Kåpene og frakkene vi elsker nå

Tre kvinner som poserer i ulike høstkåper
HØSTNYHETER: Du vil komme til å lengte etter kjøligere temperaturer. Her en frakk med hundetannmønster fra Gina Tricot, kr 1199,- / Trenchcoat i skinnimitasjon fra H&M, kr 799,- / Camilla Pihl kåpe fra For Women, kr 5500,-
Modell som poserer i lang høstkåpe
Produktbilde av kåpe
Bilde til venstre: Trixie kåpe i ullblanding fra Bik Bok, kr 899,- Bilde til høyre: Day Escape kåpe fra Day Birger Et Mikkelsen, kr 4000,-

Med disse flotte høstjakkene i klesskapet vil du lengte etter kjøligere temperaturer.

Høsten byr på flotte nyheter i butikkene, og er det ett plagg vi alle er på leting etter når temperaturene synker og mørket sniker seg på, så er det en ny og fin kåpe eller frakk.

Den setter prikken over i-en til ethvert antrekk, og gir deg ekstra motivasjon til å trosse det varierende høstværet og komme deg ut i friske høstfarger og frisk luft.

Farger

Sentralt for høstsesongen er jordfarger i alle varianter. Okergult, rustfarger, nyanser av grønt, beige og brunt, er klassiske innslag. Fargen som spesielt stikker seg ut denne sesongen er imidlertid er brunt.

Den lune, varme og livlige fargetonen består av flere farger og er dermed enkel å kombinere med andre nyanser. I motsetning til svart er den også litt mer diskret, og lar dermed andre plagg du kombinerer den med skinne for seg selv.

Ifølge er brunt det nye sorte og skal gjerne brukes fra topp til tå, så her må du gjerne gå for en lang frakk eller kåpe i den trendy fargen.

Mønstre

Er det ett mønster som virkelig skiller seg ut denne sesongen, så er det rutene. I alle størrelser, farger og varianter – og det er det perfekte mønsteret for yttertøy.

Gingham-ruter, tartan-ruter, tattersall-ruter, skotske ruter, glen-ruter, buffalo-ruter, hundetannmønster og klassiske ruter – store eller små, de vil alle være å se blant høstens jakker, kåper og frakker – og vi elsker det!

Collage av tre høstkåper
FRAKK: Frakk i ullblanding fra Kappahl, kr 1299,- / Frakk i ullmiks fra H&M, kr 1499,- / Frakk fra Arnie Says/For Women, kr 4000,-