El Camino

Deltid restaurantmedarbeider til El Camino

Vi ser etter deg som er utadvendt, engasjert, med et positivt menneskesyn og er flink til å ta i et tak.

El Camino åpnet i 2015 og har i dag flere restauranter. Inspirert av taquerias i California serverer vi den beste mexikanske maten i en chill Baja-vibe. For oss er det viktig med kvalitet i alle ledd og vi tilbyr sunn og rask mat i miljø med stort fokus på kundeservice.

Som deltid restaurantmedarbeider i El Camino trives du i en hverdag med høyt tempo! Du er blid, aktiv og detaljorientert og beholder roen i stressende situasjoner. Det er hos deg kunden får den beste servicen og hyggeligste handleopplevelsen.

Vi ser etter deg som er utadvendt, engasjert, med et positivt menneskesyn og er flink til å ta i et tak. Du er strukturert og ryddig med et godt overblikk og med glimt i øyet. Du er flink til å oppnå gode relasjoner til kundene, trives med salg og motiveres av gode resultater. For deg er det en klar sammenheng mellom produktkvalitet og kundetilfredshet. Da vi serverer alkohol i alle våre restauranter har vi aldersgrense på minimum 18 år.

Du er fleksibel og ønsker jobbe 2-3 ganger i uken. Vi tilbyr en spennende, utfordrende og aktiv stilling med sosiale medarbeidere og godt miljø og gleder oss til å høre fra deg.

Har du spørsmål om stillingen ta kontakt med Grete.

Om stillingen

Stillingstittel
Resturantmedarbeider deltid
Stillingstype
Deltid
Omfang
2-3 ganger i uken.
Søknadsfrist
Snarest
Tiltredelse
Etter avtale

Søk på stillingen