Høstferie – tips til ting å gjøre i nærområdet

Utsiktsbilde av fjord og skog
HØSTFERIE: Her får du tips til flotte opplevelser og aktiviteter i nærområdet. Foto: Øivind Haug
Grønn skog med sollys
HØST: Kom dere ut i den friske høstluften og nyt de flotte fargene høsten har å by på. Foto: Patricia Papageorgiou

Sandvika byr på opplevelser og aktiviteter som passer både store og små. Her får du tips til hyggelige opplevelser når dere skal tilbringe høstferien hjemme.

Det er mange som skal tilbringe høstferien hjemme i år. Heldigvis finnes det en rekke hyggelige aktiviteter og opplevelser for store og små i nærområdet.

Ta med barna på Sjøholmen Kunst og Kulturhus, Kreativitas på Stabekk eller på Engineerium på Fornebu, et vitenskapssenter og museum på Quality Hotel Expo. Ellers er det mange muligheter for sykkelturer, fotturer og utflukter, kultur, soppturer, teltturer og overnatting.

Vi har tatt en prat med Patricia Papageorgiou, regionsansvarlig i Visit Asker og Bærum, som deler noen av sine beste anbefalinger i området.

Tre aktiviteter for barna

– En aktivitet som jeg selv syns er veldig morsomt, er å ta med barna til Kreativitas på Stabekk. Her er det lagt opp til ulike aktiviteter hver dag i høstferien, og du kan melde på barnet ditt én dag, tre dager eller hele uken, forteller Papageorgiou

Dette er et sted der kreativiteten virkelig får utfolde seg, og barna får være med å lage eget slim, dekorere plagg og tekstiler, lage egne reflekser, bygge fuglematere m.m.

– Her kan dere også kjøpe aktivitetspakker dere kan ta med hjem.

Fire barn i fargerike hatter
KREATIVITAS: Et hyggelig og kreativt aktivitetssenter for barn. Foto: Kreativitas