Bambus Sushi – ny del

Manager Bambus Sushi

Bambus Sushi åpnet døren for første gang i 2001, og vi er stolte av å fremdeles servere våre gjester nydelig og vakker mat fra Asia.

Folk på farten trenger også god mat, og hos oss er den i tillegg av høy kvalitet. Du finner våre sushibutikker på seks ulike lokasjoner i Oslo og omegn. I tillegg til sushi, tilbyr vi spennende retter fra Thailand, Kina, Vietnam og Japan. Vi har også en restaurant som tilbyr en unik og moderne opplevelse fra det asiatiske kjøkken.

Vi søker nå ny manager til Sandvika Bambus Sushi på Sandvika Storsenter.

Ditt viktigste ansvar er å lede og motivere teamet, bidra til å opprettholde en positiv opplevelse som overgår gjestens forventninger og sikre lønnsom drift. Dette er en operasjonell rolle hvor en stor del av din arbeidsdag vil innbefatte å være hovmester eller servitør/selger. Du motiverer, engasjerer og lærer opp dine medarbeidere hvordan de kan arbeide for å yte eksepsjonell service. Ansvaret for å fordele oppgaver og følge opp at disse blir gjort er ditt, og du har fullt personalansvar for ditt team.

Hvorfor er dette en spennende rolle?

Bambus er en restaurantkjede i stadig utvikling, og hos oss vil du jobbe med et godt etablert restaurantkonsept. Våre kokker og produktutvikler jobber hardt med å holde menyen spennende og oppdatert, og vi serverer smakfull mat som passer mange. Du vil ha et stort ansvar for din restaurant, men alltid få støtte fra Daglig Leder og ledergruppen. Bambus er en gründerdrevet bedrift og her kan du få muligheten å påvirke både din restaurant, men også din karriereutvikling. Vi tilbyr konkurransedyktig lønn.

HOVEDOPPGAVER:

Lage vaktplan, godkjenne timer, sykefraværsoppfølging og holde medarbeidersamtaler.

Arrangere personalmøter for å holde ditt team oppdatert på kampanjer, nye produkter og hva som skjer i bedriften.

Du sikrer at restauranten gir en høy kvalitet på mat og service som oppfyller og overgår gjestenes forventninger, og håndterer eventuelle klager.

Etterlevelse av Bambus Sushis standarder, og løse driftsutfordringer.

Sørge for HMS-etterlevelse, samt gjennomføre inspeksjoner og kvalitetskontroller for matkvalitet, service og renslighet.

Arbeide for å oppnå og overgå budsjetterte salgs- og lønnsomhetsmål for din avdeling, samt kostnadskontroll.

Overordnet ansvar for varebestilling, vareutveksling, lagerkontroll og varetelling og at det blir utført iht. instruks

EGENSKAPER/BAKGRUNN:

For oss i Bambus er det gjesteopplevelsen som står i fokus, så vi tenker at det er viktig at du har erfaring av servering. Du har tidligere jobbet som Hovmester, restaurantsjef eller butikksjef, og har en interesse for mat og vin. Du vil lede et mangfoldig team, så for å lykkes i denne rollen bør du kunne tilpasse din kommunikasjonsstil og ha forståelse for medarbeideres ulikheter. Du har en sterk motivasjon til å løfte din restaurant til suksess og klarer å få med deg andre på laget. Kjennskap til svinnrapportering, og varebestilling er en fordel. Du har sterke ledelsesferdigheter og evnen til å motivere og veilede andre, og ønsker å yte ditt beste for å oppnå mål. Du er flink til å kommunisere med andre, og behersker norsk og engelsk.

ANNEN INFO:

For denne rekrutteringen samarbeider Bambus Sushi med Nigel Wright.

Om stillingen

Stillingstittel
Restaurant manager
Stillingstype
Fulltid
Omfang
Heltid
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale
Kontaktperson
Tove Bruhn
E-post
tove.bruhn@nigelwright.com

Søk på stillingen