El Camino åpner restaurant på Sandvika Storsenter

Skreddersy din egen burrito.
Perfekt mørt kjøtt rett fra kulegrillen.
Fish taco med torsk fra Båtsfjord må prøves.
El Camino tilbyr og takeaway og catering.

Skreddersy din egen burrito eller taco, velg kvalitetskjøtt fra lokale leverandører som Stange og Strøm-Larsen og opplev perfekt grillet kjøtt på kulegrillen.

El Camino

Vi vet at våre kunder er opptatt av god mat. Vi vet også hva kundene våre vil ha. Denne høsten åpner derfor restauranten alle har ønsket seg: El Camino! El Camino ligger på gateplan mot Claude Monets allé og er et viktig steg i vår plan om å styrke senterets serveringstilbud.

5 raske om El Camino

Vi har spurt styreleder i El Camino Magnus Berner om hvilken visjon han har for restauranten.

  • Nordmenn er glade i meksikansk, vi vet ikke om noen andre land med taco-fredag. Men for de som ikke kjenner dere fra før, kan du si hva som er så spesielt med El Camino?

- El Camino er inspirert av Mexico og Sør-California og vi lager mat basert på autentiske meksikanske prinsipper i en avslappet og uformell atmosfære. Alt er laget fra bunnen av, og selve smykket er en maskin som lager ferske tortillas foran øynene på kunden. I tillegg har vi en Josper grill som gir en herlig røyksmak på kjøttet. Våre leverandører er Stange kylling, Strøm-Larsen og BAMA. For de som ikke har prøvd fish taco med torsk fra Båtsfjord kan jeg anbefale den på det sterkeste.


Josper er en kullfyrt, lukket grillovn fra Spania. Grillen har tatt restaurantmarkedet med storm og brukes av kokker som vil oppnå høyest mulig kvalitet ved grilling på kull. Dette har gjort Josper til verdensledende innenfor grilling! El Camino bruker derfor Josper kullgrill for å gi deg det best mulige resultat.

  • Hvilken opplevelse ønsker du å gi gjestene dine?

- Dette skal være et sted hvor du kan ta en pause i en hektisk hverdag og nyte ekte mat laget med kjærlighet og entusiasme. Kom i dress eller joggebukse, El Camino tilbyr en avslappende Baja vibe.

  • Har du dine egne favoritter på menyen?

- Fish taco er en favoritt, og kylling taco/bowl med salat, guacamole, mais, chipotle salsa, pico de gallo og en squeze med lime. Scampi-taco er også nydelig.

  • Kan man arrangere bursdager, eventer og konferansemiddager hos dere?

- Ja absolutt, vi er fleksible og kan arrangere både bursdager og andre arrangementer.

  • Hva med rettigheter, kan man nyte et glass på El Camino før kinobesøket for eksempel?

- Ja, på El Camino har vi alle rettigheter.

El Camino åpner 15. september på Sandvika Storsenter - velkommen!


El Camino tilbyr og takeaway og catering.
Foto & tekst
El Camino/Amfi Kreativ