8 trender du kan legge til i høstgarderoben

8 høsttrender med elen Kristvik
Høst betyr strikk og lag på lag.
8 høsttrender
8 høsttrender
Jakke 2200,- Collegegenser 1600,- Joggebukse 1600,- Genserkjole 1600,- Silkeskjørt fra Anine Bing 2800,- Alt fra Kiman Woman.
8 høsttrender
Vest littSNOB 1599,- Fleece-vest Ganni 2495,-
Boots Nye Sko 2699,-
8 høsttrender
8 høsttrender
8 høsttrender med elen Kristvik
Poncho Isabel Marant 7200,- Hals Ilag 900,- Mark + Brandy. Grønn skinnkjole The Vibe 2499,-

Her er trendene som holder deg varm, og holder stilen i høst.

Ny sesong

En ny sesong er foran oss! Høsten bringer med seg en rekke trender, og vi elsker faktisk alle sammen i år.

Trendene i høst er klassiske, og holder derfor mye mer enn en sesong, dessuten er de tilført iøynefallende detaljer som er med på å gi stilen din det lille ekstra.

Jordfarger

Personlig noe av det fineste jeg vet om, nemlig en miks av duse jordfarger. I høst vises disse fargene i avslappede skjortejakker, myk strikk og glansfull silke, joggedresser og dresser. Style gjerne jordfarger fra topp til tå. Bryt gjerne med for eksempel grønne sko, eller la en sort veske gi antrekket en ekstra kontrast.

Skinn

Skinnjakker, skinnkjoler, bukser, skjorter. You name it, for skinn er brennhett akkurat nå. Vi elsker statement-kjoler i skinn eller skinnjakker med iøynefallende design. Et skinnskjørt med høyhalser er en evig aktuell styling, eller velg en romslig skinnskjorte over enkel t-skjorte og silkebukser.

Fleece

Trenden du garantert blir glad i. Fleece er kanskje ikke det man først og fremst tenker på som trendy, men i høst er materialet akkurat dét. En jakke eller vest i fleece er looken du trenger på fjellet, men også på en ruslerunde i byen.

Strikk

Tykke kabelstrikkede gensere er blant høstens mest anvendelige plagg. Det er også plagg som passer de fleste, fashionista eller ei. I tillegg er den simpelthen gull verdt når gradestokken synker og vi trenger varmen en myk strikk gir oss.

Høye støvler

En skikkelig favoritt! Bruk til miniskjørt, lengre kjoler, jeans eller bukser. Trenden med chunky høye støvler er en du kan leke med, eller holde enkel ved å la støvlene være fokus i antrekket.

Poncho

Er du ute etter et statement har du kommet til riktig trend. Ponchoen gir en stilig silhuett, og er råfin til høstens chunky boots. Enkel og monokrom eller mønstrete og fargerik er opp til deg.

Hals

Denne trenden så vi antydninger til sist vinter, og nå er halsen like naturlig å kle seg i som et skjerf. Kanskje mer praktisk også? Halsen trekker du over en penkjole, strikkegenser eller t-skjorte, og den lover å holde varmen for deg når du trenger det.

Skulpturelt

Denne trenden er morsom. Rett og slett fordi den like gjerne kan pryde en dunjakke som en collegegenser eller kjole. Skulpturelle detaljer som store, myke kraver, skarpe skuldre, overdådige skuldre, overraskende former og snitt gjør sitt til å gjøre høstens mote interessant. Vi elsker en ny vri på dunjakken, og silhuetten en genser med kraftfulle skuldre gir.

Av Elen Kristvik
Foto Henrik Lindal