Gine Margrethes favoritter

Ung kvinne som smiler mot kamera
Ung kvinne plukker ut klær i klesbutikk
Ung kvinne som sitter i en stol mens hun poserer i trendy antrekk
Ung kvinne som poserer i trendy antrekk på kjøpesenter
Bilde til venstre: Perfekt til innekos hos Freyja. Bilde til høyre: Denne jakken fra Missoni er noe du aldri kommer til å kvitte deg med. De klarer å få crazy mønster til å holde seg år etter år, og det kommer alltid til å være en slager.
Ung kvinne som poserer i rutete skjortejakke og brune bukser
Denne outfiten som er en av favorittene ligger og lurer hos De fem hjørner.

Gine Margrethe får mote til å se avslappet og coolt ut. Bli inspirert av hennes favoritter til høstens BlogStyle.

Long time no blog! Men så veldig hyggelig og endelig skrive igjen – meditativt. Jeg har under radaren lusket i de nydelige gangene til Sandvika Storsenter. Huket av alle mine favoritter, shoppet, spist og fikk en følelse av ferie der jeg tuslet rundt på jobb.

Jeg gikk fra hvilepuls til cardio, og tilbake igjen. Iveren har en tendens til å ta meg når jeg finner skatter. Det er i disse stunder jeg elsker jobben jeg har. Så jeg gikk fra den ene butikken til den andre, hang av favoritter og lar de nå vandre.

Sandvika – nå er du fin, altså. Du har bakst og kaffe som varmer mitt hvetehjerte, du bærer mine favorittmerker, blomsterhav som gjør det vanskelig å velge – det gir meg egentlig følelsen av fredag hele uken. Takk!!! Har til og med funnet noen interiørfavoritter, kan du tenke deg?!

Ung kvinne som smiler mot et speil mens hun drar en grønn fiskehatt ned over hodet
Antrekk fra Olivias Verden
Ung kvinne som poserer et brunt kordsett inspirert av 70-tallet
Dette kordfløyelsettet hos Message er vinneren. Du kan bruke det hver for seg og sammen. Elsk på fargen, stilen og 70-talls sjvongen!)
Ung kvinne i hvit dress smiler og ler
Ung kvinne som poserer i brun silkekjole i prøverom
Bilde til venstre: Sett fra Ganni - en dress bør alle ha i skapet. Du kommer til å bli overrasket hvor mye du kommer til å få bruk for den. Buksen er lekker inntil en oversized ullgenser, mens blazeren passer til alle antrekk. Bilde til høyre: En kjole som kan styles til pent, men også til boots og en blazer - denne fra Envelope som du finner hos Kiman Woman.

Favoritter på Sandvika Storsenter

Jeg spår nemlig en rolig høst fylt med innekos, tur, om vi er heldig; middager med venner og noen late søndager på kafè. Min go-to er da deilige ullgensere, jakker, og pieces som enkelt kan gjøre antrekket det lille ekstra. Det skal være behagelig, enkelt å mikse – og man skal få utnyttet plagget til det fulle.

Jeg gleder meg over å vise mine favoritter som er merket i butikkene – og must-haves.

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00