Livsstilskonseptet GRANIT har åpnet på Sandvika

Livsstilskonseptet GRANIT har åpnet på Sandvika Storsenter.
Tidløst svensk design med nyttige funksjoner.
Hos GRANIT finner du smarte og funksjonelle produkter som forenkler hverdagen.
GRANIT er et livsstilskonsept som omfavner naturlige farger og materialer inspirert av naturen.

Sandvika Storsenter har en god miks av kjede og -nisjebutikker, og utvidet i september med et nytt livsstilskonsept da GRANIT åpnet dørene.

GRANIT

GRANIT ble grunnlagt i 1996 rundt et kjøkkenbord av Anett Jorméus og Susanne Liljenberg. Forretningskonseptet var å lage et livsstilskonsept som forenklet hverdagen. Smarte og funksjonelle produkter for hele hjemmet i naturlige farger og materialer med inspirasjon fra naturen.

GRANIT åpnet sin butikk på Sandvika Storsenter i starten av september.

Miljø og bærekraft

GRANIT er selskapet som verdsetter miljø og bærekraft. Deres klare mål og fokus er å kunne tilby bærekraft for mennesker, miljø, produsenter og deg som forbrukere. I tillegg elsker de tidløs svensk design med god funksjonalitet.

I dag tilbyr GRANIT et stort utvalg innen interiørdesign, som belysning, tekstiler, møbler, kjøkkenartikler og baderomsutstyr.

Designfilosofi

GRANIT sin designfilosofi handler om bærekraftig design for fremtiden. Det brukes istedenfor trender, bærekraftige og naturlige materialer som eldes vakkert over tid. De tror på å dekorere hjemmet ditt med et par velvalgte ting av kvalitet og som matcher sammen over tid.

Smarte løsninger og multifunksjonelle produkter for hverdagen er grunnlaget for vår designprosessen. Et rolig og levende hjemmemiljø med sesongplanter og naturlige materialer ligger til grunn i alt som gjøres. Produktene er designet for å inspirere kreativitet og forenkle livet ditt, for å gi deg mer tid til å leve.

Butikken ligger i 2 etg. på Elvetorget - ta deg en tur da vel!

Granit
GRANIT finner du i 2 etg. på Elvetorget.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00