Gode tips til høstens aktiviteter

figurer laget av kongler og pinner, pyntet med hobbyartikler fra panduro
Med et DIY-sett liggende i skapet har du alltid et ess i ermet. «Funky Forest Friends» og andre DIY-sett finner du hos Panduro.
1000bein-figur laget av nøtter og pinner, pyntet med hobbyartikler fra panduro
barn kledd ut i hvit kjole, rødt hår og ansiktsmaling
dame med bustete hår, ansiktsmaling, rød hatt og svart overdel holder en svart ballong
Ansiktsmaling og fargehårspray er morsomt for barna, og en enkel måte å lage et kostyme på. Panduro har ansiktsmaling til både barn og voksne. PS! Du finner også selvlysende ansiktsmaling!
dame kledd ut som katt med fargede øyenlinser
For de voksne kan det være morsomt med noen skumle linser. NB! Linser er det 18 års aldersgrense på.
hvit kake med sukkerlokk
Lag din egen søte mumie-kake til halloween. Sukkerpasta og marsipan finner du hos Panduro.

Høsten er som skapt for å kose seg innendørs med hyggelige aktiviteter sammen.

Og hvorfor ikke gå all-in til halloween i år med ansiktsmaling og noen skumle linser. Hos Panduro finner du det du trenger.

Hyggelige hobbyaktiviteter

Selv om høsten også kan være fin, vet vi det kommer dager hvor man bare blir inne. Da er det gull verdt å ha noen morsomme hobbyaktiviteter dere kan ta frem og pusle med sammen. Man behøver ikke så mye, finn noen morsomme stener, kongler, grener og løv ute og lag morsomme figurer ved hjelp av litt maling, noen tøybiter og litt lim. Her er det bare å la barna være kreative. Hos Panduro har de alt du behøver av hobbyartikler, også fine DIY-sett.

Alt til halloween

Både voksne og barn synes det er morsomt å kle seg ut. Kostymene lager dere enkelt selv, og med litt ansiktsmaling og fargehårspray har du plutselig en søt klovn!

Med sukkerpasta lager du enkelt fin dekor og pynt til kaker. La barna være med og lage egne figurer til å pynte kaken eller bordet med. Og glem ikke å dekorere hjemmet også, med skjeletter, gipsmumier, store edderkopper eller hvorfor ikke lage dine egne spindelvevlys?

Aktuelle tilbud

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00