Høstens fineste jakker

Mote jakke trender
Mote jakke trender
Mote jakke trender
Svart lang dunkåpe fra The Vibe 9000,- | Svart kort dunjakke fra The Vibe 6000,-
Mote jakke trender
Mote jakke trender
Dunjakke fra The Vibe 5200,- | Blå dunjakke fra Olivia’s Verden 1499,-
Jakketrender høst
Mote jakke trender
Brun dunjakke fra Junkyard 2699,- | Brun dunkåpe fra heltCOCO 4549,-

Det beste yttertøyet holder deg varm, og sikrer at du går høsten stilig i møte. Her er våre favoritter.

Vi er så klare for høst. Jakker som bomberjakken og quilt-jakken holder oss varme og trendy, mens en klassisk kåpe er et must i garderoben. Vestens mange bruksmuligheter gjør den til en favoritt i både regn, sol og hutrende kulde, og det samme gjelder så klart dun! I vårt langstrakte land er dunjakker- og kåper en varmende helt. Her har vi funnet fram et herlig utvalg av ulike muligheter for å holde varmen framover.

Dun

Det er veldig naturlig at dun er en klar favoritt her til lands, år etter år. Den holder oss varm i den kaldeste kulden. Den holder oss stilige, også. Dunjakken har dessuten vært gjennom noen skikkelige oppgraderinger de siste årene, og flere er nå fargerike og har iøynefallende detaljer. Det gjør jakken eller kåpen desto mer moteriktig, og vi har funnet fram de aller råeste!

Mote jakke trender
Grønn kåpe fra Olivia’s Verden 1699,- boots fra The Vibe 1599,-

Knall er kult

Sterke farger har blitt den nye normalen. Hvem skulle trodd det, for knallfarger som rosa, grønt og blått har blitt like selvfølgelige valg på yttertøy som grått eller svart. Så klart, om du er fan av knallfarger da. Men en vakker statement-kåpe eller jakke i sterk farge er råfin til en myk lue i ull, blå denim og chunky boots.

Jakketrender høst
Mote jakke trender
Elen: Lys lang kåpe fra Freyja 6495,- Marianne: beige kåpe fra Freyja 7295,- | Lyseblå kåpe fra The Vibe 8099,-
Mote jakke trender
Mote jakke trender
Fuskepels fra Zara 799,- | Beige jakke fra WoolLand 3000,- lue 800,-

Lys og lang

En fotsid kåpe sender nikk til 90-tallets minimalisme, og er sofistikert og elegant. Beige og kamel er så klassisk som du får det, men velg gjerne skarpe hvite toner eller lyse pasteller, slik som lyseblått. Style det med strikkede gensere, dressbukser eller jeans. Et par hvite eller beige boots er prikken over i’en.

Myk og god

Shearling og fuskepels er myke og milde i kulden, og en kompanjong som passer perfekt til eksempelvis helsvart. Disse er like fine til festligheter som til hverdags.

Bomberjakke fra Cubus 499,- veske 249,- hals 349,- | Hvit bomberjakke fra Gina Tricot 399,- Svart kjole 499,- jeans fra HM 249,- boots fra Shoe Gallery 1899,-

Bomberjakke

Vi så bomberjakken gjøre comeback i fjor, og den holder stand. Den er ideell akkurat nå, rå til mørke jeans og boots, stilig til en silkekjole og hæler til kvelds og komfortabel til en stor strikk og lue. Fungerer også helt topp til joggedress og sneakers, spør du oss.

Jakker trender høst
Er du en mester i lag på lag er den tjukke cardiganen noe for deg. Denne er i grenseland genser/jakke, men med ulltrøye, ullgenser og en lue er denne finfin på både søndagstur og til jobb så lenge været tillater det. Sessa 4499,-
Kååetrender høst
Jakker høsttrender
Kåpe fra Gina Tricot 899,- grå blazer 699,- bluse 349,- dressbukse 499,- veske 299,- pumps fra Shoe Gallery 999,- | Elen: sort kåpe fra Freyja 5495,- veske fra Freyja 1500,- Marianne: kort jakke fra littSNOB 5699,-
Høstjakker og kåper trender
Høstjakker og kåper trender
Rosa jakke fra Kappahl 899,- bukse 499,- | Blågrå jakke fra Kappahl 899,- bukse 499,-

Den sorte

Når det kommer til fargepalett er svart vintervalget som troner på toppen, og en svart jakke er noe de fleste av oss har i garderoben. En svart kåpe i maskulint snitt er stilig til dress, jeans og kjole, mens en fluffy svart shearling rocker opp svarte jeans og støvletter.

Tynn quilt

Dette er en stor trend: quiltede jakker! Den er perfekt under kåpen på de kaldeste dagene, og over en ullgenser når solen skinner. Kul til tights på vei til trening, til stripete bukser på bytur og til croppede bukser og loafers med massiv såle.

Kåper fra Freyja
Marianne & Elen i kåper fra Freyja
jakker
V: Strikkegenser fra Lindex 499,- skjørt 349,- poncho 649,- | H: Beige vest fra Lindex 399,- skjorte 349,- jeans 399,-
Grå kåpe fra Message 3499,-
Mote jakke trender
Grå ulljakke fra Gant 3999,-

Vest

Vesten har mange bruksområder. Den kan brukes for seg, under en tynn boblejakke, eller som et sporty innslag under en elegant kåpe. Her viser vi den i ensom majestet, og som et ekstra lag under en dunjakke.

Skjerf-poncho

Denne ponchoen skaper en ekstra dimensjon utenpå en flott kåpe, men gjør også sitt til at du holder varmen på egenhånd. Snurr den rundt deg, eller la den henge – ponchoen gir en vakker og stilig effekt.

Ruter

Denne trenden er godt synlig i motebildet – ruter vender som regel tilbake hver høst, men i år ser vi den i en rekke spennende varianter. Som her! I lys grått og hvitt er rutene diskret, og denne kåpen kan dessuten brukes på vrangen. Et elegant plagg du vil ha glede av i mange år.

Den korte

En pen kort jakke i en deilig ullkvalitet er klassisk og stilren. Bruk til dressbukser og iøynefallende sneakers, til hvite jeans og boots eller miks med bukser i for eksempel rødt for en stil med en dæsj av farge.