20 kjoler til å feire nasjonaldagen i

17 mai kjoler
17 mai kjoler
17 mai kjoler
Skjortekjole heltCOCO 1949,- Svart kjole med grønne detaljer fra Baum und Pferdgarten heltCOCO 2399,-
17 mai kjoler
17 mai kjoler
Svart kjole fra One & Other 2000,- Blazer 5900,- Pia Tjelta kjole 4600,- Alt fra Kiman Woman

Herlig kjole-bonanza!

Bunad eller kjole

17. mai nærmer seg med stormskritt, og siden det ikke akkurat har vært overflod av festlige tilstelninger det siste året, benytter vi mer enn gjerne anledningen til å trekke i finstasen.

Vi gleder oss vilt! Mange sverger så klart til bunaden denne dagen, men om du ønsker å la den hvile, eller ikke har, så har vi satt sammen en stor guide av flotte kjoler i ulike stiler. Blonder og blomster er klassikere, men det finnes en rekke andre muligheter også. Her er det noe for enhver smak, og selvfølgelig kroppsfasong.

Mørke toner

En sort kjole er kanskje ikke det mest opplagte valget 17. mai, men vi kler oss gjerne i mørkt, vi. Det gjør dessuten at 17.mai-sløyfa får mye fokus, og det liker vi. Kjør en klassisk stil i sort, med en enkel kjole (for eksempel i lin) til en pen blazer. Eller gå for en ankellang kjole i silke og fugletrykk, som den fantastiske kjolen fra Pia Tjelta hos Kiman. Style med nedtonet tilbehør, slik at flagg og sløyfe får skinne.

No image format Selected

17 mai kjoler
17 mai kjoler
Kjole heltCOCO 1399,- Stripete lyseblå kjole Sessa 699,-

Lyseblått

Vi la merke til fargen lyseblått på vår jakt etter 17. mai-kjoler. Det bugner av den! Denne fargen er frisk og fin til de aller fleste hudtoner, og den gjør seg veldig godt på enkle kjoler til staselige anledninger. Den kan være smårutete, stripete eller ensfarget.

Vi fant blant annet en vakker kjole i krepp med små puffermer og romslig fasong hos heltCOCO, og en fin stripete variant hos Sessa. Style de med en blomsterkrans, gullsmykker og et par sandaler for en stil som oser sommer. Denne kjolen tar du enkelt med deg videre inn i varmen, kle den opp med hæler og håret i en stram hestehale, gjør den klar for stranden med slip-in-sandaler og en oversized strandveske.

No image format Selected

17 mai kjoler
17 mai kjoler
Blomstrete kjole 1795,- Blazer 3295,- Alt fra fra Ganni. Kjole byTimo hos Kiman 2800,-
17 mai kjoler
17 mai kjoler
17 mai kjoler
Kjole med rosa blomster Freyja 2799,- Kjole Pia Tjelta hos Kiman 3200,- Kjole Undorn hos De Fem Hjørner 2200,-

Blomsterpike

Det er noe eget med en blomstrete sommerkjole. Den er P E R F E K T å feire nasjonaldagen i, og resten av sommeren i grunn. Norske byTiMo lager nydelige og behagelige kjoler i vakre blomstermønstre, det samme gjør skuespiller og designer Pia Tjelta.

En blomstrende kjole i en feminin fasong kan styles med enkle flippflopper eller høye hæler. En annen trend på skofronten er tresko (yes!) eller chunky sandaler. Begge er statement-tilbehør og kule kontraster til kjolen.

No image format Selected

17 mai kjoler
17 mai kjoler
Lange kjoler, begge fra DAY Birger et Mikkelsen 2400,-
17 mai kjoler
17 mai kjoler
17 mai kjoler
Gul kjole Sessa 1400,- Rød kjole heltCOCO 2999,- Oransje mønstrete kjole heltCOCO 3469,-


Mønstermaksimalisme og knallfarger

Dette er noe for den som ønsker et iøynefallende og annerledes antrekk. Gå for sterke farger og store mønstre, gjerne på fotside kjoler, som to favoritter fra Day og en herlig drøm av en rød kjole fra Katrin Uri hos Helt Coco.

No image format Selected

17 mai kjoler
Blonder og hvitt – alltid fint! Kjole fra DAY Birger et Mikkelsen 900,-

Hvitt er en hit

Evig aktuell – evig fin på 17. mai. Hvite kjoler med flagg i hånden er unektelig en vinner, være seg kjolen er i blonder, silke eller lin.

Velg og vrak i feminine eller romslige kjoler, korte eller lange, med spagettistropper eller lange ermer. Sleng en hvit kabelstrikket genser over skuldrene, plasser solbriller på nesetippen og nyt dagen fra start til slutt.

No image format Selected

17 mai kjoler
Kjole fra Max Mara- De Fem Hjørner 3699,-

Striper

Striper gjør seg meget godt på volangkjoler eller skjortekjoler. Den styles enkelt opp eller ned, og er derfor anvendelig og en god kompanjong gjennom sommermånedene. Fin til pene og feminine hæler, rå til sneakers og en oversized jeans-jakke.

No image format Selected

17 mai kjoler
Kjole fra Campo littSNOB 1799,-

Duse toner

Ensfarget beige eller et mønster i duse, beige toner er en råfin kontrast til dagens viktigste tilbehør – nemlig det norske flagg. Style den ton-i-ton med beige sandaler eller hæler, eller gå for en spenstig farge, som neongul. Så stilig!

Gratulerer med dagen!

Elen

Aktuelle tilbud

  • Atelier Rêve, Confettibird, Dark Department, Endless, Hale Bob, Hest, Karen by Simonsen, My Essential Wardrobe, Nature Cashmere, Part Two, Pourchet Paris, Soaked in Luxury

    Salget er i gang med 50%

    Sessa
    Gjelder 2. juli – 31. juli

Aktuelle butikker

Tabell med aktuelle butikker
Butikk Beliggenhet Åpningstider Kontaktinfo
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00
Åpent i dag 10:00 - 21:00