Høstens kuleste boots

Dame i grå kåpe sitter på en stol foran beige vegg

40 stilige boots til ham og henne, som sørger for at du holder stilen og varmen når høstsesongen kommer snikende.

Alle elsker for tiden joggesko – de er sporty, chunky, kule og meget komfortable. Når høsten melder sin ankomst, er det imidlertid lurt å ha et eller flere skopar på lager som tåler litt mer vann, vind og vær, og som samtidig sørger for at du holder stilen.

Vi har plukket ut noen av våre favoritter til både dame og herre fra Sandvika Storsenter akkurat nå, og her vil du garantert finne noe som faller i smak.

Kule boots til henne

Høsten 2020 byr på et bredt utvalg av boots, støvletter og skoletter. Mest trendy er cowboy-inspirerte boots, og du vil nok finne mange hvite modeller, som egner seg like godt til et par jeans som til høstens kjolenyheter.

Den chunky stilen som tidligere er blitt meget populær blant sneakers, har også denne høsten funnet veien til sesongens boots. Høye massive såler med markerte mønstre går igjen blant flere av modellene.

Kule boots til ham

Cowboy-trenden er like gjeldende til ham som til henne, så i tiden fremover vil du nok se et bredt utvalg av cowboy-boots også til herre i skobutikkene. I tillegg til at flere modeller har elementer fra den chunky stilen.

Likevel vil utvalget være størst blant klassikerne – chelsea boots, skinnstøvler, ankelstøvler, boots med snøring og semskede vinterboots.