina Sandbech, Gine Margrethe og Nnenna Echem skal vi fremme en litt leken “approach” til årets høstmote.

Vi har ulik stil, men har alle til felles at når det kommer til å prøve nye trender så er vi modige, samt at vi alltid kan finne en måte og inkorporere den aktuelle trenden til vår stil, slik at man fortsatt er tro mot seg selv. Denne “mantraen” ønsker jeg å smitte over på dere lesere, samt de besøkende på Sandvika Storsenter. Jeg vil fremme bruk av farger, teksturer og kunsten å bruke tilbehør for å gjøre høstmoten litt mer spennende. Så hva er vel et bedre sted å starte enn Hanskeriet?

Hanskeriet

Den enkleste metoden å oppdatere høstgarderoben på er med tilbehør. På toppen av ønskelisten min har det lenge vært et par skinnhansker i en fresh farge. De fingerløse skinnhanskene spriter opp et ellers så kjedelig antrekk, samt at for en som jobber mye fra telefonen, så er det behagelig å fortsatt kunne benytte seg av touch-funksjonen mens man har på hanskene. Det jeg liker med Hanskeriet er at ikke bare har de skinnhansker i god kvalitet, men de har også mange freshe hatter. To ulike tilbehør som lett kan gjøre et enkelt høstantrekk litt mer lekent. Så det gjelder å være modig med tilbehøret.

Det jeg liker ved Sandvika Storsenter er at de har alle de kjente kjedebutikkene, men de har også en rekke nisje-butikker slik som Hanskeriet.

Nærbilde av fargerike gulløredobber
Fargerike øreringer fra Maanesten
Nærbilde av ulikt tilbehør til dame
Maanesten er fylt med trendy tilbehør
Nærbilde av en joggesko som blir holdt opp av en hånd
Nærbilde av en joggesko som blir holdt opp av en hånd
Kule sneakers fra Footlocker og Anton Sport

Tilbehør fra Maanesten

En annen butikk som akkurat har åpnet på Sandvika Storsenter er Maanesten! Maanesten har lenge vært en favoritt hos meg, og jeg bruker både deres ringer og øredobber hver eneste dag. Jeg er også spesielt glad i deres hårklyper, da jeg er “allergisk” mot hår i ansiktet, og er avhengig av å sette det bort. Da er det superpraktisk med en hårklype festet på veske stroppen, slik at den alltid er innen rekkevidde. Det gir også det lille ekstra til hvilket som helst antrekk. De er veldig gode på pris, og passer utmerket som gave. Selv handler jeg utelukkende bursdagsgaver til venninner hos Maanesten, nettopp fordi det som oftest faller alle i smak. Derfor er det utrolig praktisk at de har åpnet en butikk hos Sandvika Storsenter. Butikken er jo også en godteri-butikk i seg selv, så man blir jo bare i godt humør av å være der.

Sneakers i alle farger

Jeg er av typen som bruker sneakers hele året, og jeg syns de fungerer like godt til dressbukser, kjoler og sweatpants (som forsåvidt er en stor trend denne høsten). På Sandvika Storsenter har de en rekke butikker som selger sneakers, blant annet Urban, Footlocker, Anton Sport, Bianco, Din Sko, Nilson Shoes osv. Hos Footlocker fant jeg et par som passer til høstens farger, nemlig naturtoner. Det gule innslaget gjør at de spriter opp antrekket et hakk. Pastellgult passer egentlig utmerket med høstens jordtoner, da den er ganske nære de fargene. Jeg fant også en litt mer sporty modell fra Anton Sport , som jeg ville brukt dersom jeg har en lang dag med møter hvor man skal løpe litt rundt, eller en lang dag med høstshopping på Sandvika Storsenter :-)

Nærbilde av skinnmokasiner i gullhylle
Mokasiner fra Ganni
To unge kvinner i trendy antrekk
Antrekk fra Ganni
Nærbilde av en fargerik veske på en gullhylle
Tilbehør fra Ganni

Ganni

Det er nok ingen hemmelighet at Ganni på Sandvika Storsenter er en stor-favoritt.. Ganni utstråler virkelig essensen jeg ønsker å fremme ved høstmote - nemlig modighet og lekenhet. Hos Ganni står alltid farger og mønster sentralt, og de klarer likevel å gjøre det anvendelig. På bildet kan dere også se hvordan jeg og Nnenna har stylet våre favoritter fra Ganni. Har også lagt ved to tilbehørs favoritter, som virkelig kunne piffet opp min høstgarderobe.

Nærbilde av en brun fletteveske i skinn
Favorittveske fra Cala Jade. Perfekt for nye studenter og som jobbveske
Nærbilde av et øyeskyggepalett fra Dior
Nærbilde av flere parfymeflasker på rekke
Forny sminkepungen med høstfavoritter fra Dior og Byredo

Kiman Woman

På Kiman Woman fant jeg en av mine absolutt favorittmodeller fra Cala Jade, nemlig Misu. Denne var dog i størrelse L, som passer perfekt for nye studenter og som jobbveske. Jeg syns også det er enklere å style store kåper og jakker med en litt stor veske, slik at vesken ikke blir gjemt i antrekket.

Oppdater sminkepungen

Selv om tilbehør enkelt kan forandre høstgarderoben, så kan enkle grep i sminkepungen, og ikke minst duftgarderoben også endre stemningen. Et av mine kjennetegn når det kommer til sminke er min bruk av øyenskygge. På Fredrik&Louisa-butikken på Sandvika Storsenter fant jeg den perfekte øyenskyggepaletten til høsten med rødlige bruntoner fra Dior. Jeg elsker også å variere mellom dufter, spesielt utover sesongene. Hos Fredrik&Louisa fant jeg “Eau de Soleil Blanc” fra Tom Ford, som egentlig er en sommerduft, men som fint kan brukes for en mykere overgang mot høst. Hos Mark+Brandy hadde de et stort utvalg av Byredo dufter, og “Mojave Ghost” har vært på toppen av ønskelisten min lenge.

Nærbilde av tallerken med pasta og scampi
Spiselige favoritter på Sandvika Storsenter.
Ung kvinne som poserer i blå dressjakke og beige slengbukser
Antrekk fra Zara

Spisesteder på Sandvika Storsenter

Selvsagt ønsker man påfyll av inspirasjon når man vandrer gjennom Sandvika Storsenter, men det er også viktig med påfyll i magen, hehe... En av kvalitetene jeg setter stor pris på ved Sandvika Storsenter er utvalget, og man finner spisesteder for enhver smak. På The Juicery finner du min absolutt favorittjuice nemlig “Raja”, den smaker som lemonade, bare bedre! Jeg og Nnenna spiste også hver vår pasta på Saporito, jeg valgte “Scampi All’ Arrabiata” og den var himmelsk.

Zara

Det er også verdt å nevne at Sandvika Storsenter er det eneste senteret i Norge som har egen Zara-butikk. Er du litt usikker på hvordan du skal inkorporere høstens trender inn i din garderobe, så er det enkelt å finne budsjettvennlige alternativer hos Zara, for å kunne utfordre seg selv og leke seg med de nye trendene.

Håper dere vil stikke innom Sandvika Storsenter, og da spesielt under BlogStyle kampanjen fra 1-19.september, så får dere sett mine favoritter, samt masse påfyll av inspirasjon mot høsten.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00